26 Şubat 2014

CeraWare Ürünleri Hediye Çekilişi ve Benden Kısa Haberler :)


TEMBEL BLOGGERDAN ÇEKİLİŞ HABERİ VAR! :)
Herkese kocaman, yürekten ve neşeli bir merhaba!:)
Hemen her blog yazıma olduğu gibi bu yazıya da çoook teşekkürler diyerek başlamak isterim.
Minik Sinan ve ben ile ilgili gönderdiğiniz tüm yorumlar, güzel dilekler, dualar ve birbirinden değerli öneriler için canı gönülden teşekkür ederim. Benim için öyle önemli ki yorumlarınız...
Bunca zamandır istemeden de olsa ihmal ettiğim blogumun hala takip ediliyor olması ve bu şekilde samimi yorumlar alması benim için paha biçilemez! :)
Tekrar tekrar çok teşekkürler..

Bizi soracak olursanız çok şükür iyiyiz. Sinan bebek sağ olsun beni hiç üzmüyor, her bebek kadar ağlıyor, her bebek kadar gazı var vs. vs. :)
Her yeni annenin olduğu gibi benim de hasret olduğum tek şey; uyku...
O uyudukça ben de uyumaya çalışıyorum ama illaki başka yapacak şeyler de olduğundan bende çok fazla uyuyamıyorum. Onun dışında gayet iyiyiz.
Günlerim oldukça rutin geçiyor, genellikle evdeyiz, son zamanlarda az da olsa dışarılara çıkmaya başladık ama sürekli emzirme ve uyku sistematiği nedeniyle :) hala en rahat ettiğimiz yer ev. :)
Zaman zaman güneş açtığında biraz bunalıyor ve kendimi sokağa atıyorum.
Ne yapıyorsun peki? derseniz, işte bakkala, fırına filan gidiyorum :) Yabana atmayın, o on dakikalık bakkal molası kendimi epey sosyalleşmiş hissettiriyor bana :)
Dün itibariyle bebi 40 günlük oldu, o meşhur; "kırkı çıkınca" lafını bitirdik yani. Bu kırk gün öyle komik geldi ki bana; etrafımda sürekli;"kırkı çıkana kadar onu yeme, bunu ye, onu yapma, bunu yap, aa kırka kadar o olmaz" şeklinde bin tane söz:)
Bakalım bugünden itibaren ne değişiklik olacak ve nasıl bir hayat bekliyor bizi :)


Bu yazı ile sizlere son zamanlardaki yeni keşfimden söz etmek isterim.  CareWare Ürünleri...
Ben henüz yeni tanıştım ama tüm ürünlerine bayıldım, bambu ürünleri çok şeker, çok şık ve çok sağlıklı.

Seramik bıçakları harika ve seramik kaplı tencereleri ve Saklama Kapları çok şık ve çok sağlıklı. Hem pişirmede hem serviste kullanacağınız kadar şık.:)

Bu ürünler ile ilgili zaman zaman instagram ve twitter hesabımda paylaşımlar yapıyorum ve çekiliş düzenliyorum.

İlk çekilişi bambu bebek ürünleri için yaptık bile.:)
Sırada Seramik Bıçak Seti ve Seramik Kaplı Tencere çekilişleri var.


Tek yapmanız gereken; beni instagram ve twitterda takip ederek detayları öğrenmek.
CareWare ürünlerini detaylı incelemek ve satın almak isterseniz ise; Facebook sayfalarına göz atmanız yeterli. :)

Arayı açmadan yeni bir yazıyla, muhtemelen Mart sonu yapacağım kırk mevlüdü hazırlıkları yazısında buluşmak üzere diyorum.
Herkese yürekten sevgiler gönderiyorum. :)



5 yorum:

Unknown dedi ki...

Müge hanım hayırlı olsun instagramda diğer pastacıları takip ederken Allah allah Muge hanım nerde acaba yoksa doğummu yaptımı diye düşünmüştüm ...aklıma gelmiş yanı...Güle güle büyütün bende 8 aydır sehir değişikliği alışma derken epey ara vermiştim bloğuma...bir ara siz yorumları kapatmıştınız çok sevindim açtığınıza...bazen blogları ve blogcanları boşlasakta kopamıyoruz...bende beklerim sayfama bende nacizane butik pastacıyım anneyim evdeyim ve şimdi zevk aldığım yeni bir işim var devamı blogda var...sevgiler
Not:10 dakika markete kaçmak tek başına yolda yurumek nasıl özlenen bir duygu bilirim ama bi zaman sonra alışılıyor...

HÜLYA dedi ki...

GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN .. ALLAH ANALI BABLI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN

Nur... dedi ki...

Mügecim inan senin yaşadığın uykusuzluğu, gazı ve ağlamasını inş. bende yaşarım. Keşke çekilişe bende katılabilseydim ama ne instagram ne de twitter kullanıcısı değilim. Kısmet bi daha ki çekilişe inş.

ryhn dedi ki...

aslında bende katılmak istiyorum ama ıntg. sizin paylaştığınız görseli nasıl bende paylaşıcam bilmiyorum denedim bir kaç kez olmaı yardımcı olur musunuz?

Emine dedi ki...

merhaba müge hnm CareWare Ürünleri çekilişine bende katılmayı çok isterdim ama bu tarihte doktor doktor geziyordum malesef şehir dışına gitmiştim tencere takımına çok ihtiyacım var :'(

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin