06 Kasım 2008

Ekim/08 Çalışmaları

Kelebek Pasta

SİPARİŞLERDEN TAZE HABERLER :)
Acaba yapabilirmiyim ? Nasıl yaparım? Becerirmiyim ? derken emekleme devresini atlatıp sıralamaya başladım artık sipariş konusunda. İnşallah ilerde yürüyüp, koşabilirimde bakalım :) Bu yazıda tarif olmadığı için, sözü fazla uzatmadan sizleri fotoğraflar ile baş başa bırakayım.
Kelebek şeklinde pasta, canımın içi Yaseminim'in, prenses yeğeni Sıla için hazırlandı. Aynı zamanda doğum günü partisine davetli olduğum için, Sıla'nın gözlerindeki mutluluğu görebildim ve bence sırf o anı bir çocuğa yaşatmak için bile süslü pasta yapılmalı diyorum hep.
Pasta hem çikolatalı, hemde sade :) olarak istendi. Bende; bir tarafı; yoğurtlu kakaolu pandispanya, çikolatalı pastacı kreması, fıstık krokan ile diğer tarafı; yoğurtlu sade pandispanya, beyaz çikolatalı pastacı kreması, parça çikolata ve vişneli hazırladım.

Fotoğraflı Doğum Günü Kurabiyesi

Doğum gününe davetli çocuklara hediye edilmek için, hazırladığım fotoğraflı kurabiyeler.

Yenilebilir Albüm :)

Bu fotoğraf albümü de :) misss gibi, şeker gibi bir bayan için hazırlandı. Doğum gününe davet ettiği dostlarına, her biri ile ayrı ayrı fotoğraflarının olduğu kurabiyeler hediye etti Zerrin. Çok zevk alarak hazırladığım, farklı bir çalışma oldu. Bir kez daha iyiki doğdun diyorum Zerrin şekerim.

kizbebeksepet1

Yine en sevdiğim çalışmayı en sona sakladım :) Bebek kurabiyeleri... Aslında genel olarak teması, şekilleri aynı ve renklerde de sınırlı olduğunuz halde, yapması en keyifli kurabiyeler bebek kurabiyeleri benim için. Hele poşetlenip, kurdelesi bağlanınca, paketi elime almış severken buluyorum kendimi :)

Zıbın kurabiye

Biberon kurabiye

Puset kurabiye

Melek kurabiye

Babet kurabiye

20 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

AHH aahh..
severim ben onların hepsini mügeciğim..
bayıldımm canım.
ellerine sağlık..
gönlünce olsun inşşş.

Yemekbahane dedi ki...

Adaş şekerim,

Hepsi birbirinden güzel..Ellerine sağlık. Beraber aldığımız patikler için kalıpların uygulaması da harika olmuş. Ayrıca kova da çok şık durmuş.Süper.Ben zıbınların üzerine yaptığın spiralleri merak ettim. Onu neyle yaptın?
Sevgiler,
Müge K.

Unknown dedi ki...

Bu bebek kurabiyeleri ,doğum günü pastası bayağı ustalaştığının kanıtıdır.İnşallah daha çok siparişler alırsın.Ellerine sağlık

Adsız dedi ki...

mügecim hepsi birbirinden cici olmuş özellikle bebek kurabiyelerine bayıldım allah bol siparisler nasip etsin öpüyorum seni handan

SELVİN VARIŞ dedi ki...

merhaba müge bende sen gibi bu pastacılığı kıvırabilecekmiyim diye düşünüyorum pasta ve kurabiyelerimi severek yapıyorum. ama sen bendenn çok çok çok daha iyisinn darısı başıma inşallahh:)) herşey çok güzel görünüyoo eminimm tadlarıda öyledirr sevgilerr...
bol siparişli günler diliyorum sana:)

PAPATYA SOFRASI dedi ki...

Ay ne kadar güzeeeellll, hepsi..

İnsan yemeğe kıyamaz bunları..

Emeklerinize, yüreğinize sağlık..

Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Megecim sipariş konusunda bu kadar ilerlemene çok sevindim umarı daha pek çok sipariş alırsın.Hepsi birbirinden güzel görünüyor.
Sevgiler...

Yasemin dedi ki...

kelebek pastasi ve kurabiyeler icin bi daha mi tesekkur etsem :D ediim ediimmm! ay canimm mugeeecccimmmmmmmmm hepsi birbirinden harikaa emeklerin icin saatlerin icin sagol sagol sagollllllll :)) optummmmmmmmmmmmm

TuruncuTatlar dedi ki...

vay bee valla harikasın mügecim tek kelime ile mükemmel:)

Bir Dilim Düş dedi ki...

Çok cicileerrrr!!!

Sevgiler,
Evren

SELVİN VARIŞ dedi ki...

canım ben çok uzun zamandır seni takip ediyorumm ve tariflerini takip ediyorumm hatta ilk şeker hamurlu pastamın pandispanyasını senin tariflerinden yaptımm hergün sana uğruyorum ben yanii :))) yorumların için sağoll:)) bol pastalı günlerr sanaa:))

Selcen Şenocak dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel maşallah sana. Özellikle bebek kurabşyelerine bayılıyorum sizler yaptıkça bebeğimin olmasını istiyorum her birinize ayrı ayrı sipariş vercem:) çok güzeller Ellerine sağlık canım.
Sevgiler...

şeker pasta dedi ki...

Müge'ciğim pastaya bayıldım, kurabiyeler harika... Ellerine sağlık canım benim...

Melek* dedi ki...

KURABİYELER NE KADAR ŞIK VE ŞİRİN OLMUŞLAR. HELE PASTAN HARİKA ELLERİNE SAĞLIK UĞRAŞMIŞSIN.

şengül dedi ki...

Selam canım her biri birbirinden güzel olmuş ellerine sağlık..
Mügecim canım seni sobeledim heberin olsun uğrarsan sevinirim sevgiler

Adsız dedi ki...

Valla tek kel
meyle harika görünüyorlar tadıda eminimki çok güzeldir başarılar canım ellerine sağlık....

Adsız dedi ki...

merhaba müge hanım,
bu bebek kurabiyeleri çok tatlı ve profesyonelce çocuk sahibi oldugummda sizden bu konuda yardım alacagım sanırım kendim bu kadar yapamam heralde.hoşçakalın...

Adsız dedi ki...

ya hepsi harika ellerinize sağlık. bayıldım resmen. ama ne çok uğraştırmıştır sizi. gerçi zevkle yaptığınız söylediniz. tekrar ellerinize sağlık mükemmeller

Adsız dedi ki...

mugecim ellerine saglik.bende bu seker hamuru kurabiye ve pasta isine yeni basladim.seizlerden hevesenip.yogurtlu pandispanyadan normal kremali pasta yaptim uzerinide cilekle susledim.daha seker hamuru ile kaplamayi bil;medigim icin,arkadasin kzinin dogum gunune goturdum.cok cok begendiler.ve hemen bu pandispanyadan uzeri resimli yaparmisin dediler,taabiiki cok sasirdim ve sevindim.bu resimler hakkinda hic bilgim yok,acaba biraz bizleri bil;gil;endirirmisin selamlar

Müge Hüner dedi ki...

Merhabalar;
Öncelikle siparişlerin hayırlı olsun. Hepimiz böyle böyle başladık inan, çevremize götürdüğümüz hediyeler zamanla bize sipariş verilir oldu:)
Sende kısa zamanda çok güzel işler çıkartırsın ortaya eminim.
Pandispanyaları beğenmenede çok sevindim, afiyet seker olsun.

Gelelim baskı kısmına, ben baskı için sevgili Esra'dan destek alıyorum, www.hayaltatlar.com. Kağıdı, baskısı çok kaliteli, kesinlikle öneririm.

Sevgiler canım.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin