01 Aralık 2008

Evlilik Yıl Dönümü Kurabiyeleri

Evlilik yıl dönümü kurabiyeleri

YİNE EVLİLİK YILDÖNÜMÜ :)
Sevgili Sezen, evlilik yıldönümleri için internette fikir araştırırken, Okşan'cığım için hazırladığım kurabiyelere rastlamış. Fikir çok hoşuna gitmiş, ama işlerinin yoğunluğu nedeniyle fotoğraf seçmek için vakit bulamadığından, "fotoğrafsız olsun, şeklinide size bırakıyorum" dedi. Bende hem kalpli, hem çiçekli bir buket hazırladım. Her zamanki gibi eşimden fikir desteği aldım, "erkeğe çiçekli kurabiye hazırlanırmı?" "Pembeli, morlu yapsam olurmu?" gibi sorular sordum :) Eşimde "neden erkeklere çiçek verilmesinki, ben bayılırım" dedi. Bende hem renklerde hem de şekilde kısıtlamadım kendimi :)

Kurabiyeleri, pembe ve mor ağırlıklı hazırladım, hatta kovası için lila mı olsun, krem mi olsun diye uzun uzun düşündüm, sonra lila da karar kıldım. Sezen kurabiyeleri görünce; "inanmıyorum lila en sevdiğimiz renk !" demesinmi :) Üstelik, bu ilk şaşırmamız değildi, siparişin detayları için telefonda konuşurken, işyerimize iki bina uzaklıkta komşu olduğumuzu öğrenmem, beni hayrete düşürdü ! İnternette bunca blog, bunca kurabiye çeşitleri içinden, Sezen yan komşusunu bulmuştu :) Üstüne bende, kurabiyeleri en sevdiği renklerle hazırlayınca, aramızdaki bu telepatiye ikimizde şaşırıp kaldık :)

Evlilik yıl dönümü kurabiyeleri

Kurabiyelerin kenarına, farklı farklı cümlelerden oluşan notlar iliştirdim, bu konuda Merve'ciğimden fikir desteği aldım, her notta; eşini neden sevdiğini anlattı Sezen birer cümle ile... Örneğin; "Beni sevmeni sevdim", "Seni sevmeyi sevdim" gibi... Gerisi mi ? Özel .... :)

8 yorum:

Yelda dedi ki...

çok güzeller
ellerinize sağlık

Merve dedi ki...

Mügecim,

Çok beğendim :) ellerine sağlık...

Adsız dedi ki...

süper olmuş ellerinize sağlık.
emininm sezen hanımın eşi mest olmuştur bu sürpriz karşısında kim olmazki ama dimi:)) Kocam da duyar belki beni:)) onu da bloger okumaya teşvik etmeliyim hehe:))

zarpandit dedi ki...

açıkçası gidişatın mukemmel otesi amma velakin o kurabiye cubukların nerden aldın ölmeden kalmadan sormak istiyorum :)))

Müge Hüner dedi ki...

Sevgili Yelda, Merve ve Fatma;
Çok çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

Gökçecim;
Çubukları ambalaj satan mağazalarda bulabilirsin, hatta ben bazı kasaplarda bile gördüm :) Carrefourda da var. Kolaylıkla bulabilirsin canım.

PASTASEHRİ dedi ki...

Müge ellerine sağlık çok güzel olmuşlar. bloğundan çıkamadım hala özelliklşe havuçlu kek'inde dağıldım : ))

Adsız dedi ki...

tek kelimeyle harikalar ellerine saglık

Eya dedi ki...

Mügeciğim,çok şık olmuş bu kurabiyeler, ellerine sağlık

sevgiler

zehra

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin