21 Nisan 2008

Suner Ailesi ile Keyifli Bir Akşam

Eda Suner Akşam Yemeği Sofrası

Sevgili Eda'yı daha doğrusu artık bir marka haline getirdiği adı EdaSuner'i pek çoğunuz duymuşsunuzdur. Bende onun cıvıl cıvıl blogunu uzun zamandır takip eden gizli hayranlarından biriydim:) Onun blogunu okumak beni her zaman keyiflendirmiş ve bilgilendirmiştir. Hatta ben ona Ajanspress Edi diyorum :) Neden derseniz, sanki Eda, yemek, moda, magazin ve bilişim dergilerini okumuş ve zevk alacağım bölümleri belirleyip benim için bir dosya halinde hazırlamış gibi gelir bana hep. Blogunu hemen her gün düzenli okur ve az önce dediğim gibi bir sürü dergiyi hızlıca karıştırmış gibi hissederim.
Eda ile bir süredir, yorumlaşmanın ötesinde özel olarak da mailleşiyorduk, sürekli "en kısa zamanda görüşelim, eşlerimizide tanıştıralım" diyorduk ama bir türlü fırsat olmuyordu. Sonra arka arkaya bir sürü tesadüfler zinciri oldu, bir partide ortak arkadaşlarımız aracılığı ile tanışıldı, aynı gün görüşme planları yapıldı ve önce onlar bizi ağırladı, sonrada biz onları, sonra tekrar onlar bizi :) Bizim zaten onlarca ortak noktamız vardı ama eşlerinde ortak sohbet konuları çok olunca, harika bir kaynaşma oldu aramızda ve bundan sonra sık sık bir araya gelmeyide planlıyoruz inşallah.

Eda Suner Akşam Yemeği Sofrası

Eda'cım sağolsun harika iki sofra hazırlamıştı bizim için. Başlangıç olarak, peynir, kuruyemiş, cips ve dip soslardan oluşan bir aperatif sofrası ve devamında, Zeytinyağlı Barbunya, Patlıcan Kızartma, Peynirli Börek, Havuç Salatası, Amerikan Salatası ve Zeytinyağlı Yaprak Sarma'dan oluşan muhteşem bir sofra. Hepsi de tek kelime ile muhteşem diyebileceğimiz kadar lezzetliydi. Günlerdir yapılan rejim unutuldu ve masada hiç bir şey kalmayana kadar yenildi:)

Eşim ve ben, arkadaşlarımızı evimize davet etmeyi, güzel sofralar kurup, sohbet etmeyi çok severiz. Özellikle ben günler öncesinden neler yapsam diye düşünmeye başlar, elimden geldiğince kurduğum sofralara çok özenirim. Eda ve Ömer'in evinden ayrılırken eşimde bende çok mutluyduk, çünkü bir çok konuda aynı bizim gibi düşünen, ilk bizim davet etmemizi beklemeden evlerine bizi davet eden, misafirleri için deyim yerindeyse kendini hırpalayan:) yaptıkları herşeye inanılmaz özenen iki yeni dost edinmiştik. Umarım, dostluğumuz uzun yıllar devam eder Edi ve Ömi:) Biz sizi çok sevdik.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım bizler de sizleri çook sevdik tüm gönlümden geçenleri yazdım sana uzun uzun görüşeceğiz daha :)

pelince dedi ki...

Eda'yı bende hergün ziyaret ederim..Yazılarından ne kadar sıcakkanlı olduğu çok belli,seninde hünerli bir bayandan yola çıkarak güzel bir gün geçirdiğinizi tahmin etmemek mümkün değil.
Arkadaşlığınız daim olsun..
Sevgiler

annesininoglusu dedi ki...

sayenizde bir siteyi daha tanıma imkanım oldu:))

ELÇİN dedi ki...

merhaba :)

bugün eda nın sitesini okurken keşfettim sitenizi.edaya çok teşekkürler:)
ve gecenin saat 11 i ve ben sizin sitenizdeyim hala .bırakamadım
ve iyikide tanımışım eda nın sayesinde sitenizi
şık ve tarzı olan bir site
ellerinize yüreğinize sağlık:)
sevgiyle öpüyorum:)

Müge Hüner dedi ki...

Eda Şekerim;
Okudum, okudum:) ağzına sağlık. İnşallah canım, biz çok sevdik sizi.

Sevgili Pelin;
Kesinlikle haklısın, Eda için sıcakkanlı kelimesi yetersiz kalıyor. Ben kendimi sıcak sanırım, onun yanında binbirgece dizisindeki Şehrazat gibi kalıyorum valla:) Düşün artık.
Benim için söylediğin güzel sözlerede çok teşekkür ederim canım.

Annesininoglusu;
Çok teşekkürler, ne mutlu bana.

Sevgili Elçin;
Çok çok teşekkürler, ne güzel sözler bunlar. İnan çok mutlu oldum. İyiki Eda'cık yazmışta bende sizi kazanmış oldum. Her zaman beklerim. Tekrar teşekkürler.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin