20 Nisan 2008

Akşam Yemeği Davet Sofrası

Suner Ailesi ile Akşam Yemeği

SUNER AİLESİ İLE BİRLİKTE KEYİFLİ BİR AKŞAM...
Bir önceki yazımda, sevgili Eda ve Ömer ile tanıştığımızı ve bizim onları ziyaretimizi anlatmıştım. Bu yazıda da, Eda, Ömer ve ortak iki arkadaşımız ile birlikte bizim evde yapılan ikinci buluşmamızdan bir sofra görüntüsü var :)
Ben genelde, arkadaşlarımızı yemeğe çağırdığımızda yeni tarifler dener ve blog için yeni malzemeler yaratırım aslında :)
Bu sefer her zamankinden farklı olarak, daha önce yaptığım, beğenilen ve konuklarında görüşleri alınarak hazırlanan tariflerden oluşan bir sofra kurdum, yani bu yazı yavaş yavaş link sahibi olmayacak :)

- Soframızda nelermi vardı ?

Çıtır Kase içinde Tavuk Sote (Eda kuzu eti sevmediği için)

Dereotlu Mantarlı Pilav

Zeytinyağlı Taze Fasulye

Patlıcan Salatası

Yoğurtlu Kabak Kızartma

Közlenmiş Kırmızı Biber Sarması

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Oh be yemek bloguna güzelmiş vs ellerine sağlık yazmak dışında ohhh be hepsini ben yedim bu fotoğraflardakilerin demek ne güzel :) Tabii ki elcağızınıza ve kesenize bereket birtanem çok güzel ağırladınız bizi hem gönlen hem miğden :) miğden de ne demekse :)

Unknown dedi ki...

Mügecim Edinin sayfasından senden bahsettiğini görünce hemen koşup senin sayfanı ziyaret ettim..Ellerine sağlık hem senin Hemde Edicimin...
çıtır kaseyi bende denemek istiyorum umarım becerebilirim...

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Müge'cim ne güzel vakit geçirmişsiniz, sofralar da mamalar da nefis.. Ellerinize kollarınıza sağlık, muhabbetiniz hiç eksilmesin :)

Müge Hüner dedi ki...

Eda şekerim;
İyiki tanıştık, iyiki geldiniz. Biz çok mutluyuz bu durumdan. Asıl biz teşekkür ederiz. Beğenmenede ayrıca çok memnun oldum.Çok öperim seni.

Zerrincim;
Çok teşekkür ederim. Ne demek becerebilirim? Sen eminin daha alasını yaparsın, çok beceriklisin çünkü. Sevgilerimle canım.

Aslıcım;
Çok teşekkür ederim, inşallah canım.

Yunkabu dedi ki...

kozlenmis kirmizi biber salatasinin fotografina Ba-yil-dim. Muthis !

sevilay aydın dedi ki...

merhabalar size söylecek okadar çok güzel şey varki.gerçekten size hayran kaldım baştan aşağıya tüm tariflerinizi inceledim.siz napmışsınız öyle o sofralar o kahvaltılar pastalar harika...bundan sonra müdavininizim.yaa benim blogumda var ama böyle güzel tariflerim yok.başta o yemek takımlarınız nasıl hoşuma gitti anlatamam.elimi uzatabilsem hepsini alıcam:)başrılarınızın devamını dilerim.hoşçakalın.ben eskişehirden sevilay

Adsız dedi ki...

güzel yemekler var ama tarifler daha da çogalsin

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin