02 Nisan 2008

Hoşgeldin Sencer Partisi ve Kısır

Hoşgeldin Sencer Partisi

HARİKA BİR GÜNÜN ARDINDAN...
Cumartesi günü, Yasemin şekerimin yakışıklı oğlunun gelişini kutlamak için harika bir kadro ile toplandık.
Başta, Sencer paşa'mızın annesi benim minik kuşum:) da dahil olmak üzere, hemen herkes o kadar güzel anlatmış günümüzü ve paylaşılanları o kadar güzel kaleme almışki, üzerine bende uzun ve detaylı bir yazı yazmaya gerek duymadım.
Birbirinden nefis yiyecekleri, Gülriz şekerime yapılan sürpriz doğum günü kutlamasını, heyecanımızı, mutluluğumuzu tüm detayları ile görmek isterseniz (ki bence istemelisiniz) sizleri dostlarımın sıcacık sayfalarına yönlendiriyorum.

Hoşgeldin Sencer Partisi

FARKLI BİR KISIR TARİFİ...

Harika günümüz için oluşturduğumuz menu de bende kısır yapmak istedim. Her zaman yaptığım kısır tarifinden farklı olarak, kayınvalidemin verdiği yeni ipuçları ile hazırladım ve yiyen herkesden de çok beğeni topladı. Bende arşivimde yer alması açısından, sizlerle paylaşmak istedim. Tarifi burada...

NOT: Sofra ve Kısır fotoğrafları Adaş şekerimin objektifinden.

13 yorum:

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Müge şahane bir gündü benim için o yüzden başka başlık düşünmedim bile. Senin emeğin o kadar var ki hepimizi biraraya topladın. Resmen 2.blogcular buluşması gibi oldu. Ama yine de ben doyamadım. Her iki anlamda da:) Yine yapalım, yine buluşalım noolur. Bulun bir bahane.
Örnek Can'ın diş buğdayı mesela:)

Yemekbahane dedi ki...

Adaş şekerim :)
Bu bir marka oldu sanırım adaş şekerim ne dersin :)
Hepinizi tanıdığım için o kadar seviniyorum ki.. Pınara kesinlikle katılıyorum...Hadi yine hadi yine !
Ben sıraya girebilirim..Bir gün bizde sınırsız yeme partisi verebiliriz.Yeterki niyetimiz olsun dimi sebep bulmak çok kolay.
Öperim

Selcen Şenocak dedi ki...

Ne kadar güzel bebeklere hoşgelesin ve hoşgeldin partileri bende bebek istiyorum ama sizler böyle gelirseniz:) çok hoşuma gidiyor hepinizin sayfalarını tek tek okudum hep böyle güzellikler için bir arada olursunuz inşallah hepinizin ellerine sağlık...

ebrulitatlar dedi ki...

Müge'cim grubunuza bende katılabilirmiyim? Üyelik şartlarınız neler acaba? 1. blogcular buluşmasına katılmak yeterlimi? Şaka bir yana. Herşey çok güzel görünüyor. Sizleride önceden tanıdığım için keyifli bir buluşma olduğunu tahmin edebiliyorum. Hepinizin ellerinize sağlık. Sevgiler..

GANNE dedi ki...

Mügecim kısır gerçekten harikaydı. Tarifini vermen çok iyi oldu. Ben de artık kısırı bu tarifle yaparım. :) Buluşmadaki emeğin için teşekkürler. Daha nicelerini yaparız inşallah. :)

Pastanı Seç dedi ki...

Selam çok güzel hepiniz toplanmışsınız Mügede anlattı.Orda olmak isterdim.

Kısır nefis
:)

Eya dedi ki...

Mügeciğim harika bir toplantı,harika bir sofra ama en harikası da paylaşılan dostluklar.Allah arttırsın.Bu arada ben kısıra bayılırım ve ger.ekten de tarifin değişik ve ilginç.Hemen deneyeceğim...sevgiler

zehra

Unknown dedi ki...

Valla ne güzel böyle blog arkadaşlarınla bir araya gelmişsiniz Mügecim böyle güzel bahanelerle...
herkesin ellerine sağlık...

gülriz dedi ki...

Mügeciğim, bu güzel gün için organize olmamıza destek oldun, ellerine sağlık; bir de tabii benim dışımda bir organize olma işiniz olmuş, onun için de yüreklerinize sağlık. İyi ki varsınız, bundan başka sözüm yok ki söyleyecek. Kocaman sevgiler

Berceste dedi ki...

Öncelikle sizlerle birarada olmaktan keyif aldığımı söylemem, ardından da kısırkolik olarak, kısırın tadına doyamadığımı belirtmem gerek. Çoook lezzetli idi. Senin ve o güzel yiyecekleri hazırlayan herkesin ellerine sağlık. Sencer bebek iyi ki doğmuş :) Sevgiler...

Müge Hüner dedi ki...

Pınarcım;
Bahanen hemen dikkate alınmış ve gerekli çalışmalar başlatılmıştır efendim :)Öperim.

Adaş şekerim;
Aynen dediğin gibi, bebek bahane, toplanmak şahane. Bizde bu kapasite varken, bahane bulmak kolay olur:) Bende seni tanıdığıma çok seviniyorum. Öperim canım.

Sevgili Selcen;
Ne kadar güzel şeyler yazmışsın, çok teşekkürler. Bizde çok memnunuz hayatımızdan:) Sen hayırlısı ile yap bebeğini, bize toplanmak için bahane lazım zaten:) Sevgilerimle.

Ebrucum;
Senin şartlar gayet uygun üyelik için, en önemli şart büyükçe bir yeme kapasitesi, sanırım o konuda sıkıntı çekmezsin:)) Bir dahaki sefere aklımızda ol canım. Öperim.

Fadimecim;
Çok teşekkürler canım, farklı bir şekilde yaptım ve sizlerde beğendiğiniz için yayınlayayım dedim. Senin kurabiyeler asıl on numara idi. Sitende yoksa acilen yayınla, hemen yapmam lazım:) Öperim canım.

Sevgili Aylin;
İnşallah bir dahaki sefere, Muge sayesinde seni gıyaben tanıyor gibiyim zaten, inşallah en kısa zamanda yuz yuze de tanısırız. Sevgilerimle.

Zehracım;
Çok teşekkürler bu güzel sözler için ve amin diyorum. Kısır seviyorsan bu şekilde bayılacaksın o zaman:) Sevgiler canım.

Zerrincim;
Aynen dediğin gibi, güzel güzel bahaneler yaratıp, toplanıyoruz. Çok keyifli oluyor. Teşekkürler canım.

Gülrizcik;
Benim için çok keyifliydi, grubun organizatoru benim artık :)) Sende iyiki varsın, tatlı kız. Bir ara anladın diye çok korktum ama neyseki bir aksilik olmadı sürprizde :)
Çok öpüyorum seni...

Dilekçim;
Seni tanımak, keyifli sohbetini yaşamak benim için çok güzel. Keşke hep buralarda olsanda daha sık görüşsek:(
Kısırı sevmene çok sevindim canım, yapıpta kulaklarımı çınlatırsın oralardan inşallah.
Sevgilerimle canım.

Adsız dedi ki...

selam ben profiterol tarifi ararken sayfanızı buldum tek kelimeyle muhteşem sizi tebrik ediyorum bende yemek yapmaya çok meraklıyım isterseniz size bazı tariflerimi yollaya bilirim.msn adresim basak_kc@hotmail.com yazarsanız sevinirim tariflerinizi bekliyorum hoşçakalın

Müge Hüner dedi ki...

Sevgili Başak;
Çok teşekkür ederim, güzel sözlerin için.

Senide ekledim listeme, bekliyorum güzel tariflerini.
Sevgiler.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin