05 Kasım 2010

Etkinliklerden Bir Demet :)

Oktay Usta ile Yeşil Elma'da - 2008

ETKİNLİK KUŞU MÜGE :)
Blogların Korkutan Yükselişi adlı yazımda, size içimi dökerken; fırsat oldukça davet edildiğim tüm etkinliklere katıldığımı ve hepsinden de ayrı ayrı çok keyif aldığımı anlatmıştım.
Gerçekten bugüne kadar, katıldığım ve çıkarken; “iyi ki gelmişim, harika saatler geçirdim” demediğim bir etkinlik olmadı, hepsinin tadı damağımda kaldı.
Ünlü şefler ile birlikte, profesyonel mutfaklarda yemek yapmak, yepyeni bilgiler öğrenmek, yeni insanlar tanımak, arkadaşlıklar kurmak çok keyifli bir şey.
Bu etkinlikleri size sıcağı sıcağına yazmak istiyorum aslında ama her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor, benim; “en kısa zamanda yapacağım” kavramını sizlerde çok iyi biliyorsunuz artık :)
Özellikle bu yaz, deyim yerinde ise; leyleği havada görünce, etkinlikleri de hep; “tatilden gelince yazarım” diye erteledim durdum :) ve böylece çoğunun üzerinden aylar geçti…
Bugün baktım vaktim var, kendime yapacak bir iş arıyorum, Müge dedim; “hadi bir kuvvet hepsinden söz et” üzerimdeki bu “bir türlü yazamadım, çok üzülüyorum” sorumluluğunu da yerine getirmiş olursun.
Hepsinden toplu söz edeceğim için, kronolojik olsun istedim, umarım unuttuğum ya da atladığım olmaz, varsa da şimdiden özür diliyorum…
Üstteki fotoğraf konu ile çok ilgisiz aslında ama çok sevdiğim, aklıma geldikçe baktığım, bana enerji veren bir fotoğraf bu…
2008 yılında Oktay Usta ile Yeşil Elma programına konuk olduğum günden bir kare.
O programdan da söz etmemiştim size ama unutkanlıktan değil, çok utangaçtım o zamanlar, sanki ayıpmış gibi gelirdi, böyle şeylerden söz etmek :)
Artık çok değiştim, ne yaşasam, nereye gitsem, nerede yer alsam, anında rapor ediyorum size :)

**************************************

NUTRICOOK Etkinliği
MSA da gerçekleşen bir etkinlik sayesinde, Nutricook ile tanıştım. İyi ki de tanışmışım diyorum, çünkü devasa boyutlarına rağmen, neredeyse her gün ocağın üstünde bu tencere.
Hemen hemen tüm yemekleri Nutricook ile yapıyorum, yemek yapmadığım günlerde de patates salatası :)
Eşim; sürekli patates salatası yemek istiyor ve ben Actifry sayesinde az yağlı patates kızartması yiyor diye sevinirken, şimdi ne kadar mutlu oluyorum tahmin edersiniz.
Tüm sebzeleri, çok kısa sürede buhar ile haşlıyor ve renklerini aynen koruduğu için, sebzelerin görüntüsü tabakta tablo gibi duruyor.
En sevdiğim özelliği ise; akıllı saati…
Normalde düdüklü tencerede bir yemek yapacaksam, sürekli annem ile iletişim halinde olurum; “nohudu kaç dakika haşlayayım? bezelyeyi kaç dakika pişireyim?” diye.
Nutricook’un kitabında, hangi yemek, kaç dakikada pişer belli, üstelik sizi; “şimdi ateşi kıs, şimdi ateşi kapa, düğmesini şu konuma getir” diye uyaran şirin bir saati var.
Yani slogan gibi olacak ama “Nutricook ile yemek yapmak gerçekten çok keyifli” :)

**************************************

KAHVE DÜNYASI – ÇİKOKAP Etkinliği
Bu etkinliğin bana en büyük faydası; Kahve Dünyası'ndaki lezzetlerin yaratıcısı Sn. Derya İleri ile tanışmak oldu.
Derya Hanım; insanın gerçekten isterse; sevdiği işte ve gencecik bir yaşta bu kadar iyi konumlara gelebileceğinin ispatı sanki.
İşini gerçekten büyük bir aşkla yapıyor, sürekli yeni lezzetler keşfediyor ve bunu mutlulukla Kahve Dünyası’nın müşterileri ile paylaşıyor.
O gün, çikokapların içine doldurmak üzere, kahveli krema, peynirli krema, creme brulee ve tiramisu yaptık. Kendisinden pek çok püf noktası öğrendim.
Ayrıca Kahve Dünyası’nın mutfağında, profesyonel hiçbir ürün kullanılmadığını bizim mutfaklarda ne kullanılıyorsa aynen onları kullandıklarını gördüm.
Derya Hanım’ın, devasa krema kazanının içine sekiz paket vanilya eklemesi gibi…

Çikokapların içini; krem şanti, krema, puding vs. ile (o anda evde ne varsa) dolduruyorum ve Türk kahvesi ile birlikte ikram ediyorum, çok şık oluyor gerçekten.

Bu arada benden size bir öneri, yolunuz Kahve Dünyası’na düşerse ve karnınız aç ise mutlaka, soğuk sandviçlerinin ya da Derya Hanım’ın süper lezzetli börekitas ve sebzeli, mantarlı kişlerinin tadına bakın. Kulağımı çok iyi şekilde çınlatacağınıza eminim :)




**************************************

PALM YAĞI Etkinliği
Palm Yağı etkinliğine, sevgili Serkan Bozkurt’un daveti ile katıldım. O günün bana en büyük kazancı; süper tarifler oldu.
Baklava yufkasında levrek, Mantarlı Risotto gibi muhteşem tarifler yaptık. Bu etkinlik; anneciğim ile katıldığım için de benim için çok özel. İkimizde süper vakit geçirdik o gün :)
Palm yağı marketlerde bulunmuyor henüz, Türkiye’de Ülker gibi büyük üreticiler kullanıyormuş ürünlerinde.
Yağın en önemli özelliği; hamur işlerinde margarinin tutucu, gevreklik veren görevini görmesi ama sıvıyağ gibi sağlıklı olması.
Piyasaya sürüldüğünde, hamur işlerinde kullanmak üzere alabilirim kesinlikle…
O gün eşimin çektiği fotoğraflar ile bir galeri oluşturmuştum, bakmak isterseniz; buraya tıklayabilirsiniz

kolaj 3

**************************************

MÖVENPICK Dondurma Etkinliği
Katıldığım, en ama en ilginç etkinlik oldu; Mövenpick Dondurma etkinliği.
Şef Eyüp Kemal Sevinç sayesinde tabi ki… Mövenpick dondurmaları zaten bildiğimiz dondurmalardan farklı, balzamik sirkeli, ricotta peynirli, armutlu, naneli, süzme yoğurtlu, gibi...
Bu dondurmaların yeterince enterasan olmadığına karar veren :) Eyüp usta, onları bildiğimiz yemeklerin içine ekledi bir de!
Hazırladığımız soğuk yoğurt çorbasının içine; bir top naneli çikolatalı dondurma, gavurdağı salatasının üzerine; balzamik sirkeli dondurma, patlıcan salatasının üzerine; süzme yoğurtlu dondurma koyup yedik mesela! :)
Damak tadı olarak, yeni lezzetlere açık olduğum için ben hepsine bayıldım…
Farklı lezzetlerden hoşlanmayanların bile çoğunlukla bayıldığı lezzetler çıktı ortaya.
Öncesinde Eyüp usta’nın hazırladığı nefis dondurmalı kokteylleri tattığımız, sonrasında güle oynaya yaparak yediğimiz tarifleri ile gerçekten unutamadığım bir gün oldu.
Tamam itiraf ediyorum; “tüm etkinlerde çok eğleniyorum” diyorum ama bu etkinlikte resmen gülme rekoru kırıldı, gülmekten gözlerimden yaş geldi ve çoğu zaman yemekleri yaparken, “biraz seriii” fırçası yedik Eyüp ustadan :)

Mövenpick Dondurma Etkinliği - Ağustos 2010

**************************************
IGLO Etkinliği
Bu etkinliğe aslında çok önce davet edilmiş ama spor saatime denk geldiği için bir türlü katılamamıştım.
Ekim ayında Tijen’ciğim tekrar davet edince çok mutlu oldum. Geç oldu ama temiz oldu diyebilirim :)
Çünkü ekip süperdi ve hep birlikte çok eğlenceli bir akşam geçirdik. Sohbet o kadar tatlıydı ki, çoğu zaman şef tarafından ocağın başına geçmemiz konusunda uyarıldık :)
Bizde çareyi yemekleri nöbetleşe yapmakta bulduk, ekipten bir kişi yemeği yaparken diğeri bol bol sohbet etti böylece :)
Bu etkinlikten aklımda kalan en önemli cümle, şefin bize; "şimdi bu yemek için; başamel sos lazım, biraz başamel tutun” demesi idi…
Önce kısa bir şaşkınlık yaşadım, “nasıl yani, biz mi yapacağız, siz ölçüleri ve talimatları vermeyecek misiniz?” dedim.
“Hayır” dedi usta, “size onu da anlatmayayım artık” :)
Bu cümle ile şeflerin artık bizi ciddiye almaya başladığını fark ettim :) Katıldığım ilk etkinliklerden biri olan Actifry etkinliğinde, şef; “şimdi biberleri önce uzunlamasına doğruyoruz, sonra biberleri yatay duruma getirip doğruyoruz, böylelikle minik doğranmış biberlerimiz oluyor” demişti de… :)

Iglo Etkinliği - Hobimle Mutluyum (13.10.2010)

Sevgili Tijen’ciğimin olağanüstü sıcak ev sahipliği ve Aylin ile Özge sayesinde süper bir akşam geçirdim, Hobimle Mutluyum okulunda…
Iglo ürünleri kullanarak, çok kısa sürede nefis yemekler pişirdik ve afiyetle yedik :) Tijen’ciğimden; hem Iglo hem de dondurulmuş gıdalar ile ilgili çok güzel bilgiler öğrendim.

**************************************

Sofra Dergisi - Adile Sultan Sarayı (Brunch)

SOFRA Dergisi Etkinliği
Yakın zamanda katıldığım bir başka etkinlik; Sofra dergisinin Adile Sultan Sarayı’nda düzenlediği kahvaltı daveti oldu.
Yıllardır düzenli takip ettiğim, gönlümdeki yeri çok başka olan Sofra dergisinin bu davetine çok memnun oldum. Derginin yazarları ve aynı zamanda Kültür Aşı programı ile de severek takip ettiğim yöneticileri; Esra Hanım ve Neslihan Hanım ile tanışmak, sohbet etmek çok keyifli idi.


Sofra dergisi artık internette

mmm.sofra.com.tr sloganıyla :)
Bizlerle heyecanlarını paylaştılar o gün, “artık biz de internetteyiz” derken gerçekten çok heyecanlı idiler, karşılıklı fikirler paylaşıp, uzun uzun sohbet ettik.
Sofra’nın web sayfası; tıpkı dergisi gibi. Çok renkli, çok kaliteli, çok asil…
Bir kez tıkladınız mı bağımlılık yapıyor, benden söylemesi :)
Sofra ekibine internet sayfaları için başarılar diliyorum ve dergide sağladıkları başarıların çok çok daha fazlasını internet dünyasında da yakalayacaklarına da eminim diyorum…

Sofra Dergisi - Adile Sultan Sarayı (Brunch)

Sofra’nın davetinde; “iyi ki katılmışım” dediğim çok güzel bir şey daha oldu.
Sevgili Hatice Hanım ile (Portakal Ağacı) tanıştım. Yemek bloglarını takip edenler bilirler, Hatice hanım bu işi başlatan kişidir ve blogunun güzelliği dillere destandır.
Kendisi ile tanışmış olmanın heyecanını yeni üzerinden atmıştım ki, “peki beni tanıyor musunuz?” diye sorduğum soruya verdiği yanıt ile müthiş heyecanlandırdı beni.
“Tabi ki tanıyorum ve takip ediyorum” dedi “hatta annem hayranınız, defterinde sizin pek çok tarifiniz var”…
Nasıl mutlu oldum, anlatamam size inanın. Şu anda bu satırları yazarken bile parmaklarım buz kesiyor. O gün, akşama kadar, pek bir şımarık dolaştım etrafta :)

**************************************

Güral Porselen ile Öğle Yemeği - Antre G House (04.11.2010)

GÜRAL PORSELEN Etkinliği
Katıldığım son etkinlik, daha doğrusu davet; Güral Porselen’in Antre G House’da düzenlediği yılbaşı temalı öğle yemeği idi.
Sofrayı görür görmez, gözlerimin kocaman açıldığını ve hayranlıkla dakikalarca izlediğimi tahmin etmişsinizdir sanırım.
Güral Porselen; kelimenin tam anlamı ile krallara layık, muhteşem ötesi bir sofra hazırlamıştı bizim için.
Tüm detaylar olağanüstü idi…
Özel el yapımı, tamamen altın ile işlenmiş, dokunmaya kıyılmayacak kadar zarif tabaklarda yemekler yedik.
Yani “altın tabakta yemek yemedim” diyemem bundan sonra :)
Sn. Harika Güral, çok sıcak bir ev sahipliği yaptı bize, hem samimi bir sohbet oldu, hem de porselen ile ilgili hiç bilmediğim bilgiler öğrendim.
Baştan sona tüm detayları ile kendimi çok değerli hissettiğim saatler yaşattı bana Güral Porselen…

Güral Porselen ile Öğle Yemeği - Antre G House (04.11.2010)

Güral Porselen ile Öğle Yemeği - Antre G House (04.11.2010)

Güral Porselen ile Öğle Yemeği - Antre G House (04.11.2010)

Güral Porselen ile Öğle Yemeği - Antre G House (04.11.2010)

Yalnızca sofra ve sunumlar değil, yemeklerinde hepsi birbirinden başarılı idi. Hele ara sıcak olarak gelen, cevizli ıspanaklı dürüm olağanüstü idi. Antre G House ekibini de ayrıca kutlamak isterim bu vesileyle.

Güral Porselen ile Öğle Yemeği - Antre G House (04.11.2010)

Güral porselenin davetinde bana kendimi çok değerli hissettiren yalnızca muhteşem güzellikteki sofra değildi.
Bu şık davete sadece yemek dergileri ve dört yemek blogu yazarı çağrılmıştı.
Sofra, Lezzet, Leziz, Yemek Zevki ve Mutfak Rehberi dergilerinin yayın yönetmenleri ile aynı masada bulunmak, çok farklı, çok hoş bir duygu idi.
Biz de Hünerli Bayanlar dergisinin :) yazarı, yayın yönetmeni, yapım ve styling sorumlusu ve fotoğrafçısı olarak iki kişilik dev kadro idik eşimle orada :)
Tıpkı Özsüt Buluşmasında olduğu gibi çok özel hissettim kendimi ve inanılmaz mutlu oldum.

Yemekten ayrılıp, eve dönerken; sürekli; “iyi ki bir blog tutmaya karar vermişim” dedim.
Ve “iyi ki blogumu bu kadar çok seviyorum, ona bu kadar çok özeniyorum” dedim…
Sizin yorumlarınız, güzel mektuplarınız ile yaşadığım mutluluğu, böyle güzel davetlerde yaşadığım heyecanı başka hangi araç sağlardı ki bana…
Blogumu ve blogumun bugünlere gelmesini sağlayan siz sevgili okuyucularımı çok seviyorum…
Hepinize kocaman sevgilerimi gönderiyorum.

33 yorum:

Egeden Tarifler dedi ki...

Mügecim, en baştaki Oktay Usta ve Ayşem'le olan fotoğrafını görünce "Müge yine Yeşil Elma'ya çıkmış ve ben yine kaçırdım" diye hayıflandım :) Bir daha çıkarsan haber ver olur mu?

Etkinliklerin hepsi de birbirinden güzel görünüyor. Ama özellikle son masa büyüleyici :))

Bu arada biz okuyucuların da seni çok seviyoruz, daha sık yaz olur mu? :)

yüksell dedi ki...

merhaba Müge Hnm flickirdaki fotoları görünce yazı yazacağınızı anladım sürekli siteye girdim durdum yazmışmı diye :) sonuda okudum...Başarılarınızın devamını dilerim.Birde oktay usta daki programızın videosu yokmu merak ediyorum ve izlemek istiyorum teşekkürler...

neval dedi ki...

hımmmh çok özendim çook

Unknown dedi ki...

Ay ne kadar güzel etkinlikler bunlar,gözlerimi ekrandan alamadım..Oktay Usta'ya çıktınız da haberim olmadı diye üzülmüştüm,üzerinden epeyce zaman geçmiş,o zamanlar sizi tanımıyordum muhtemelen..
Ama şimdi olsa,ekrana kitlenip izlerim soluksuz :)
Hünerli ablamızı birebir görmek büyük mutluluk olur düşüncesindeyim..
Güral porselen etkinliği olağanüstü,haticeyle olan fotonuz da çok cici :)
Nice nice etkinlikler diliyorum..
sevgilerimle...

Londra'dan Burcu dedi ki...

Bizde sizi seviyoruz Muge Hanim..

Umarim bir gun benimde bir blogum olur:)

Ben de sizinle tanisip mutlu olurum:)

Yemekbahane dedi ki...

Adaş şu halimle kıskançlıktan tam ortadamdan ayrılıcam şimdi. Artık nerdeyse hiçbir etkinliğe gidemiyorum. En son gittiğimin tarihini bilem unuttum. Çoğunu ya haftaiçi yapıyorlar ya da benim başka işlerimle çakışıyor :( Çok mutsuzum ve ağlıycam..
Canım etkinlik çekti desem acaba sesimi farklı algılarlar mı :) hahahahahahah :)

Naile dedi ki...

mügeciğim çok hoş anlatmışsın yaşadıklarını :) tanınıyor olmana takip edilmene çok şaşırma. ben de nezamam bloglarla ilgili konuşacak olsam senin blogunu zikrediyorum illa ki :)

Sevil Şahin dedi ki...

Resme bakınca aa müge hiç haberim olmadı diyecektimki 2008 de çıkmışsın .
Tatlın onun videosunu mutlaka bizlerle paylaşmalısın çok merak ettim ..

Tatlım güral porselenin etkinliğine bayıldım bayıldım ..Dilerim daha güzel yerlerde seni görürürüz
Bizde seni seviyoruz ve iyi ki bu blogu açmışsın diyorum
sevgiler

LaMa dedi ki...

farkinda misin tum fotolarda sari seker isildiyorsun:)))Nazarlardan irak, tu tu masAAllah

SÜRPRİZ MUTFAK dedi ki...

Sevgili Mügecim
işte o Oktay usta programında keşfettim seni (birkaç programa katıldınmı bilmiyorum)o gün bugündür ben bu blogun müdavini oldum. Sana bol etkinlikli günler diliyorum. Kocaman sevgiler bırakıyorum ...

Adsız dedi ki...

Blog yazma olayini sadece bir gunluk tutma olmaktan bu seviyelere getiren ve ozellikle de hanimlarin seslerini daha cok duyurabilmesine guzel bir vesile olmasini saglayan sizin gibi basarili blogcularla gercekten gurur duyuyorum. Sizin de blogunuz daha nice guzelliklere imza atsin insallah. Sevgiler...

bir dilim bir tutam dedi ki...

Canim bu kadar etkinlige kisa bir süre icinde mi katildin?..Eger öyleyse bravo diyorum..Ayrica birdahaki sefere bir tv programina cikacaksan bizi lütfen haberdar et..Seni kutluyorum.Sevgiler

Denise Dumont dedi ki...

Seu blog é muito bacana, gosto muito de passar por aqui.
Um grande abraço
Designfendi.bogspot.com
Eucomoosolhos.blogspot.com

Unknown dedi ki...

selam Müge ciğim yazını okurken ve resimlere bakarken ben de çok heyecanlandım ayrıca senin bloğunu sürekli takip eden bir blog arkadaşın olarak da gurur duydum seninle canım hepsi çok güzel de en güzeli Güral porselen daveti olmuş masa muhteşem her zaman paylaş ama lütfen gecikme emi:)))))
sevgiler

Bir Porsiyon Öykü dedi ki...

Aaaa biriktirme Mugecgim paylas bizimle, bak moevenpick deki etkinlige bayildim ben, oranın mutfagini cok severim, ehele eyüp kemal ustayi daha cok severim:)

Unknown dedi ki...

Harikasınız. Öyle bir enerji yansıtıyorsunuz ki buraya sizi okurken hep gülümsediğimi farkettim. İnşallah hep böyle olur hep böyle ışıldarsınız bize doğru:)

Adsız dedi ki...

Ayy pek bi güzel hepsi de.İyiki blogunuzu takip ediyorum. Sizden bi ricam olsa; oktay ustanın program videosunu yayınlama imkanı var mı acaba? FATMA

Sessizce dedi ki...

Müge hanımcım bizlerde seni çok seviyoruz, üslubun, tarzın, samimiyetin ve bu kadar itinalı ve aynı zamanda da istikrarlı oluşun seni farklı kılıyor ve hakkettiğin başarıyı sana sağlıyor. Ben kendi adıma bu siteden çok şey öğrendim, baktım pişirdim, ellerinize sağlık diyorum ve paylaşımlarınızın devamını diliyorum:)
Sevgiler

Petite Madame dedi ki...

Fotograflar harika,(ozellile Gural porselen),iyi markalar ve seckin bloglar bir araya gelince boyle hos ortamlar olusmus...kitabinizin ciktigi gunu de gorursunuz umarim :) sevgiler...

ruken dedi ki...

emeğine sağlık tatlım.. biz bi çırpıda okuyoruz da epeyce vaktini almıştır senin :)) Herbiri için tek tek teşekkürler.. bir de derler ya kalbi yüzüne yansımış.. ışıl ışılsın inan ki. seviyorum seni... vallahi :))

Adsız dedi ki...

müge hanım ben bir webmaster olarak hem sitenize çok özeniyor hem de kendime bir blog oluşturmuyorum yaptığım onca web tasarımına rağmen burada hatice hanımla fotonuzu fln gördüm gerçekten çok hoş hatice hnm bana göre çok özel biri aynı şekilde oktay usta da bugün bu resimleri görünce şimdi karar verdim kesinlikle benim de yemek bloğum olmalı ve her ne kadar istanbulda yaşamasam da ben de bu etkinliklere katılıp en kısa zamanda bu ortamlara gireceğim bir gün sizin yerinizde olabilmek dileğiyle...

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Canım davetimize katıldığın için esas biz teşekkür ederiz. Seni, sevgili Aylini ve sevgili Özgeyi ağırlamak benim için çok büyük bir mutluluktu. Bal tadında geçen sohbetimiz hep hafızamda.
Ne kadar güzel anlatmışsın. Tüm etk,nlikleri bir çırpıda okudur. Her zamanki gibi türkçene bayıldım.
Seni çok öpüyorum canım
En kısa zamanda sohbetimize kaldığımız yerden devam edelim

Kucak dolusu sevgiler

narcicegirengi dedi ki...

Etkilinlikleri gordukce keske Turkiye'de yasiyor olsam diye ic geciriyorum. Insallah gunun birinde o da olur. Sizlerle tanismayi cok isterim. Sizi buyuk bir begeni ile takip ediyorum. Tarifler, fotograflar hepsi sahane. Tebrik ederim. Huzur ve saglikli gunler dilerim. Sevgi ve muhabbetle.

Gül dedi ki...

Merhaba Müge,
İstanbul’da olduğunuz için ne kadar şanslısınız.
Kıskandım valla.
Allah nazardan saklasın.
En iyi dileklerimle,

Adsız dedi ki...

Müge hanim merhaba;
Sizden bir ricam olacak.Eger biliyorsaniz supangle tarifinizi bizimle paylasirmisiniz.Ben yurtdisinda yasadigim icin cok sevdigim ve burda bulamadigim bir tatli.Simdiden cok tesekkur ederim.

Yasemin dedi ki...

vayt 1000 :) anısına yorum bıraktım.. hehehe :) anladın sen oni?

memolininannesi dedi ki...

bızede bu basarılar nasıbolur ınsallah..tebrıkler...allah daım etsın ınsallah

Adsız dedi ki...

merhaba müge hanım bloğunuzu yeni keşfettim ve çok beğendim,çok samimi ve ilgi çekici gerçekten,özellikle özel günlerde yaptığınız kurabiyelere bayıldım.kurabiyeler için sipariş alıyor musunuz??

Adsız dedi ki...

merhaba müge hanım,bloğunuzu yeni keşfettim ve çok beğendim.her nete girdiğimde öncelikli sayfalarımdan biri oldu:)bloğunuz gerçekten çok samimi ve ilgi çekici,tarifler ve sofralar da öyle.Özellikle özel günler için yaptığınız kurabiyelere bayıldım,kurabiyeler için dışardan sipariş alıyor musunuz?

Ordanburdanhayattan dedi ki...

harikasın Mügecim, cidden Güral Porselen masasına takıldım ben de, dakikalarca baktım detaylara. sevgiler

KEYF-İ MEKAN (Nazife) dedi ki...

Müge Hanım, başarılarınızın devamını diliyorum, sevgiler...

Aysenur - Kekevi Blog dedi ki...

Merhaba Muge,
MSA Italyan mutfagi etkinligindeki tanismamizdan beri seni ve Yasemin Mutfaktayi takip ediyorum. Diger etkinliklerden haberim olmadigi icin sizlerle iletisimimi devam ettiremedim. Artik bloglarla arkadasligimizi arttikmak icin etkinlikleri beklemek yerine kekevi.com olarak ben bir etkinlik duzenleyip sizi mi cagirsam acaba diye dusunmekteyim..

Müge Hüner dedi ki...

Ayşenurcum;
Valla süper fikir :)
Ben bir mani olmaz ise mutlaka katılırım.
Hem de uzun uzun sohbet etmiş oluruz.

Sevgiler canım.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin