13 Nisan 2009

Carte D'Or ile Keyifli Kahvaltı

Algida

Son zamanlarda, hafta sonlarım pek eğlenceli. O kahvaltı senin, bu etkinlik benim gezip duruyorum :) Sebep ne olursa olsun, blog komşularım ile buluşmak zaten çok keyifli, e birde üzerine keyifli mekanlar, nefis lezzetler, yeni keşifler eklenince kaymaklı (pardon dondurmalı :) ekmek kadayıfı oluyor bu buluşmalar...
Geçtiğimiz hafta sonu; Algida'dan bir davet maili aldım. Aylin hanım, çok samimi bir davet yazısı ile bizimle tanışmak istediklerini söylüyordu.
Uno ve Tefal etkinliklerinin tadı hala damağımda iken :) bu teklife de hayır demek olmazdı :) Pazar sabahı Kuruçeşme'de gerçekten çok şirin bir mekan olan Lychee Restaurant'da toplandık. Önce güzel bir kahvaltı yaptık, daha sonra karşılıklı sohbet ettik.
Firma yetkilisi Canan hanım, bizlere Carte d'Or hakkında bilgi verdi. Gerçekleştirmek istedikleri blog projesini anlattı, bizlerden de konu hakkında fikir desteği istedi. Bizlerde elimizden geldiği, dilimizin döndüğü kadarıyla anlattık.
Toplantı benim için çok yararlı oldu, bu güne kadar Algida deyince aklına sadece bademli Magnum gelen ben, adını bile duymadığım pek çok ürün ile tanıştım :)
Aklınıza gelebilecek tüm tatlıları, kaymak yerine dondurma ile de sunabileceğimi, dondurmanın sadece yılda bir yada iki kez cadde de gezerken değil, evde yemekten sonra tatlı olarak da yenebileceğini öğrendim :)
Yani diğer arkadaşlar için değil ama benim gibi hemen hiç dondurma kültürü olmayan biri için, çok yararlı bir gün oldu :)
Bu özenli kahvaltı, değerli hediyeler ve geçirdiğimiz güzel gün için bir kez daha teşekkürler Carte d'Or ...

Dondurmalı Armut Tatlısı

Toplantıda ağırlıklı olarak bizlerin yeni tarifler deneyebileceği ve bu lezzetli denemeleri yayınlayarak Carte d'Or ile paylaşabileceğimiz konuşuldu.
Eve geldiğim de, hediyelerin olduğu kutunun içinden çıkan kitabı inceleyince, Carte d'or'un toplantıda bize çok mütevazi davrandığına karar verdim :)
Çünkü kitap birbirinden nefis tarifler ile doluydu. Üstelik sadece sunum önerileri değil, dondurma ile sunulan mini tart'ın yada fotoğrafta görülen ve herkesin bayıldığı armut tatlısının da tarifi gibi onlarca tarif yer alıyordu. Ben şimdiden bir çok tarifi işaretledim, bu güzel kitap için ayrıca çok teşekkür ediyorum...

Keyifli kahvaltımız da eşim her zamanki gibi iş başındaydı :) Tefal etkinliğinde ki kadar olmasada, fotoğraf çekti yine. Gününüzü daha detaylı görmek istiyorum diyorsanız; buyrun "CARTE D'OR İLE KAHVALTI - FOTOĞRAF GALERİSİ'ne :)

17 yorum:

Ordanburdanhayattan dedi ki...

aaaa olmaz ki ama yaaa sen de mi ordaydın???
ben şimdi gelmediğime bin pişman olmaz mıyım ama...

HÜLYA dedi ki...

SABAHTAN BERİ DİĞER BLOGLARDA DAHİL KEŞKE DEMEKTEN DİLİM KURUDU. BİR KEZ DAHA DİYEYİM.. KEŞKE ORADA OLABİLSEYDİM..

ÇOK GZÜEL BİR GÜN GEÇİRMİŞSİNİZ.. İMRENDİM RESMEN..

ÇOK GZÜEL BİR BULUŞMA OLMUŞ HER SATIRDAN BELLİ.

EN KISA ZAMANDA TEKRARI OLUR İNŞALLAH.. BEN GELEMESEM DE SİZ BOL BOL EĞLENİN İSTERİM.

SEVGİLER CANIM... MUTLU GÜNLER

Limonlu Kek dedi ki...

Resimler için eşine ayrıca teşekkür ediyorum, bizler de faydalanıyoruz böylece, sevgiler...

lezzetyolculugu dedi ki...

Gerçekten güzel bir sabahtı.Sizlerle tanışmaktan mutluluk duydum.Birde Azroş mazroş eve geldikten sonra ateşlenip hastalanmasaydı dahada güzel olacaktı ama neyse :(

Unknown dedi ki...

Belli ki çok güzel zaman geçirmişsiniz,bize de resimlere bakmak kaldı :(

boncuk mutfakta dedi ki...

Mügecim gerçekten güzel bir gündü.Çok konuşma fırsatı bulamasakta sizleri tanıdığıma memnunum.Sevgiler canım.

Adsız dedi ki...

selamlar,

ne hos ya almanyada böyle biis yok, bizide biri cagirsa denettirse bizde yayinlasak ama nerdeee :)))

hele tefal activity benim ilgimi cok cekti, ne sanslisin canim...

insaALLAH her zaman böyle olur snein icin hemde degisiklik olmus oluyor iste :))

iyi aksamlar dilerim

hoscakal

mujdenin denemeleri dedi ki...

Allah içinize sindirsin canım.Resimlerden de görüldüğü üzere gerçekten keyifli bir gün olmuş.Sevgiler...

HUYSUZBALIK dedi ki...

Fotoğraflar şahane. Ağzımın suları aktı gece gece. Makinanın markası ne diye sorsam? Biscotti de bence gayet iyi görünüyor. Tadı daha da güzeldir eminim. Sevgiler...

Mutfakname-Zuhal dedi ki...

ayy harıka bır gun gecirmışsınız ne gzuell keske bızıde davet etselerdı dımı ama eyyvah gonulumde ordaymış ılker de ordaymış ne ıyı yapmışsınız kızlar :) çok sevındım :))

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Sevgili Müge, pazar sabahı tanışamamış olsak da, pratik sofraların yaratıcısı Müge'yi görmüş oldum ben :) Fotoğraflar için teşekkürler!

ayshe dedi ki...

Hep merak ediyorum bu etkinliklerden nasıl haberdar oluyorsunuz çok güzel görünüyor bizler nasıl faydalanabiliriz?

Adsız dedi ki...

RESİMLERDE ADINIZI YAZSANIZ KEŞKE SİZİ ÇOK MERAK EDİYORUM

reyyan dedi ki...

Selam mügecim.
Bende blogere geçtim.Tariflerimi taşımak çok zor oldu sonunda taşıdım çok şükür.
Siz 2009 blog ödülüne katılmamışsınız:( katılımda bulunsaydınız oyum size olacaktı sayfanıza ve tariflerinize hayranım sayfamın yeni hali biraz sizinkine benziyor sizin sayfanızdaki sadelik çok hoşuma gitti diye bende bu şekilde istedim.Umarım bir sakıncası yoktur.
Sizinle tanışmayı çok isterim ..
Sevgiler.

alkım akkurt akyalçın dedi ki...

benim gibi bir dondurma delisi için harika görüntüler bunlar yaz kış herşeyle yiyebilirim dondurmayı hem sağlıklı hemde lezzetli nede olsa pek raslanmayan bir ikili....

reyyan dedi ki...

Selam mügecim
Sayfama gelmekle inan beni çok mutlu ettin.Güzel yorumların içinde teşekkür ederim.İki yeri birden idare etmem zor olur diye Blogcuyada tariflerimi ekleme konusunda kararsızım...

Mügecim SENİ ÇOK BAŞARILI GÖRÜYOR VE TAKDİR EDİYORUM.
Sevgiler canım...

reyyan dedi ki...

Canım bir kaç sorum olacak.
Senin Tüm yazıların varya,Ana sayfanda az yer kaplıyor. Benimde arşivimdeki yazılar ana sayfamda çıkıyor YALNIZ HEPSİ ÇIKIYOR, çok yer kaplıyor nasıl düzeltmem lazım? Birde yorum adetim ve yazı adetimin çıkması için ne yapmam gerek? Onuda bilemiyorum:(
SEVGİLER...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin