15 Kasım 2007

Mutfakta Ateş Var :)



BİR KOMŞUMUZ DAHA OLDU...
Yeni mi yeni, nur topu gibi bir blogumuz daha oldu. Sevgili
Kevser'in hikayesi; hemen hepimizinki ile aynı aslında. Bir gün değişik bir şeyler deneme amacı ile google'a tıklama, yemek siteleri ile tanışma ve gel zaman git zaman, "ben de yapabilirim aslında" diyerek bu dünyaya adım atış...
Ben kendisini çok az tanımama, hatta yüz yüze tanışmamamıza rağmen çok sevdim. Sıcaklığı mesafeleri aşıp bana ulaştı. Daha ilk tarifinde, bir salatanın süslenmesi ile ilgili bir çok şey öğrendim kendisinden ve eminim daha pek çok şey öğreneceğim.
Blog dünyasının tüm güzelliklerini, karşılıksız paylaşımları, tanımadan sevilen sımsıcacık yürekleri kısacası benim son on aydır yaşadığım tarifsiz güzellikleri
Kevser'inde yaşaması dileğiyle...
Hadi yanlız bırakmayalım, hoşgeldin diyelim
Kevser'e...

4 yorum:

Nalan Kaplan dedi ki...

Müge'ciğim ne güzel hemen gidiyorum Kevser'i ziyarete!

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Müge'cim, yazdiklarinin ilk satirlarini okurken, Allah Allah ne oluyor dedim kendi kendime. Söz konusu ben olamam filan derken devamini okudum ve anladim ki bizlere yeni bir blog tanitiyorsun. Süper, benim de artik bir adasim olmus oldu böylelikle bu dünyada, gideyim hemen bende bir kendimi tanitayim ve hosgeldin diyeyim Kevser arkadasimiza.

Selamlar ve öptüm..

Efuli dedi ki...

Merhaba Müge
Uzun zamandır seni ve bir çok blogu takip ediyorum her gün en az 2 kere girip bakıyorum yeni birşeyler varmı diye.Kevseride ziyaret ettim aramıza hoşgeldi, Aramıza diyorum çünkü,bende Kevser gibi bu durumdan etkilenip neden olmasın dedim ve bir blogger kullanıcısı oldum.Bu yazınıda fırsat bilip bende blogumu tanıtmak istedim.Bende beklerim :)
efuli.blogspot.com

Müge Hüner dedi ki...

Güzel yorumlarınız ve Kevser'e verdiğiniz destek için çok teşekkürler.
Efuliciğim;
En kısa zamanda seni ziyarete geliyorum, dur hatta şimdi geleyim:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin