08 Nisan 2011

Kurabiye Kursu Görüntüleri - 06.04.2011

kolaj-1

KURABİYE KURSU 5.BÖLÜM :)

Kurabiye kursu fotoğrafları ile devam edelim diyorum. Bugüne kadar beş kurs gerçekleşti ve zamanın ne kadar hızlı, haftaların su gibi aktığını bana hatırlatan bir şey daha oluştu hayatımda; Kurabiye Kursu…

Kurabiye Kursu bahane, muhabbet şahane şeklinde geçen ve kurstan öte okuyucularım ile bir araya gelip, sohbet etme toplantılarına dönüşen kursların, geçtiğimiz Çarşamba günkü bölümü de yine harika geçti! :)
İnanılmaz güldük, eğlendik diyebilirim. Bu kursun öğrencileri aynı zamanda benim Twitter’da ve Facebook’ta epey bir hava atmamı sağladı :)
Öğrencilerimden Arzu Hanım; taa Endonezya-Jakarta’dan geldi desem sanırım kafanızda oluşan; “neden hava attın ki?” sorusunu yanıtlanmış olur. :)
Bugüne kadar gelen öğrencilerde çok yakın yerlerden gelmedi aslında, Çamlıca’da bulunan Atölye için epey uzak sayılabilecek olan; Beylikdüzü, Bahçeşehir, Büyükçekmece, Kartal gibi semtlerden geldi hanımlar.
Ve gelirken de sıcacık, pozitif enerjilerini getirdiler yanlarında.
Böylelikle her kurs sonunda daha mutlu, daha enerjik ve hayat dolu oluyorum.
Kısaca bu kurslar bana ilaç gibi geliyor. :)

Bu arada küçük bir hatırlatma yapayım; daha önceki yazılarımda da belirtmiştim ama “artık tarif ve sofra görüntüleri olmayacak mı blogunuzda” şeklinde yazılan sitemli mailler nedeniyle tekrar söylemek istedim.
Blogumda bugüne kadar, zaman zaman yaptığım siparişleri bile çok ender yayınladım biliyorsunuz, çünkü her zaman söylediğim gibi; blogumun zamansız bir yemek dergisi olmasını istiyorum.
Altını çizerek söyleyeyim; blogum hiçbir zaman butik kurabiye ve pasta bloguna ya da eğitim takvimi ve haberleri veren bir bloga dönüşmeyecek. Emin olabilirsiniz.
Şu anda blogspot’un kapalı olmasının verdiği tatsızlık ve Mayıs sonuna kadar sürecek taşınma telaşımız nedeniyle bloga Kurabiye Kursu fotoğrafları ekliyorum, sırf arada bir sizinle hasret gidermiş olayım ve blog aylarca sessiz kalmasın diye…
Taşınma telaşım biter bitmez, sizler ile yine eskisi gibi tarifler ve sofra görüntüleri paylaşacağım.

Kurabiye ve Pasta Kursu ile ilgili haberler, fotoğraflar, duyurular ise “En Güzel Anı” gibi farklı bir blogda olacak…

Şimdi sizleri her zaman olduğu gibi eşimin çektiği, günün güzelliğini fazlasıyla yansıtan fotoğraf kareleri ile baş başa bırakıyorum, ister aşağıdaki slide show’dan isterseniz flickr albumunden bakabilirsiniz. Keyifli seyirler :)


6 yorum:

İZMİRLİ dedi ki...

MERHABA MÜGE HANIM KURS GÖRÜNTÜLERİNE BAKINCA İÇİMİN GİTTİĞİNİ:((( BİR KEZ DAHA BELİRTMEK İSTERİM AİLEMİZDEN BİRİ GİBİ OLAN SİZLE EKRANLARIN ARKASINDA OLUŞAN SOHBET VE BAĞIN YÜZYÜZE BİREBİR YAŞANMASI TARİFSİZ BİR DUYGU OLMALIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ZİRA SİZİN DENEYİMLERİNİZDEN FAYDALANIP BİR ŞEYLER ÖĞRENMEKTE CABASI.. İNŞAALAH BU KURSLAR İSTANBUL DIŞINA TAŞAR NEYSE BU KADAR MIZMIZLANMA YETER :)))YENİ TARİFLERİNİZİ ÖZELİKLEDE ŞU ESRANIN HOŞ GELESİN BEBEK PARTİSİNDEKİ PEMBELİ BROWNİ VE ÖĞRENCİLERİNİZE YAPTIĞINIZ LİNZER KURABİYE TARİFLERİNİ MERAKLA BEKLİYORUZ.İZMİRDEN BOL ÖPÜCÜKLER SEVGİYLE KALIN....

halkulasim.com dedi ki...

hergün yeni bişeylerle bu siteyi takip etmek sayenizde dahada güzel oluyor

Adsız dedi ki...

Aaa olduuu...yani ben nedense firefox ile bu sayfaya yorum birakamiyordum, öylesine bir daha deneyeyim dedim (test yazan bendim :) ve nihayet oldu.

Sevgili Müge hanim, kurslariniz ne güzel gidiyor, tebrik ederim. Sizden hicbir sey duymamaktansa en azindan resimler ve ön yazinizda sizden haberler almak cok güzel. Tasinmaniz icin kolayliklar dilerim. Yeni evinizde güle güle, agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insaallah Rabbim.
Sevgilerle
Feyza

Tülin dedi ki...

Mügecigim,
seni tebrik ediyorum canim, beceriklisin. Ayrica
gelin damat süslü kalp kurabiyeler cok güzel olmus.

Dilek dedi ki...

Müge hanım çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum harika şeyler hazırlıyorsunuz sizin sıkı takipçinizim.
Benim sizden bir ricam olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben Çanakkalede yaşıyorum butik pastacılık ve kurabiye kursuna gitmek istiyorum ama malesef burada bir kurs yok.Bana butik pastacılık ve kurabiye yapımı ve püf noktaları olan bir kitap önere bilirmisiniz

Müge Hüner dedi ki...

Sevgili Dilek Hanım;
Öncelikle güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.
Yerli kitaplardan size en çok tavsiye edeceğim, arkadaşlarım Işıl ve Berna'nın yazdığı "Butik Pastacılık" olacaktır.
Yabancı kaynaklardan da Wiltonun kitapları gayet güzeldir.
Sevgiler:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin