17 Nisan 2007

Pazar Kahvaltısı

Kahvaltı Sofrası

DOSTLARIMIZLA KAHVALTI KEYFİ...
Pazar günü birkaç arkadaşımız bize kahvaltıya geldiler, bende masamızı sizlerle paylaşmak istedim.
Ben, kahvaltı sofrası hazırlamayı çok seviyorum, henüz beş aylık evli olduğumdan çokda fazla yemek yapmayı bilmiyorum, üstelik kendimi bildim bileli mutfakta hep kek, kurabiye, hamur işleri yapmayı sevmişimdir.
Annemin deyimi ile oyuncaklı işleri. Bu yüzden annem mutfakta hep ana yemekleri kendi hazırlar, hamurlarıda kendi yoğurur, sonrada kendisi sıkıldığı için şekil vermek üzere benim önüme koyardı..
Bu nedenle evlendiğimizden beride dostları, akrabaları ya kahvaltıya yada akşam çayına davet ediyorum.

Soframız, klasik kahvaltı sofrası olduğu için ayrıca tariflerini yazacak bir çeşit yok sanıyorsanız yanıldınız, Kilis yöresine özgü,
Züngül Tatlısı, ekmeklerin üzerine sürüp kanape olarak servis ettiğim Muhammara ve Anasonlu Kurabiye ile Peynirli Börek vardı. Hepsinin tariflerini önümüzdeki günlerde yayınlayacağım.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Slm
SOFRA MUHTEŞEM.....Tarifleri bekliyoruz.Afiyet olsun.

Adsız dedi ki...

Slm
Çok güzel bir kahvaltı sofrası olmuş, yiyenlere afiyetler olsun.

Adsız dedi ki...

Sandalyeleriniz guzelmiş :)
Selamlar...
İlker

Adsız dedi ki...

selam
sofra,manzara,ve kahvaltılıklar harika bekleyin bende geliyorum...

Adsız dedi ki...

Merhabalar
Kahvaltı sofrası enfes görünüyor,bayıldım.Ellerine sağlık.....

Adsız dedi ki...

merhaba
sofra müthiş gözüküyor.bu arada manzarada keyifli sanırım.tarifleri bekliyoruz en kısa zamanda.bloguma beklerim.hoş yemek tarifleri dışında daha çok yazılarım var ama umarım seversiniz.

Adsız dedi ki...

Merhaba
Merhaba Muge,
bende siteni ilk defa görüyorum. Sayfanı incelerken, bu kahvaltı masasında bir mola vermek istedim. Misafir ağırlamayı çok sevdiğin belli oluyor, henüz 5 aylık evli olup böylesi sofralar hazırlamak özel bir yetenektir.
Yemek masanın manzarası ise ayrıca hoşuma gitti. Bir yemek masası için en güzel yeri seçmişsin, her yanı camlı ve güzel bir manzara eşliğinde yemek yemenin keyfi çok başkadır eminim.
Bu yüzden misafirlerinin ayrıca çok şanslı olduğunu düşünüyorum:) Nerede oturduğunuza da merak ettim.
İstanbul'dakiler olarak buluşma fikri olursa sana haber etmek isterim. Şu aralar hamile olduğumdan mıdır nedir tembel bir dönemimdeyim:)
sevgiler

Adsız dedi ki...

Lezzetlerin yanı sıra masa konsepti ile ilgili olacak yorumum....Karnınızın aç bile olsa sofrayı gördüğünüzde güzel manzara karşısında direkt olarak beyninize açlık hormonu salgılanıyor...Bu arada eksik olan tek şey sanırım kuş sütüydü...(Eksik olan bir şey daha vardı ama onun da zamanı gelicek sanırım--Arkayı 6.lıyalım--)En kısa zamanda bu güzel pazarı tekrarlayana kadar ellerine çok iyi bak Hünerli baaayan :)

Adsız dedi ki...

O Kahvaltı Masası Bana Hazırlandı KISKANMAYIN.....
O muhteşem sofra bana hazırlandı herkes kıskansın herşey çok güzeldi binbir çeşit peynirler kızartmalar harika kurabiyeler hele o beyaz peynir daha çatalı ağzına götürdüğünde insanın mutluluk hormonları hemen harekete geçiyordu yani kısacası herşey çok mükemmeldi öyle bir kahvaltının sonunda HÜNER ailesinin yeni evli çiftiyle güzel bir film seyrettikten sonra kendimizi o güzel bahar havasında dışarı attık tabi yediklerimizi yakmamız gerekiyordu doğru caddeye gittik ve turladık süper bir gündü bir de ordaki çektirdiğimiz resimleri sormayın onlar herşeyden süperdi burda bir sorulcak soru var çeken mi çektiren mi onada siz karar verin tabi sitede fotoları müge yayınlarsa

çiçek dedi ki...

sofra harika görünüyor. yemek takımınızın markasını öğrenebilirmiyim acaba? yada nerden aldınız bende istiyorum

Adsız dedi ki...

15 yasindayim lutfen bana anne ve babama supriz yapmam için bir kahvalti menusu yapabilirmisiniz , mumkunse kolay olsun

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin