24 Aralık 2013

Müge Hüner'in Baby Shower Partisi :)

mugesbabyshower-44

VE NİHAYET BENİM PARTİM... :)
Sözlerime nereden başlasam bilemedim, son bir saattir nasıl başlasam diye düşünüyorum. :)
Uzun zaman bloga yazı yazmayınca, yeni bir tarif ya da paylaşım yapmayınca insan kendi bloguna yabancılaşıyor sanki, bir mesafe oluşuyor, ne yapıp edip bu duygudan kurtulmak, ilk göz ağrım, canım bloguma tekrar eskisi gibi yazmak istiyorum, diyorum, kısmet diyorum, Amin! diyorum. :)

Ve sonunda sözlerime nasıl başlayacağımı buldum;
Çok şükür!!  Binlerce şükür!! :)
Evet en doğru giriş cümlesi bu olmalı.
Beni sosyal medyadan takip edenlerin yaklaşık bir buçuk ay önce öğrendiği, blog takipçilerim ile paylaşmak için ise bugünü, bu yazıyı beklediğim bir haberim var. :)
Ben hamileyim a dostlar!:)
Yıllardır süren evlat hasretimiz, Rabbim nasip ederse yaklaşık bir ay sonra sona erecek.
Ailemize minik bir şehzade katılacak. :)
Bu satırları yazarken keşke beni görebilseniz, nasıl heyecanlıyım, nasıl ellerim titriyor, gözlerim doluyor bir bilseniz...
İçimden yazdığım her cümlenin sonuna, bir nevi nokta koyar gibi, çok şükür diye yazmak geliyor ama sizi sıkmak istemiyorum. :)

Bugün sizlerle çok özendiğim, öncesinde tam iki ay boyunca detayları planlamak ile uğraştığım Baby Shower partimi paylaşacağım. Hemde uzun zaman ara vermenin acısını çıkartır gibi bol! fotoğraflı bir yazı ile :)

Baby Shower partim cidden çok güzel oldu. :) "İnsan kendi partisi içinde böyle bir cümle kurar mı canım" demeyin, her şey içine sinerse, hayal ettiği her şey gerçek olursa, kurar elbette. :)
Beni tanıyanlar bu partiyi yıllarca nasıl hevesle beklediğimi, hayali ile yaşadığımı biliyorlar,bu nedenle her şey eksiksiz olsun istedim.

İşin ehli profesyonel arkadaşlarım ile Pembe Mavi Şekerler ile çalıştım. Yani işimi hiç şansa bırakmadım. :) Bir parti hazırlığını her şeyi ile kendiniz yapmaya kalkarsanız (ki daha önce böyle tecrübelerim var) mutlaka bir şeyler eksik kalıyor.
Eminim hayalimdeki tüm detayları oturup kendim yapmaya çalışsaydım; partide şöyle cümlelerim havada uçuşacaktı; "ya aslında şurada da şu olacaktı ama zamanım yetmedi" "şunu alacaktım ama yoğunluktan gidemedim" "birde şunlar olacaktı ama hastaydım bu hafta halim yoktu" gibi, gibi...
Kaldı ki aynen öyle oldu, parti haftası iki gün yataktan çıkamayacak kadar ağır grip oldum.

Pembe Mavi Şekerler; ile çalışınca tüm bu cümleler ortadan kalktı. Ben sadece, en ince ayrıntısına kadar hayallerimi söyledim, hepsi bu!
Öncelikle; hayalimdeki sarı renk ve kuşlu, kafesli temanın davetiyesini ve görselini hazırladılar, sonrasında ise su gibi aktı her şey. Tüm isteklerime, hatta tüm şımarıklıklarıma, kaprislerime gık demediler, gece gündüz çalıştılar. Hem benim istediğim, hayal ettiklerimi müthiş bir zevk içeren detaylar ile hayata geçirdiler hem de benim; "ne yapsam" diye kararsız kaldığım (hediyelik pusetler gibi) noktalarda süper fikirler ürettiler.
Böylelikle ben o gün partide, sanki kendi evimde misafirmiş gibi dolaşıp, sürekli "evet, her şey hayalimdeki gibi oldu" deyip durdum.:)
Canım arkadaşlarıma bu vesile ile bir kez daha canı gönülden, yürekten teşekkür ediyorum ve sizlere tüm organizasyonlarınız için mutlaka Pembe Mavi Şekerler'e danışmanızı tavsiye ediyorum. :)

  mugesbabyshower-37

Partimin her detayına ayrı özendim ama hobim ve artık işim gereği elbette en önem verdiğim kısım tatlı büfesi idi. :)
Sarı ve kahve tonlarında, göz yormayan, sade bir masa hayal ettim ve sonuç benim oldukça tatmin edici idi. :)
Kurabiyeleri, cupcakeleri, maket pastayı ve mini kup pastaları kendim hazırladım.
Elbette her partimizde olduğu gibi çeşitlerin hazırlanmasında canım arkadaşlarımında sonsuz desteğini aldım.
Pastamın üzerindeki muhteşem figürü canım Nesrin'cim hazırladı, makaronları Münevver ablacım, ve müthiş lezzetli cakepopslar ile ekler pastaları da canımın içi Yaso'm yaptı.
Hem renkleri gözlere hitap eden hem de yiyen herkesten tam not alan müthiş lezzetleri ile çok cici bir tatlı büfem vardı. :)

mugesbabyshower-6-1

mugesbabyshower-5

mugesbabyshower-7

mugesbabyshower-31

mugesbabyshower-35

Tatlı büfemizden detaylar...

mugesbabyshower-24-1

Pastayı bugünün anısı olarak; uzun süre saklamak istediğim için maket pasta olarak hazırlamak istedim. Açıkçası tüm partilerde pasta kesme işlemi hep en sona kaldığı ve genelliklede midelerde yer kalmadığı için :) biraz da böyle düşündüm. :)
Ama bir parti ne olursa olsun pastasız da olamaz, o yüzden, muzlu ve portakal aromalı bu mini pastacıkları hazırladım. :)

mugesbabyshower-23

Ve küçük bir detay...
Pastayı bu şekilde tahta kaşıklar ile sunmak istedim ve Pembe Mavi Şekerler tam istediğim boyda özel üretim kaşıklar temin etti ve hiç üşenmeden tek tek üzerlerine yazılarını yazdı. :)

mugesbabyshower-40-1-1

Tuzlu büfesini; hemen her soframda olduğu üzere, minimum çeşit olarak düşündüm. Annemin, kayınvalidemin ve cici arkadaşlarımın katkıları ile az ama öz çeşitli, doyurucu, lezzetli bir büfemiz vardı. :)

mugesbabyshower-12

mugesbabyshower-11

mugesbabyshower-32

Tuzlu büfesinden detaylar...

mugesbabyshower-19-1-2

Gelelim süsleme ile ilgili detaylara...
Avizelerden sarkan ponponlar ve kuşlarım, kapı üstü yazılarım ve evin her yerine serpiştirdiğimiz kuş kafesleri gerçekten çok cici bir görüntü oluşturdu. :)

mugesbabyshower-21

mugesbabyshower-20

Ertesi sabah tamamlanacak eksikleri saymazsak :) evin geceden hazırlanmış hali...

mugesbabyshower-2

Bu ayaklı afişi aslında dış kapı için düşünmüştük, fakat elime ulaştığında, o kadar bayıldım ki; onu kapıya koymaya kıyamadım ve hep gözümün önünde olmasını istediğim için salona yerleştirdim. :)

mugesbabyshower-28

mugesbabyshower-30

Bir baby shower partisi elbette bebek bezi pastası olmadan olmaz.!:)
Bebek bezi pastasını Pembe Mavi Şekerler elleri ile hazırladı ve bence çook cici oldu.
Üzerindeki kuş kafesini ise; a dan z ye her şeyi ile yine Pembe Mavi Şekerler  hazırladı (dikkatinizi çekerim ham ahşabı boyamak sureti ile) ve ortaya tam bir sanat eseri çıktı bence.
Yıllarca evimin en güzel köşesinde duracak bu kafes! :)

mugesbabyshower-3

Ve Anı Defterim...
Defteri kursiyerlerimden Banu hanımın eşi hazırladı. Kurabiye kursuma geldiğinde; not almak için getirdiği defterini çok beğenmiş ve "partim için bir defter hazırlayabilir misiniz?" diye sormuştum.
Sağolsunlar; derisinin renkleri, dizaynı ile a dan z ye, hayal ettiğimin çok üstünde bir defter oldu. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. :)

mugesbabyshower-15

mugesbabyshower-15-1

Tatlı büfesindeki çeşitleri kutuda değil, açıkta servis etmek istediğim için; her ürüne özel kutular olsun istedim ve onlar için ayrı bir köşe hazırladım. Cupcakeleri ve makaronları; asetat kutuda, kurabiyeleri ise mini kesekağıdı ile evine götürdü misafirler...

mugesbabyshower-17

Tüm hediyeleri ise; Müge markalı karton çantalar içinde götürdüler... :)

mugesbabyshower-39

mugesbabyshower-39-1

Tüm hediyeleri demişken; misafirlerime kalıcı bir hediye de vermek istiyor ama ne olacağına bir türlü karar veremiyordum, bu noktada Pembe Mavi Şekerler bu mini puset önerisi ile geldi ve bence el emeği, göz nuru çok cici bir hediye oldu. :)

mugesbabyshower-13

Konu hediyelerden açılmışken; oynadığımız oyunların sonunda misafirlerime minik birer hediye vermek istedim. Bu çantaların içinde de o hediyeler var. :)

mugesbabyshower-18-1

Partiye sadece arkadaşlarım davetli olduğu için, anneler haricinde aile büyüklerini çağıramadım.
Ama aile büyükleri için; içinde tüm ikramların ve hediyelerin olduğu, çantalar hazırladım. :)

mugesbabyshower-14

Fotoğraf çekilirken çok eğlendiğimiz, neşeli gözlüklerimiz. :)

mugesbabyshower-1

Misafirlerimiz bizim prens efendi için birer zıbın boyadılar. Bu zıbın boyama işi hakikaten çok eğlenceli :) sonrasında da, bebeğe her giydirdiğinizde arkadaşlarınızı andığınız çok şeker bir hediye oluyorlar. :)

mugesbabyshower-19

mugesbabyshower-19-1

Ve yine bir baby showerin olmazsa olmazları...
Eğlenceli oyunlar... :)
Bebek tombalası, kilo ve bel çevresi tahmini ve pirinç oyunu olmak üzere, toplam dört oyun oynadık.

mugesbabyshower-72-1

Herkesin en çok eğlendiği de; bu pirinç içinde toka bulma oyunu idi.! :)
İstisnasız herkesin önce çok kolay diye düşündüğü ama kasenin başına oturunca; "oo amma zormuş" dediği çok eğlenceli bir oyun oldu. :)

mugesbabyshower-57

Partimin mimarları, çalışkan arıları, canım arkadaşlarım; Pembe Mavi Şekerler...
Bu arada dikkatinizi çekerim pek çok kişi isteğim üzerine sarı tonlarında bir şeyler giydiler ama kelimenin tam anlamı ile konsepte uygun tek kişi; minik prenses Yağmur hanımdı.! :)

mugesbabyshower-67

Sevgili eşim; Sinan... Parti öncesi, özellikle son hafta, tüm kaprislerime gık bile demedi ki, kendisini tanıyanlar bunun olağanüstü bir durum olduğunu hemen anlayacaktır!:)
Bu arada; bebeğimizin adı da Sinan olacak...
Yani bu fotoğrafta aslında üç kişi, bir görünen, bir de görünmeyen iki Sinan var.!:)

mugesbabyshower-98

Bence bir partinin en güzel yanlarından biri; gelen birbirinden cici hediyeleri açmak. Hepsi öyle şeker ki, bir an önce meleğimize kavuşmak ve bu cicileri ona giydirmek için sabırsızlanıyorum. :)

mugesbabyshower-85

Kadroda erken gidenler nedeniyle; üç dört eksiğimiz olsa da günün en anlamlı pozlarından biri...
Hepsi birbirinden değerli, canım arkadaşlarım... :)

Partinin tüm fotoğraflarını bloga yüklemek ne yazık ki mümkün olmadı, hatta haddinden fazla bile yükledim ve muhtemelen sizler bakmak isterken biraz sorun olacaktır. :(

Tüm fotoğraflara eksiksiz olarak ve tam boyutta bakmak isterseniz;
bu linki tıklayabilir yada aşağıdaki slide show ile (önce ortadaki ok tuşuna, sonra sağ alt kutucuğa tıklayarak) tam boyda izleyebilirsiniz...

Bir sonraki yazım; inşallah, hastane odası süslemeleri olacak. O zamana kadar sizden tek isteğim hayır dualarınızı eksik etmemeniz...
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. :)


82 yorum:

Pasta sarayim dedi ki...

Muhtesem hersey dört dörtlük
sizi kutluyorum.Allah tamamina erdirsin bir avazda dogumunuz gerceklessin insaAllah.Sevgilerimle hersey gönlünüzce olsun.<3

cocuklarimicin dedi ki...

Müge Hanım sizi uzun süredir takip etmekteyim.Bütün yazılarınızı eksiksiz okuurm.Tariflerinizi çoğunlukla denemeye çalışırım.Haliyle sizi yakından tanır gibiyim.Ve inanın şu anda sizin için çok ama çok sevinçliyim.Hep yazılarınızı okurken dua etmişimdir sizin için inanın.Bundan sonra da bebeğinize hayırlısıyla, sağ salim kavuşmanız için dua edeceğim.Allah tamamına erdirsin.Sağlıklı sihhatli bebeğinize kavuştursun inşallah.Ve allah her isteyene bebeklerine kavuştursun.Gözünüzaydın.Allah kurtarsın.Bu arada herşey mükemmel.Ellerinize sağlık.

Ozlem dedi ki...

Allahim, saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. En icten sevgiler.

Adsız dedi ki...

hayırlı olsun müge hanımcım tam sizi yansıtan harika bir parti olmuş sevgiler alkım

Unknown dedi ki...

Canim herseyin gonlunce olmasi ne guzel Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Unknown dedi ki...

Müge Hanimcim; Rabbim herşeyi gonluze gore olmasını nasip etsin. Özellikle güzel bir hamilelik sureci ve kolay bir doğum nasip etsin. Yazınızı zevkle okudum heyecaniniz, prenses sahibi olmam sebebiyle bana kadar ulaştı...Rabbim boyle bir mutluluğu dilerim herkese yaşatır. Baby Showers partinizin detaylaria tek kelimeyle bayildim. Sari renkte tamda size yakışan bir renk olmuş. Genelde şehzade bekleyenler mavi renk kullanırlar. Cok şık ve farklı olmuş.Ne kadar güzel,sizin için can-i gönülden uğraşan eden dostlariniz var. Bu kıymetli insanlari atlamak istemedim...Sizi keyifle ve zevkle takip ediyorum ve devam edeceğim. Size ve doğacak cennet kokulu yavrunuza sevdiklerinize güzel bir ömür diliyorum. Rabbim nazarlardan korusun demeyi eklemeden geçemeyeceğim...
Sevgiler...

Aycan dedi ki...

Ayyy Mügecim, Senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam.Allah sağlıklı sıhhatlı doğumlar nasip edip, hayırlısıyla prensini kollarına almanı nasip etsin Muuuucckkkk :)

nurcan dedi ki...

Sevgili Müge yazınızı okudum ve sizin adınıza çok sevindim. Allah sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin. Her şey çok güzel olmuş emeği geçen herkesin ellerine sağlık şimdiden seni tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün paşanızı adıyla yaşasın. Blogunuzu severek takip eden bir oğlan annesi :))

cemile basaran dedi ki...

Müge Hanım şükürlerinize milyonlarcasını eklemek isterim.Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günü de nasip etsin inşallah...Maşallahhh...Hayallerinizi gerçekleştiren Allaha hamd olsun...Allah tüm çocuk isteyenlere nasip etsin mutluluğunuzu...Parti detaylar gerçekten muhteşem...Emeği geçenlerin ellerine sağlık...Uzun aradan sonra böyle bir mutlulukla bloga geri dönmeniz biz takipçilerinizi gerçekten çok sevindirdi.Garip sanal alem ilişkileri...SANKİ SİZİ çok iyi tanıyorum sanki akrabamsınız,arkadaşımsınız...Mutluluğunuzu yürekten paylaşıyorumm..Tekrar bebeğinizi sağlıkla kucaklamanızı diliyorum...

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Mügecim zarif arkadaşım:)

Partin de tıpkı seni anlatan bir parti olmuş, kendin gibi zarif ve çok ince düşünülmüş çok güzel bir gün olmuş...

Bu yaşadığın güzel ve özel günün hayatındaki bundan sonra yaşayacağın mutlulukların başı olsun, güzel ailen ile yürekten daha nice musmtlu günler dilerim:)

Allah mutluluğunuzu yüzünüzdeki gülümsemeyi daim etsin canım...

Çok seviniyorum senin adına güzel arkadaşım:)

Adsız dedi ki...

Müge hanım nasıl sevindim sizin adınıza bilemessiniz, güzel yüreğinizin karşılığında o kadar içimden gelerek dilemiştim ve dua etmiştim ki Allah'a gönlünüzün muradını vermesini (bebeğinizin olmasını)... Hamile olduğunuzu duyduğumda tüylerim diken diken olmuştu. Umarım sağlıkla kucağınıza alıp hayırlı bir şekilde büyütürsünüz bebeğinizi. Allah tamamına erdirsin inş... Nurcan Dede/BURSA

balım dedi ki...

Harika bir parti olmus her sey muhteşem.Allah hayirlisi ile küçük sinani kucaginiza almayı nasip etsin insallah.

rumma dedi ki...

Allah tamamına erdirsin, kucağınıza almayı nasip etsin Müge hanım..:)

sevgiler

Selcen Şenocak dedi ki...

Sevgili Müge harika bir parti olmuş. hepsi muhteşem :) ikramlara, renklerine, hediyelere oyunlara.... hepsine bayıldım. Ellerine, emeklerine sağlık. Prense sağlıkla mutlulukla kavuşun. İyi haberlerini ve Hastane süslemelerini merakla bekliyorum. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Müge Hanımcığım, sizin nasıl dua ettiğimi bilseniz, şükürler olsun bu müjdeli haberi aldığım için. İnşallah sizinle yüzyüze görüşür, düşüncelerimi anlatma imkanını bulurum. Çok çok sevindim.

Nurten

Banu dedi ki...

Çok güzel bir parti olmuş. Anne olacağınız için sizi tebrik ediyorum, tam zamanında sağlıkla kucağınıza gelsin minik oğlunuz :)))

fatmasolgun dedi ki...

Ah Sevgili Müge Hanımcığım,
Heyecandan yazının sonunu okuyamadım bile. Rabbim dualarımızı kabul etmiş, hamd olsun. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Allahım herkese bu duyguyu tattırsın. Size eşinizle ve küçük prensinizle bir ömür boyu mutluluk ve sağlık diliyorum. Yüreğinizin güzelliği eminim küçük prense de geçer.

Sevgiler
Fatma SOLGUN
İzmir

Unknown dedi ki...

Tanrı tamamına erdirsin. Şansı, kaderi, geleceği çok güzel olsun inşallah. Analı, babalı büyümesi dileklerimle:) Annenize, Allah kolaylık versin, doğumhane kapısında, ben kızımı bekledim biliyorum.:) Sevgiyle kalın.

Berfin Kucur dedi ki...

Güne ne kadar güzel başlattınız beni Müge Hanım böyleeee... gözlerim bayram etti her bir kareye bakarken inanın. Dualarım sizinle olacak...

Adsız dedi ki...

Sabah sabah çok güzel harika bir haber:) çok süpriz
oldu Müge hanım; çok sevindim bu harika habere, inan şuan
bende bu hasretle yanıyorum, kendime olsa bu kadar
sevinirdim inan, Allah hayırlısıyla,
sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin,
Allah tamamına erdirsin inşallaahh..

Sevgilerimle Aksaray'dan Gül

Munisin evi dedi ki...

muge ablacımm..
Allah gonlune versın huzur ıcınde sınanı kucagına almanı ve bizlerden bu kadar uzak kalmamanı ıstıyorum:)
senı tanıdıgıma gercekten cok sevınıyorum kursta her ne kadar pinpirikli bi başak burcu olsam da::) bayıldım tek kelimeyle harika olmuş bende kursdan geldiğimden beri bloguma daha bir sarılır oldum senin ilk blog yıllarında yazdıklarını suan yasıyorum ve dılerım bende senın gıbı olabılırım gercekten hayran kalıyorum yaptıklarına allah agrsız bır dogum nasip etsin dualarım seninle(munisinevi.blogspot.com)

Munisin evi dedi ki...

MÜGE ABLACIĞIM..
SANA YAKIŞIR BİR BABY SHOWER PARTİSİ OLMUŞ EMEĞİ GEÇENLERİNDE ELLERİNE SAĞLIK..
ALLAH SANA VE SİNANA AGRISIZ SANCISIZ BİR DOĞUM NASİP ETSİN.SENİ TANIDIĞIMA GERÇEKTEN ÇOK SEVİNİYORUM HER NE KADAR PİMPİRİKLİ BİR BAŞAK BURCU OLSAM DA :) BLOG YAZMAYA BAŞLADIĞIN İLK ZAMANLARDAKİ DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİ OKUYORUM DA SANKİ BİRİSİ BENİM İÇİMİ OKUMUŞDA YAZMIŞ DİYORUM NE KADAR KEYİFLİ BİR İŞ BU YA HER GÜN İŞTEN YORGUN ARGIN EVE GELİP KOŞTUR KOŞTUR BİRŞEYLER YAPMAK VE İNSANLARLA PAYLAŞMAK MÜKEMMEL BİR DUYGU TABİ HENÜZ TEK BİR YORUMUM BİLE OLMASA DA:)) BEN İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE PAYLAŞIMLARIMA DEVAM EDİYORUM FARKINDAYSAN BU ARALAR SANA MAİLLER ATIP BAŞINI ŞİŞİRMİYORUM(KENDİMİ ZOR TUTUYORUM) HAMİLE KADIN BİR DE SENLE Mİ UĞRAŞÇAK DİYORUM:::)) DOĞUMDAN SONRA GÖR SEN BENİ :) ŞAKA BİR YANA SENİ ÇOK ÖPÜYORUM DUALARIM SENİNLE HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN (Munisinevi.blogspot.com)

Adsız dedi ki...

hayırlı uğurlu olsun inşallah,aynı sıkıntıları yaşayan bi anne adayı olarak sizi gönülden tebrik ediyorum..Rabbim dileyen isteen herkese bu tatlı duyguyu yaşamayı,bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..sevgiler..pembekurdeleesra..

Adsız dedi ki...

Sevgili Müge çok çok çok sevindim.
O gülen yüzün hiç solmasın.Hatice.

Unknown dedi ki...

Müge Ablacım ,
Allah analı, babalı sağlıklı uzun ömürlü mutlu günlerde büyütmeyi nasip etsin. :) Herşey çok güzel gözüküyor ellerinize sağlık gerçekten . Bunları gördükçe bizlerde hevesleniyoruz .
İyi günler .

Unknown dedi ki...

Müge Ablacım,
Allah sağlık , ucun ömürlü , mutlu günlerde büyütmeyi nasip etsin. Yazınızı okudukça duygulandım dostlarınız ve siz Herşey harika gözüküyor. Gördükçe hevesleniyor insan.

İyi günler .
Ezgi

Adsız dedi ki...

Şimdiden tebrik ederim....
Herşeyin hayal ettiğiniz gibi olmasına çok sevindim...

nihal türk yetiş dedi ki...

MÜGE HANIMCIM, ELLERİNİZE SAĞLIK HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLMUŞ. BEBEĞİNİZİN ŞANSI VE BAHTI HEP AÇIK OLSUN İNŞALLAH. SAĞLIKLA KAVUŞMANIZ DİLEĞİYLE.

SEVGİLERİMLE...

OĞUZ ÇAKIR dedi ki...

Büük zevkle ve imrenerek okudum, resimler harika, pastalar süslemeler, konspet ve heleki o pusetler muhteşem. Gerçekten çok hazırlanılmış düşüülmüş çalışılmış. Herkesin eline sağlık..

Adsız dedi ki...

haftada birde olsa belki birşeyler eklemişsinizdir diye sayfanızı ziyaret eden ben, sizin adınıza çok mutlu oldum. sizi tanımasam da harika bir anne olacağınızdan eminim.Parti özenli ve harika olmuş....

SOLMAZ dedi ki...

Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Maşallah...

Adsız dedi ki...

Canım ablam. gercekten ben de yazının her virgulunde sukurler olsun dedım senın gıbı. gözlerım dolu dolu okudum yazını.. En çook keyıf aldıgım paylaşımlardan bırıydı bu sanırım. Çok mutlu ol. saglıkla al melegını kucagına ınsallah. Rabbim yüzünü hep guldursun

Unknown dedi ki...

Ben de Müge hanıma ne oldu diyordum... Hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim. Çok güzel bir baby shower hazırlamışsınız...

GÜL dedi ki...

sizi beğeni ile takip ediyorum.uzun süren sessizliğinizin sebebi çok kutsalmış.fotolara tek tek bakmadan önce mutluluğumu ve tebriğimi iletmek istedim.çok sevindim.Rabbim güzel gönlünüze göre nasip etti çok şükür.Allah sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin.tüylerim diken diken oldu,çok mutlu oldum

Münevver dedi ki...

Gerçekten çok güzel bir organizasyon olmuş.Ayrıca annelik size çok yakışmış.Sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşmanız dileğiyle.Bebeğinize Sinan ismini koyma kararını nasıl aldınız merak ettim:) Benim eşim de oğlumuza kendi adını koymak istemişti

Naile dedi ki...

Ah Müge, görünce ne kadar sevindim! Sosyal medyadan tamamen elimi çektiğimden dolayı haberim yoktu(belki dikkatini çekmiştir, twitterı sildim, face zaten yoktu, instagrama da hiç girmiyorum). Tebrik ederim ve dileğim, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini.

Sevgi ve selamlar..

Nesrin dedi ki...

Hersey öyle güzel görünüyor ki bakmaya doyadim. Benim de ogluma kavusmama 2 ay kadar kaldı, Allah herkese bebeğini sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin

Tarkanın Annesi dedi ki...

gözlerim kamaştı gerçekten harika bir parti olmuş renkler uyum yapılanlar küçük beyimiz şanslı böyle bir annesi olduğu için sevgilerle

duygu mengüberdi şen dedi ki...

müge hanım sizi uzun zamandır takip ediyorum ve çok beğenerek maşallahh diyerek :) ve zaman zaman Müge hanım ın çocuğu yok mu acaba diyerek...hamile olduğunuzu ınstagramdan öğrendiğimde gözlerim dolu dolu,Rabbim tamamına erdirsin diyerek baktım resminize...ve partinize de baaayıllldımmm :) Rabbim küçük prensi Sinan paşayı sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin inşallah,annelik öyle güzelleştiriyor ki insanı o annelik şimdiden yüzünüze yansıdı bile...sağlıkla ve seygilerle :)

Zuhal'in Müzesi dedi ki...

herşey çok şık çok güzel. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim :)

Unknown dedi ki...

her birisi birbirinden güzel olmuş çok beğendim sinan bebek böyle bir annesi olduğu için çok şanslı

Hülya dedi ki...

Merhaba sevgili Müge, müjdeli haberi geçenlerde instagram da görmüştüm, çok sevindim, inan tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu haberi alınca, uzun zamandır takipci olunca aileden biri gibi hissediyor insan... :) Allah bir avazda kurtarsın, hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin, hayırlı bir evlat olsun inşaallah, eşinide senide tebrik ederim... Sessiz ve sıkı takipcin, sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

sizin adınıza çok MUTLU oldum.Tüm dualarım bugün SİZE gelsin MÜGE Hanım
DİLEK T.

Hayat Mutfakta Güzel dedi ki...

Çok çok çok sevindim...Allah sağlıklı olarak tamamına erdirsin, her şey gönlünüzce olsun...Sağlıklı bir şeklide minik bebeğinizi kucağınıza alın :))
Parti süper olmuş, her şey çok ince düşünülmüş ve uygulanmış, çok hoş, emeklerinize sağlık...
2014 şansıyla geliyor sizin eve...bol bol şans, mutluluk ve güzelliklerle geçmesi dileklerimle...

Birhan dedi ki...

Sevili Müge Hanım,2012 yılbaşında bizim için yeniyıl kurabiyeleri yapmıştınız.Şİmdi diğer bloğunuzun ana sayfasında olan kurabiyeler.Kızım bunları sizden alıp Fethiye'ye bize yılbaşı sürprizi olarak getirmişti. Hepimizin isimlerinin yazılı olduğu bu kurabiyeler bizi çok mutlu etmişti.Bu kısmı kendimi tanıtmak için yazdım.Hamilelik haberinize çok sevindim.Size bebek çok yakışacak.Hamilelikde çok yakışmış.Sağlıklı huzurlu bir bebek kolay bir doğum diliyorum.
Birhan Akpınar

nesrin dedi ki...

Sevgili Müge,
herşey çok güzel dilerim İnşaAllah bu güzellikte devam eder, hayırlısı ile PAŞA'yı kucağınıza alırsınız. Sevgiyle kucaklıyorum sizi... emeği geçenlere sizi yalnız bırakmayanlara da helal olsun dostlar bu günler içindir....
Nesrin Bilgi

Canan dedi ki...

Ah Müge Abla'cım vallahi kendi evladım olsa bu kadar sevinirdim. Allah'ım eşinin senin ve tüm evlat isteyenlerin gönlüne göre versin. Senden süper anne olur güler yüzlü fıstık kadın. KOskocamaaaaaan öpüyorum.

Sevgiler, kalb-i muhabbetler

olsada yesek suzan dedi ki...

Müge Hanımcım sizi çok uzun zamandır takip eden ve çok seven biri olarak sizin adınıza ne kadar mutlu ve heyecanlı olduğumu anlatamam. Yıllar evvel Yasemin Hanımın oğlunun doğum günü partisinden sonra oğluna yazdığı sözler için " bir gün bende kendi evladıma aynılarını yazbilmeyi dilerim" yazmıştınız ya hiç çıkmadı aklımdan ne kadar duygulanıp dua ettim sürekli sizin de bir evladınız olsun diye ve Allah' a şükür dualarımız kabul oldu ve mutlu haberinizi aldığımdan beri inanılmaz mutluyum. İki çocuk annesi olarak Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin diyorum, inşallah siz de hayırlısıyla bebeğinizi kucağına alıp onun doğum günü partilerini aynı bu şekilde bizimle yine paylaşırsınız Allah' ın izniyle. Herşey harika olmuş tek tek okudum fotoğraflara bayıldım. Hakettiğiniz gibi olmuş herşey ve bundan sonra da güzel gönlünüze göre olsun inşallah.Hayırlı doğumlar diliyorum , bebişin kucağında fotoğraflarınızı heyecenla bekliyorum bir çok kişi gibi.Allah sizi nazarlardan korusun sevgiler...

Adsız dedi ki...

gerçekten sizi tanımamıza rağmen sıcakiığınız
bloga yansıdığı için sizi ilgiyle takip ediyoruz.her bir detay harika sağlık ve sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle

serap çalışkan dedi ki...

Müge hanım sevgiler.
allah hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin. size bi sorum olacak. içlerine pipet koyduğunuz bardaklar acaba paşabahçe nin ürünü mü. onu merak ettim çok hoşuma gitti çünkü

Adsız dedi ki...

cok sevindim, tebrik ediyorum ...allah tamamina erdirsin.

mutfakkimyası dedi ki...

Müge abla yıllardır blogunun takipçilerinden biri olarak çok sevindim :) Allah hayırlı bir evlat nasip etsin. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.

Adsız dedi ki...

Müge Hanım Merhaba,
Bu mübarek Cuma günü ve ben size hala dua ediyorum biliyor musunuz. Ne kadar sevindim hamileliğinize.
Bunu tekrar yazma ihtiyacı hissettim.

Nurten

Nur... dedi ki...

Müge hanım, sizi uzun bi süredir takip ediyorum. İnanın o kadar sevindim ki bebeğiniz için anlatamam bunu. İnşallah sizin için aileniz için ve vatanımız için hayırlı bi evlat olur küçük Sinan. Allah analı babalı büyütsün Müge hanım. Hamile bayanların duası kabul olurmuş Müge hanım eşim ve benim için de hayırlı sağlıklı bebeğimiz olması için dua eder misiniz lütfen... Çok mutlu olun inş.

Hayatın Tatları dedi ki...

bayıldım bayıldım her detay ayrı güzel :) sinan bebek çok şanslı.. şimiden gözünüz aydın. hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah ..

Mürvet Yılmaz dedi ki...

Herşey çok şık ve güzel, elllerinize sağlık.Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı ve sağlıkla büyütmenizi dilerim..)

Adsız dedi ki...

Sevgili Müge Hanım,
Uzun bir süredir takipçinizim fakat yazmak bu müjdeli haber sayesinde bugüne kısmetmiş.Müge Hüner'in Babyshower Partisi ifadenizi görünce inanın çok sevindim.Özeniniz partinizdede görünüyor.Herşey harikaymış.Oğlunuz ve sevdikleriniz ile mutlu,huzurlu,sağlıklı uzun yıllar dilerim.Evladınıza sağlıkla kavuşmanız temennisi ile öpüyorum.Sevgiler.Işık

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Allah saglicakla tamamina erdirsin insallah,cok sevindim bu haberinize,bebek dogmadan da yapiliyormus demek bu partiler ben bilmiyordum,hersey tam anlamiyla rüya gibi,tebrik ederim,sizi ve bebisinizi simdiden kucaklayip öpüyoruz efendim!

Adsız dedi ki...

Çok sevindim inanın Allah analı babalı büyütsün
Hülya

Adsız dedi ki...

sevgili müge,hergün ekrana bakıp bu kız bizleri unuttu bende unutayım derken mutlu haberini aldım.Allah bebeğine kavuşmak nasip etsin ,hep beraber iyi günler yaşayın.çok sevindim çok duygulandım.gözlerinden öperim.

Unknown dedi ki...

tesadüfen öğrendiğim sitenizz yeni evlenmiş olmam ve hiç yemek yapmamyı bilmememden ötürü öyle çok yardımcı olduki bana ne zaman biri gelicek olsa hemen sizin blog'u açıyorum :) ve bu yazyı okuduğumda çok sevindimm aaaa ne mutluu dedim yeni yıl tüm sevdiklerinizle yeni hayatınıza katılacak olan prensinizleee güzellikler size sevgiler :)

Adsız dedi ki...

Tebrikler. Allah hayirlisiyla, saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip eder insallah.

Adsız dedi ki...

Mügecim,
Uzun süre sessiz takipcinim. Ama bu mutlu haberi okuyunca iki satir yazmak istedim. Benin 18 aylik bi kizim var Allahima cok sükür. Hayatanizin en güzel hediye ve emaneti sizi bekliyor... anne olmak cok güzel bir duygu. .. senii sevgiyle kucakliyorum. ... dualarim seninle

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

hAYIRLI UĞURLU OLSUN
Allah tamamına erdirsin Sevgili Müge
Çok sevindiğim bir haber bu..

Mutluluğun her yıl katlansın
sevgiler

Unknown dedi ki...

Merhabalar muge hanım. Uzun yıllardır takipçinizim. Sizin adınıza cok sevındim. İnsaAllah bebeğinizi sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde alırsınız kucağınıza. Bebeğinize neden eşinizin ismini verdiğinizi çok merak ettimdoğrusu. Sayfamı ziyaret ederseniz sevinirim. sabihatasyurek.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Canım Müge hanımcım. Canı gönülden sizi tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin inş. Sizin adınıza cok amma cok mutlu oldık. Rabbim olayanlara da sizin gibi Cok şükür diyecekleri günleri göstersin inş.
Ayrıca formunuzdan hiçbirşey kaybetmemişsiniz :) maşallah barikallah.
Firdevs

Adsız dedi ki...

Cok ama cok tebrik ederim.Yazılarınızdan yıllardır bunu istediginizi biliyordum.Parti de sizin ayrıntılara verdiginiz önemi ve zevkinizi cok güzel yansıtmıs.Allah analı babalı ve saglıklı büyütsün.Seevgilerimle Hülya

Lezzet Senfonisi dedi ki...

Hamilelik öyle yakışmış ki gözlerimi alamadım sizden :)) aman nazar değmesin maşallah diyelim. Doğuştan şanslı Sinan bey'i sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız ümid ediyorum. Bir bilse annesinin elleri ne kadar maharetli şaşardı zannımca.
Sevgiler kucak dolusu, sağlıklı doğumlar...

neslice tarifler dedi ki...

Hep başkaları için hazırladığınız baby shower partileri gördükçe "acaba sizinki ne zaman olacak?" diye merakla beklerdim. Görünce çok sevindim inanın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Sinan bebeğinizi.. Eşinizi de sizi de şimdiden tebrik ediyorum. İyi seneler..

Bulbulunyeri dedi ki...

Merhaba,
sizi o kadar uzun zamandan beri zevkle izliyorum ki.Sessiz takipcilerinizdenim ama bir çok güzel tarifi sizden öğrendim. Bu mutlu haber karşısında sessizliğimi bozmak ve mutluluğunuzu paylaşmak istedim. Sağlıkla, huzurla büyütmek nasip olsun Sinan'ı.Hayırlı ve iyi bir insan olsun inşAllah.
Sevgiyle kalın.

Unknown dedi ki...

Muge Hanim hersey en ince detaylarina kadar dusunulmus ve sonuc harika olmus.
Kolay bir dogum,saglikli,sansli bir bebek dilegim.
Hersey gonlunuzce olsun.

Sevgiler,

Asuman

Adsız dedi ki...

Tebrik ederim Muge hanim, saglikla gelsin ve mutlu bir bebek olsun..

sevgiler
Selin

Unknown dedi ki...

Çok guzel olmuş herşey.. çocugunuzu da nasıp etmış rabbım neguzel.. tatlı ailenle rabbım bir ömür çok mutlu olmayı nasip etsin inşallah

Adsız dedi ki...

Tebrikler Muge Hanim. Sizin adiniza cok sevindim. Hersey cok guzel gozukuyor. Ins bebeginizi kucaginiza aldiginiz haberini de saglikla duyariz buradan.
Sevgiler,
Beyhan


Ayşegül dedi ki...

Uzun bir süre sonra pasta tarifi aramak için girdiğim sayfanda bu postu görünce bu saatte çığlık attım :) çok çok sevindim inan. Blogumla ilgilendiğim dönemlerde daha çok takip ederdim ve dua ederdim senin için.. Çok şükür ki bu güzel duyguyu sen de tadacaksın.. Allah tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağınıza alın ve hep mutlu olun inşallah.. :)

Selin dedi ki...

Fotograflara bakmaya doyamadim. Cok sansli bir bebek olucak, saglikla buyutun insallah.
Fotograflar bana gercekten cok ama cok guzel fikirler verdi. Dekordan tutun menuye kadar, isime yarayacak cok detay var. Cok zevklisiniz.

www.cevizhane.org

Murat dedi ki...

kişiye özel doğum günü çerçeveleri yaptırmak isteyen arkadaşları sitemize bekliyorum.100 e yakın doğum günü dev çerçeve hazır tasarımları mevcuttur.Hazır tasarımları size özel değiştirebiliyoruz.

bilgi için ;

http://www.dogumgunucerceveleri.com/

Adsız dedi ki...

müge hanım öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi diliyorum.benim size bir sorum olacak.bende parti hazırlığı içerisindeyim şuanda.içecek servisi için kullandığınız musluklu şişeyi ve tek kişilik şişeleri nereden ve ne kadara aldınız acaba ? bilgi verirseniz çok sevinirim.çoook teşekkürler. sevil

Müge Hüner dedi ki...

Sevil hanımcım;
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, amin.
Tüm parti hazırlıkları ve detayları pembemavisekerler.com dan temin ettim.
Musluklu sürahiyi ise Taşdelen'de Villa Anchor mağazasından aldım.
Sevgiler

Four J Party dedi ki...

Thank you!!! Great tutorial!! baby shower hialeah party rentals broward

Unknown dedi ki...

Müge hanım...kupta yaptığınız muzlu_portakallı mini pastacıkları nasıl yaptınız acaba arada kek parçalarımı var ? Lütfen cevap💋

Adsız dedi ki...

İnsanların genellikle bir araya gelerek eğlendikleri son nokta partiler olmuştur.
Bu nedenle de partilerde süsleme büyük ölçüde önem kazanmıştır. Bugün gerek doğum günü partileri olsun gerekse kostümlü partileri özellikle partiyi veren kişi tarafından profesyonel bir şekilde hazırlanmasına dikkat edilir. Peki, partilere bu kadar özen gösterilir ancak bu konuda başarılı mıyız ya da yapmamız gereken şey nedir isterseniz bir bakalım. Bundan önceki yılları değerlendirecek olursak parti denildiği zaman üç beş arkadaşla geçiştirilen bir durum karşımıza çıkardı mutlu olurduk ancak karşımızdakileri mutlu edebilir miydik o biraz meçhul. Çünkü insanlar partilere eğlenmek için gelir ve farklılıklar arar partiler ne kadar farklı olursa anımsanması ve konuşulur olması o kadar fazla olur. Günümüzde partilere verilen önem de artık giderek daha ön plana çıkmaya başladı bu yüzden insanlar parti mekanları ve parti malzemeleri konusunda seçici davranmaktadırlar.Partiler doğum gününden başlar ve mezuniyet partilerine kadar gider bunun için aranan en büyük aksesuar parti malzemeleriolmuştur.

Peki, doğru bir parti malzemesi seçmek için ne yapmak gerekir?

Öncelikle malzeme almadan önce mekânın belirlenmiş olması büyük ölçüde önemlidir. Çünkü malzemeler mekâna göre değerlendirmek zorundadır. Üstelik yapacağımız parti bir doğum günü ise o zaman daha da güzel bir şekilde özen göstermek mecburiyeti vardı çünkü o gün misafirlerinize olduğu kadar sizin içinde özeldir. Yaptığınız her aktivitede parti malzemelerinin size yararı olacaktır. Onlar size ve gününüze ayrı bir renk katacaktır. Doğum günü süslerikadar önemli olan diğer bir konu ise parti kostümleridir.

Bu yukarıda belirtmiş olduğumuz önemli noktadan sonra bu kez sizin için önemli olan diğer bir konuda bu malzemelerin temin edilmesi olacaktır. Bunu da sizin için araştırdık ve bu konuda tamamen bir numara olduğuna inandığımız bir siteyi sizlere öneriyoruz sitenin adı partimarka.com. tamamen orijinal ürünlerin yer aldığı site içerisinde birbirinden farklı kostümlere rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz ve binlerce ürün içerisinden dilediğinizi online olarak alabiliyorsunuz. Site içerisindeki çocuk kostümleriarasında balkabağı, arı kostümü, palyaço çocuk kostümleri, kötü cadı kostümü, taş devri ve orman perisi kostümleri gibi aklınıza gelebilecek birçok ürün var. Ürünler tamamen çocukların istekleri yönünde tasarlanmış ve site içerisine eklenmiş. Ancak site sadece kostüm olarak değil parti malzemeleri konusunda da bir numara diyebiliriz.

http://www.partimarka.com’da parti adına aradığınız tüm malzemeyi ve hizmeti bulabiliyorsunuz. Bir parti için neye ihtiyaç duyarsanız kız ve erkek için ayrı ayrı süslemeler ve konseptler uygun bir fiyatla site içerisinde yer edinmiş. Nasıl bir parti teması işlemek istediğinize karar verdikten sonra gelebileceğiniz tek adres diyebilirim

Beğendiğiniz her ürünü detaylı bir şekilde inceleme şansınız var ve karar verdiğiniz ürünü sepetinize ekleyerek alışverişinize devam etme kolaylığı sağlanıyor.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin