18 Mayıs 2012

Yeni Evimiz Hayırlı Olsun Buluşması, Doğum Günüm, Dukan Diyetim ve Yine Kısa! Bir Yazı :)

blog-6

BENDEKİ SON DURUM; BAŞLIKTAKİ GİBİDİR. :)
Evet biliyorum çok zaman oldu, hala bu gariban sayfaya gelip bakan, şu yazacaklarımı okuyacak olan kaldı mı, bilemem. Amma velakin ben çok özledim blogumu.
Bugün belki inanmayacaksınız ama bu yazıyı yazabilmek için kendimden randevu aldım adeta, işlerimi toparladım, bazılarını erteledim, çayımı aldım yanıma ve başladım yazmaya.
Önceden bir planda yapmadım ne yazacağıma dair, geri dönüp silmeyeceğim de! İçimden geldiği gibi yazacağım.

Son zamanlardaki iş yoğunluğum malum, başta sadece hafta sonu olarak başlayan kurabiye ve pasta kurslarım artık neredeyse tüm haftaya yayılan tam zamanlı bir iş haline geldi. Şikayetçi miyim? kesinlikle hayır, sevdiğim bir hobi iken çok tatlı, çok şeker bir işe dönüşen, işim var benim... :)
Bu yoğunluktan nasibini kötü şekilde alan tek yer; mutfağım. Şu kadarını söyleyeyim farklı bir işte çalışıyorsanız, akşam eve gelince mutfak adeta bir terapi! Yorgunluk attığınız, kafanızı dağıttığınız bir huzur köşesi. Ama tüm gün boyunca mutfakla, kurabiye ile pasta ile uğraşıyorsanız, akşam eve geldiğinizde artık görmek bile istemediğiniz bir mekan haline geliyor. Akşam yemekleri; tost, menemen ve çeşit çeşit makarna dan vs. den oluşmaya başlıyor. En azından bende böyle...
İşte çok sevdiğim işim ile ilgili tek sıkıntım bu. :(
Hele benim gibi bir yemek blogu yazıyorsanız, vay halinize :) Ne var ki, ne yazacaksınız...

Beni bilirsiniz, bloguma çok ama çok özenirim. Basit bir tarifi bile en az iki saat alır yazmam. İşte bu nedenle bu aralar Facebook favorim :) Orada tam bir vur-kaç mantığı var. :)
Günlük gelişmeleri bir cümle ile attırıveriyorum, oldu bitti.
Hatta evimin görüntülerini, sofralarımı, Dukan diyetim ile ilgili gelişmeleri, doğum günü fotoğraflarını bile paylaştım orada...
Facebook'tan takip edenler bilir, Dukan ile ilgili yazdıklarımı; "Sevgili Günlük" diye yazıyorum.
Geçen gün tam bunu yazarken dedim ki; "Müge senin bir günlüğün var zaten, adı üstünde blog!, neden oraya hiç bir şey yazmıyorsun" :)
Ve başta da dediğim gibi, bugün hepsini buraya yazmaya karar verdim...
Hadi buyurun okumaya... :)

blog-10

Sırayla gidelim, önce; "Yeni evimiz hayırlı olsun buluşması" :)

blog-4

Üzerinden haftalar geçmiş, oysa bana dün gibi geliyor. :) Biliyorsunuz bizim düzenli aralıklarla ve güzel bahaneler ile buluştuğumuz şahane bir blog grubumuz var.
Son zamanlarda sadece baby shower, hoş geldin bebek ve diş buğdayı şeklinde geçse de aslında her buluşmamızın bir teması, bir nedeni var.
Benim konseptim; yeni ev olduğu için ortamı süsleyecek bir neden yoktu :) O yüzden süs olarak sadece içine lokum yerleştirdiğim isim kutularını, yemek kartlarını ve taze çiçekleri tercih ettim.
Bahar havasında oldu yani. :)

blog-9

Bu buluşmalarımızın en güzel yanı; katılan herkesin bir çeşit -hatta bazen iki çeşit- ile gelmesi. :)
Böylelikle ev sahibi hemen hiç yorulmamış ve sofrasına daha fazla özenebilmiş oluyor.
Bilirsiniz; kalabalık yemek davetlerinde günler öncesinden ne yapacağımıza karar verme telaşına düşeriz. Bir iki gün kala hazırlıklara başlarız, sabah erkenden kalkar, son anda taze yapılması gerekenleri hallederiz.
Bütün bunları yaparken de çoğu zaman sofrayı kuracak, hazırladıklarımızı şık bir şekilde sunacak takatımız kalmaz.
Ve cümleler hep şöyle kurulur sofrada; "aslında niyetim şunu da yapmaktı, böreği şu şekilde sarmaktı ama zamanım yetmedi".
Ya da en azından ben böyleyim diyeyim, genele yayıp tüm hanımlara haksızlık etmeyeyim. :)
İşte bizim buluşmalarımızda böyle bir cümle olmuyor, gayet sakin bir gün önceden profiterolleri hazırladım, ertesi gün kısırı yaptım, sakin sakin soframı kurdum ve hazırlanıp beklemeye başladım. Sıfır yorgunluk!
Düzenli olarak toplanan tüm hanımlara bu sistem şiddetle tavsiyemdir. :)

blog-7

Her buluşmada benden istenen genellikle; Kısır olur. Hatta Yaso'mun deyimi ile kısır döngü. :)
Ben her seferinde; "Bu sefer başka bir şey yapsam mı? dedikçe, "Yok biz o kısır döngü içinde kaybolmak istiyoruz" derler. :)
Evimdeki davette de kuralı bozmayıp, kısır döngüye girdim elbette :) ama bu kez yanına bir çeşit daha ekleyip, uzun zamandır yapmadığım Profiterol'ü ekledim. Hem klasik, hem de Çilek Soslu'sundan... :)

blog-8

Tuzlu Büfesi; Dereotlu Pamuk Poğaça, Üç Renkli Börek, Tavuklu Yoğurtlu Etimek Salatası, Mini Pizza, Kısır, Kuru Börülce Salatası ve Avcı Böreğinden oluştu...

blog-5

Tatlı Büfesinin başrol oyuncuları ise; profiterol, Krem Karamelli Kek, Reçelli Düğme Kurabiye ve çeşit çeşit makaronlardı. Anlayacağınız üzere biz daha çok tuzlusever bir grubuz. :)



Bu kadar tatlıdan, börekten nefis lezzetlerden sonra, artık geçelim Dukan Diyeti'me. :)
Aslında bu diyet ile ilgili sizlere daha detaylı bir yazı yazacağım inşallah ama şimdide kısaca söz edeyim. :)
Uzun zamandır kilolarımdan şikayetçiyim malumunuz, bunun için denemediğim rejim, yöntem kalmadı diyebilirim. Diyetisyene gittim, spora gittim. Yok olmuyor, her yeni denemenin sonunda kilolar fazlasıyla geri dönüyordu.
En son tartıya çıktığımda ibre 69.8 i gösterdi ve ben neredeyse ağlayacaktım. Allahtan yetmiş demedi, iki yüz gr. ile yırttım yoksa hüngür hüngür ağlardım sanırım, yetmiş kilo; benim için çok psikolojik yıkım noktası çünkü...
Uzun zamandır internette hemen her yerde karşıma Dukan diyeti çıkıyordu, facebookta kilomdan sürekli şikayet ettiğim için; "neden Dukan'ı denemiyorsunuz?" önerileri geliyordu ama ben oralı olmuyordum açıkçası.
Dukan'a değil, kendime olan inancımı kaybetmiştim sanki, hatta neredeyse kendimi bu halimle kabullenmeye bile başlamıştım.

Ama birdenbire fikrim değişti, hem de bir dakika içinde. :)
Sevgili Nilay'ın blogunu fırsat buldukça keyifle takip ederim, özellikle sık güncelleme konusundaki azmine hayranım. :) Bir süredir Dukan diyeti yaptığını yazılarından okuyordum ama sadece okuyordum açıkçası.
Ta ki onun, mangal partisindeki manken kıvamına gelmiş halini görünceye dek.! İşte benim kırılma noktam o an oldu. Ertesi gün kitabı aldım, hafta sonu okuyup, ezberledim ve 7 Mayıs Pazartesi günü başladım.
Başladığım andan itibaren pek çok yorum ve mail aldım okuyucularımdan, çoğu; "sakın başlama, çok tehlikeli" diyordu ama ben onlara hep aynı yanıtı verdim. Lütfen kitabı okuyun, ondan sonra yorum yapın. :)
Dukan Diyeti eğer kitabı okuyarak, anlayarak, bilinçli şekilde yaparsanız, hiç bir tehlikesi olmayan, son derece başarılı bir diyet bence...

Benim Dukan'a karar verme nedenim çok basit; Disiplin!...
Ben yapı olarak -yemek söz konusu olduğunda- iradesi zayıf biriyim ve normal rejimler bana pek uymuyor. Örneğin; diyetisyen bana; "sabahları bir tatlı kaşığı reçel yiyebilirsin" mi diyor, o oluyor üç tatlı kaşığı. "Akşam üç dört tane ceviz yiyebilirsin" mi diyor, o oluyor bir kase kuruyemiş!
Üstelik normal diyetlerde kilo verme hızı çok yavaş ve bu da insanı demotive edip, "aman zaten veremiyorum" deyip, bırakmaya yöneltiyor.
Dukan'ın ilk evresinde yani Atak döneminde birden iki üç kg. veriyorsunuz ve bu sizi bir sonraki; haftada ortalama bir - bir buçuk kilo verdiren, seyir evresine mutlulukla başlamaya, hiç bozmadan rejimi devam ettirmeye yönlendiriyor. Üstelik sınırsızca, sebze ve protein alarak.
Mesela ben hiç bir zaman düzene koyamadığım günlük otuz dakika yürüyüşü kilo vermenin verdiği motivasyon ile her akşam düzene bağladım. :)
Dukan diyetinde; "ben neler yiyorum, neyi nasıl tüketiyorum" u ayrı bir yazı ile yazmak, bu bahane ile bloguma yeni yazılar eklemek istiyorum ama şimdilik şu kadarını söyleyeyim yeni bir şey icat edemiyorum, daha önceden keşfedilmiş lezzetleri yapıyorum. Örneğin; Nilay'ın blogu; Mutfak Sırları bu konuda tam bir hazine! :) Sadece Dukan Diyeti üzerine tarifler yazan, bu konuya ciddi kafa yoran hanımların blogları da var ve ben pek çoğunu google reader da izlemeye aldım bile. :)

blog-2

Dukan diyetinden de geçiyorum, son konumuza; doğum günüme. :)
Bu yıl doğum günüm tüm gün süren etkinlikler ile kutlandı. Gündüz ayrı, gece ayrı mis gibi sofralar kuruldu. Telefonum yine hiç susmadı, mail kutumda tam 476 mesaj vardı!
Gayet şımarıktım anlayacağınız, üstünden bir hafta geçti yeni yeni kendime geliyorum. :)

Yukarıdaki fotoğraf; sabah canım arkadaşlarım için hazırladığım kahvaltı sofrasından. Klasik kahvaltılıkların haricinde, Zeytinyağlı Dolma, Peynirli Dereotlu Muffin ve Çilekli Tart hazırladım.
Selenikomun nefis böreği, Münevver ablamın mis gibi reçelleri ile tam bir doğum günü sofrası haline geldi. :)
Ben ne mi yedim; yağsız ton balığı, lor peyniri, yumurta ve sınırsız çay! :)



Bu güzellikte kendi kendime hazırladığım doğum günü pastası! :)
Beni tanıyanlar bilir, damla sakızlı lezzetlerden pek hoşlanmam hatta direk sevmem bile diyebilirim.
Nasılsa ben yemeyeceğim ve gelen arkadaşlarım çok sevdiği için hem tabanında hem de kremasında damla sakızlı vanilya kullandım. Tadına bakan herkeste çok beğendi.
Dr.Oetker'in damla sakızlı vanilyasını eğer damla sakızı seviyorsanız şiddetle öneririm. Ben seven arkadaşlarım için evde mutlaka bulunduruyorum. :)

blog-11

Doğum günümde; diyetin dördüncü gününde idim ve hiç kimse o günkü ikramlara dayanamayacağımı düşünüyordu. Bir kişi hariç; Ben. :)
Ne gündüz arkadaşlarımın geldiği kahvaltı sofrasında ne de akşam kurulan zengin açık büfede diyetimin bir gram dışına çıkmadım. Bu sefer gerçekten çok azimliyim, çok. :)
Aslında diyeti bozmayacağıma inanan sadece bendim demek haksızlık olur, bir kişi daha varmış; can dostum Yaso'm. Normalde her buluşmaya, her doğum gününe şahane tasarımlı pastaları ile gelen arkadaşım bana sadece mumdan oluşan bir Dukan Pastası hazırlamıştı. :)))
Koridordan iyi ki doğdun şarkısı ve elindeki tepsiyi görünce, şaşkınlıkla karışık attığım kahkayı görmeliydiniz. :)
Bence bu yıl ki doğum günüme damgasını vuran; bu müthiş Dukan Pasta oldu.!

Ay Allahım! ne kadar iyi geldi yazmak, yazdıkça mutlu oldum, her satırda blogumu ne kadar özlediğimi bir kez daha anladım. Şimdi Müge kaçar, mis gibi taze fasulyesini yemeye gider. :)
Hepinize her zaman olduğu gibi, kocaman öpücükler, sevgiler... :)

47 yorum:

Sessizce dedi ki...

Hoş geldiniz :)
Bir daha bu kadar arayı açmayın olur mu?
Sizi ilgiyle zevkle takip ediyorum, yazmadığınız zamanlarda da artık yazmayacak mı diye endişeye kapılıyorum-dum :) Neyseki iyisiniz ve bir ses verdiniz :)

Seygiyle.

neslice tarifler dedi ki...

Keyifle okudum yazınızı. Yeni eviniz de, Dukan Diyetiniz de, doğum gününüz de çok neşelendirdi beni :)
Biz de sizi çok özlemiştik. Cahilliğimi hoş görürseniz, o mumlardan oluşan Dukan Pastası gerçekten pasta mı?

Dilekce.. dedi ki...

HOŞGELDİNİZ, BEN SİZİ HER DAİM OKUYORUM HEM DE ZEVKLE.. :)) YENİ YAŞINIZ KUTLU OLSUN VE AZİMLİ DİYETİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM, İNŞALLAH BANA DA ÖRNEK OLUR DA FAYDALANIRIM.. GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE..

YEMEK SEVDAM (ELİF) dedi ki...

Yazılarını özlemişiz gerçekten benim de okudukça okuyasım geldi. :) Bir çırpıda sonuna geldiğimi görünce üzüldüm. Öncelikle geçmiş doğum gününü kutlarım canım. Nice güzel yıllara inşallah. 2. fotoğraftaki masana bayıldım canım, çok şık çok zevkli. Tatlı ve tuzlu büfenizi görünce de içim gitti resmen. Hepsi birbirinden nefis. Ellerinize sağlık. Veee bende senin gibi bir dukancıyım. Üstelik senin o tartıda görmediğin 200 gr.'ı da gören biriyim. O an beynimden vurulmuşa dönüp hemen diyete başladım. Yaklaşık 37 gün oldu ve bu sabah tartıda 63.7'yi gördüm. 35 günde 6,3 kg verdim. Şaka gibi. Dukan harika bir diyet. Bende çeşitli bloglardan yararlanıp farklı dukan tarifleri denemeye çalışıyorum. Nefis lezzetler çıkıyor ortaya. Artık senden de dukan tarifleri bekliyorum. Neyse canım çok uzattım. Umarım kısa zamanda istediğimiz kiloya ineriz. Sevgiler...

InceBelli dedi ki...

Herbiseyleriniz hayirli olsun Muge:)
Dukan diyetin daha bir hayirli olsun.
Bana da diyet dendi mi disiplin isi imkansiz geliyor. Yemek ve disiplin! Mumkun degil:)
Insallah istedigin kiloya ulasirsiniz kolayca.
Iyi gunler...

Unknown dedi ki...

Canım okumam mı:)))Yeni evinizde Rabbim sağlık,huzur,mutluluk dolu günler nasip etsin.Yeni yaşın başta
sağlık ve güzellikler versin sana:)
Masa ve menü muhteşem ellerine,eme
ğine sağlık.Dukan diyetine gelince
sabah haberlerde izledim Fransalı Doktor Pierr Dukan'ı meslekten men
etmişler.Rejimi vücuda zarar veri
yor tavsiye edilmiyor.
Bence devam etme insan yediklerine
dikkat edince zayıflıyor:))
Birde o kutu ve kartları nerden al
dığın konusunda bana ufacık bir mesaj atarsan face'de olur sevinirim.
Sevgiler...

HANDE dedi ki...

Biraz gecikmeli de olsa sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum, bu arada yeni tarifler bekliyoruz...

memolininannesi dedi ki...

OHH BE.. SESINI DUYMAK NE GUZEL GELDI ..
lutfen bu kadar kopma blogdan...
hosgeldın

Unknown dedi ki...

huuu :):) nefes bile almadan okudummm :):) noolur ara vermeyin bu kadar..
sevgiler :)

Eda dedi ki...

Çok uzun zamandır sesini duymadığım bir arkadaşımın sesini duymuş kadar oldum.. Hepsi her zmanki gibi çok güzel ellerinize sağlık..

Müge Hüner dedi ki...

Hanımlar;
Güzel yorumlarınız, kutlamalarınız için, güzel dilekleriniz için çok çok teşekkürler.
İnanın bloguma yazmak kadar bu güzel yorumları da inanılmaz özlemişim. :)
Tekrar sağ olun...

Sevgili Neslice;
Estağfurullah cahillik ne demek.
Mumlardan oluşan pasta sadece mumlardan oluşuyor. Ben diyette olduğum ve pasta yiyemeyeceğim için Yaso böyle bir sürpriz yapmış. Adını da hep birlikte Dukan pastası koyduk! :)

Sevgili Deryacım;
Söylediğin haberi ben henüz okumadım. Öyle olsa bile ben bu diyetin arkasındayım ve halimden çok memnunum şekercim.
Çok teşekkür ediyorum, güzel dileklerin için. :)

BAL ANNE dedi ki...

artık yazmayacagınızı dusunuyordum (((( lutfen yazın sızı okumak tarıflerınızı denemek ayrı bır zevk......yasınız evınız ve dıyetınız hayırlı olsun .....merakla sonucu beklıyorumm
sevgiler..

Nur... dedi ki...

Evet Müge Hanım sizin blogunuzu her gün açan, acaba azıcık da olsa bişeyler yazdı mı acaba diyen biri var. İşte o benim ben. Nasıl sevindim bişeyler yazdığınıza. Aslında var ya sitem etmek isterdim neden buraya yazmıyosunuz diye ama sizin de kendinize göre mazeretleriniz var. İnş.allah arada bir de olsa yazarsınız buraya. Amma çok yazdım. Müge hanım saçlarınız uzamış ve çok güzel olmuş. HOŞGELDİNİZ

Süreyya dedi ki...

Sevdiklerinizle nice mutlu senelere :) Yeni eviniz de hayırlı olsun :) Yalnız pasta börek çörek..kısmında çook kıskandım sizi :) hepsi çok nefis görünüyor afiyet olsun :)

MAZES dedi ki...

hoş geldin,hayırlı olsun hem yeni evin,hem yeni yaşın ,her şey hayırlısı...

Hayat Mutfakta Guzel dedi ki...

nice mutlu yıllara sevdiklerinizle...

eda dedi ki...

logunuza tekrar hosgelmissiniz :)
ayrica dogum gununuz kutlu olsun nice mutlu yillara, masa duzeninizde cok hostu;)
dukan diyetine gelince kitaplarini bende okudum , hatta bir kaç ktabini okudum, dogru soylemek gerekirse uygulamakta da sorun yok, fakat uzun sure bu kayip edilen kilolari tekrar almakta sorun oluyor, ayrica dr Dukan Amerika'da mahkemelik oldugunu okumustum bir kac ay once.neyse her insan bir olmaz bazi insana iyi gelmiyen bazi insana iyi gelebilir ,siz yinede kalbinizi temiz tutun.
umarim basarirsiniz ve benide motive edersiniz ;) takipteyim ona gore !

bırtutamkekik dedi ki...

Ne demek okurmuyuz canım benimm..
Yokluğunda eski yazılarını hatmettim bee.:))
Huzur buluyorum satırlarında...
:)
Bu kadar ara sonrası böyle bomba bir yazı gelecegini tahmin ediyordum.:)
Sıkıca sarıldım sana;)
Sevgiler mugecim...

Demlenmisyasam dedi ki...

Mutluluklar sevdiklerinizle beraber sizin olsun ve üzerinizde kalsın... İyi ki doğmuşsunuz...

Adsız dedi ki...

çokkk şükürr kavuşturana:) ne kadar mutlu oldum yeni yazı görünce:)hemen açtım heyecan içerisinde.blog açmadan öncede sıkı bir takipçiydim. şu anda aynen öyleyim.:)yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun:)yeni yaşınız da hayırlı olsun iyiki varsınız iyiki bu güzel blogun sahibisiniz:)iyiki bu yazıyı yazıp beni-bizi mutlu ettiniz:) fotograf süper ,gülen yüzünüz hiç solmasın. ben de beklerim.muhabbetle:)

Adsız dedi ki...

HOŞ GELDİNİZ.ÖZLEMİŞTİK SİZİ...

maviumut dedi ki...

keyifle okudum:)diyetteki azminiz daim olsun.banada bulaşsın inşallah:)

Adsız dedi ki...

Dogrusu her gün acip, yine yeni bir yazi olmadigini gördügümde hayal kirikligina ugruyordum. Yeni bir sey yoktur ama yine de bakayim bir düsüncesiyle her zamanki gibi acip ta yeni yazinizi görünce gözlerim kamasti :) Yeni yasiniz hayirli olsun, nice mutlu senelere. Dukan adi ile bilmiyorum ama protein diyetlerinin uzun vadede saglikli olmadigini okumustum. Arastrimanizi tavsiye ederim. Bir de insaallah bu sefer arayi bu kadar acmazsiniz, nerdeyse küsüyordum size :)

buzlubadem dedi ki...

Okumak da iyi geldi :)

mavii dedi ki...

ben böyle güzel dopdolu içerikli bir blog yazarı görmedim:) ne zaman izlemeye aldım bilmiyorum ama ilk kez okudum sizi kendim de çok eksikler olduğunu farkeetim blog böyle yazılır dedim resmen kutlarım:)
ayrıca çok sempatik ve hoş bir bayansınız:)

Özkan DOĞAN dedi ki...

Müğe hanım merhaba özkan ben;
Doğum gününüz kutlu olsun herşey gönlünüzce olsun. Evinizde tekrardan hayırlı olsun iyi günlerde oturun. Ankara Kara Harp Okulundayım Tabiki Yazıcıyım :) :)sinan beye'de sevgiler selamlar...-Şafak 176 Başka yok Olsada Vaktim Yok! :) :)

Şantiyenin Gülü (Tender Lady in the construction site) dedi ki...

harika bi sofra ellerine sağlık :) etiketleri nasıl hazırladığını öğrenebilir miyim?

ilhan dedi ki...

Yeni eviniz, diyetiniz hayırlı olsun. Fotograflar muhteşem. Ellerinize sağlık.

Müge Hüner dedi ki...

Hanımlar ve Sevgili Özkan;
Tekrar tekrar teşekkürler.
Bir önceki yorumumda da söylediğim gibi bu yorumları okumak bana inanılmaz iyi geliyor e zaten kime gelmez ki :)
Süpersiniz! :)

Kutuları Eminönünden alıyorum beyaz olarak, üzerindeki etiketleri ve yemek kartlarını ise photoshop programı ile yapıp ozalitçide bastırıyorum.

Sevgilerimle...

özlem selvi... dedi ki...

merhaba müge ; blokta yeni yazı görmek çok iyi geldi :)) dolu dolu bir yazı olmuş...yeni yaşın kutlu olsun sağlıklı huzurlu ve hep böyle mutlu nice güzel senelere ...sevgiyle kal...

cemile dedi ki...

Öylesine ...Belki...Diyerek tıkladım ve...Çok sevindim.Özlemişiz...Bir daha bu kadar arayı açmayın ne olur...Diyeti denemesi gereken birisi olarak azminizden dolayı kutluyorum sizi..

EflHatun dedi ki...

Herşey, hepsi ama hepsi harika... ve tabii ki de bu blogu okumayı bekleyen birileri var, yukarıdaki 31 yorum da bunun kanıtı bence :)
bütün bu güzel lezzetlerin yanında diyetinizin dışına çıkmamanız da takdire şayan :)
bol --li diyetler olsun inşallah :))

DenizKızı dedi ki...

Bütün her şey harika görünüyor. Gecenin bu saatinde blogunuza bakmam beni her ne kadar acıktırsa olsun iyi ki bakmışım. Bundan sonra takipteyim :)

http://denizkizishrine.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Hoşgeldiniz... İlk bir kaç ay hiç ara vermeden hatta günde birkaç kez kontrol ederek yazacağınızdan ümidi kesmemiştim, ama sonra küstüm size tavır yaptım açmayacağım artık dedim :))) yine dayanamadım ama, her gün olmasada iki üç günde bir bakmaya başladım, ve işte mutlu son, tüm blog yazarlarının emeğine sağlık bir çok blog var düzenli olarak takip ettiğim siz bu listenin başında yer alıyorsunuz gerçekten sizsiz olmuyor... Doğum gününz kutlu olsun, çok mutlu olun, blogda çok vakit geçirin inşaallah... :))) Sevgilerimle, Sessiz ama Sıkı takipciniz... :)

YeMeK vAkTi dedi ki...

Immm son resim süper düper :)

Dukan bende yapmıştım müge 32 günde 7 kilo vermiştim ama 3. evrede bıraktım o yüzden her diyetten dahada hızlı geri geldi kilocuklarım :Dşuan tombalak kıvamdayım

66,5 ile tekrar normal bildiğimiz ekmek ttalı makarna hamur işi yeme diyetine başladım 10 gün evvel.Sabah 64,5 tum.Yani dukan ile 2 günde verilen böle 2 haftada verilio normal diyette işte ühühhh:)

Ben senin fotoğrafını görmek istiyorum çünkü biliyorumki dukan verdiğin kilodan çok daha ince gösteriyor ,öperim :)

belguzaranne.blogspot.com dedi ki...

merhaba elınınıze sağlık muhteşemler

Handan dedi ki...

Nihayet! her iki 3 gun blog'a bakip bakip kapatiyorum (ara sire tarif aliyorum :))

Yani yaziyi okumak cok guzel. Insallah diyettinde basarili olursun...zaten resimde biraz zayiflamis gorunuyorsun :)

Bu arada facebook olmayanlardanim ve demeki ara sira yazdiklarini kaciriyorum :(

Sevgilerimle, Handan xox

Adsız dedi ki...

Merhaba Mügecim,
Ben Nazan senin sıkı bir takipçinim.
Yaptığın tarifleri çok beğeniyorum. Dukan Diyeti yaptığını şimdi okudum. Bununla ilgili birkaç bilgi paylaşmak isterim. Dukan Diyeti Fransada yasaklandı. Kalp krizi ve gögüs kanseri yaptığı için. Bunun en büyük şahitleri var, gazetelerde de okumuş olman gerekiyor diye düşünüyorum. Yanlış anlama beni asla kimsenin işine karışman anlamında değil, hakikaten çabul zayıflatan ama bir o kadar da zararlı bir diyet olduğu için söylüyorum. Herkesin kendi tercihi sonuçta. İyi doğdun, iyi seneler. Bu arada Herkesin Regaip Kandili Mübarek Olsun....

Burcu Kayhan dedi ki...

Hoşgeldiniz:)Doğum gününüz kutlu olsun, yeni evinizde sağlıklı,huzurlu, mutlu nice güzel yıllar yaşayın inşallah.Blogta yeni yazı görmek çok iyi geldi.Bu arada diyetinizde de kolaylıklar diliyorum.Sevgiler:)

Adsız dedi ki...

Mugecim hepsi birden hayirli olsun canim. Sonuclari dort gozle bekliyor olacagiz.
Sevgiler
Komsun & ogrencin Dilek

Nilay dedi ki...

Tatlım sıradan geçiyorum :) Yeni evin, doğum günün ve diyetin hayırlı olsun :)

Vallahi yazdıklarını görünce hem mutlu oldum hem de mahçup oldum. Ama ne mutlu bana ki seni de motive etmişim. Bence en önemli şey motivasyon çünkü bir insan sadece lafta zayıflayacağım diyorsa o yalan oluyor. Hedefe kilitlenmek lazım.

Disiplin kısmına kesinlikle katılıyorum. Dukan kesin bir çizgi çekmiş bu da kafa karışıklığını kesinlikle önlüyor.

Sevgiler....

Adsız dedi ki...

Ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm !!!!!
Sen ne güzel ne doğal ne sevecen bir insansın yaaaaa... Seni çooookk seviyorum beennnnn! Sümyye Yağmur ..

Annelik Hayatım dedi ki...

yeni eviniz hayırlı olsun..İkramlar da çok nefis görünüyor.
bol keyifler dilerim...

Adsız dedi ki...

Selam, nasıl özenlisiniz, sitenizi hergün bakmak şart bende.
Küçük kutular nereden temin edilebilir?

Adsız dedi ki...

Merhaba Sevgili Müge Abla, ben 21 yasindayim ve iki yildir evliyim.Sizinde dediginiz gibi misafirlerime degisik tatlar sunmaktan mutluluk duyuyorum.Blogunuzu kesf ettigim günden beri takip ediyorum. Malesef Almanyada yasadigim icin mutfak becerilerimi gelistirmeye dahil butik kurabiye kurslariniza katilamiyorum.ama cok isityorum ögrenmeyi.acaba blogunuzda kurabiylerle ilgili tarif bulmak mümkün mü ve hata bir video seklinde bloga koymaniz harika olurdu.Almanyadan kucak dolusu sevgilerimle,Funda.

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Bloğunuzun çok evvelden takipçisiyim.Sizin yanınızda çırak gibi kaldığımı hissediyorum. :)Dekorasyon,diy,eşya yenileme ve diğer konularda yayın hazırladığım bloğumu ziyaret ederseniz inanın çok mutlu olurum.Sevgiler,Rabia...

Adsız dedi ki...

herşey harika..mumlar harika..nerden temin edebiliriz

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin