17 Şubat 2011

Bu Aralar Ben...

Gerek yorumlar, gerekse mail yolu ile hatırımı soran, beni merak eden tüm değerli okuyucularım;

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim. Aranmak, sorulmak çok güzel, gerçekten tarif edilemez bir şey… Beni çok mutlu ettiğinizi, duygulandırdığınızı, gelen her mailin yüzümde kocaman bir gülümseme hatta gözlerimde yaşlar oluşmasına neden olduğunu bilin lütfen. :)

Normalde böyle uzun aralar vermeden önce sizlere küçük bir bilgilendirme/ara yazısı yazardım ama 2011 ilk günlerinden beri öyle hareketli geçiyor ki, bu kez fırsatım olmadı. Affınızı rica ediyorum.
Gündelik hayatımız içinde çok kısa ama blog yazıyorsanız yıllar gibi gelen bu birkaç haftalık ara sürecini sizlere kısaca açıklamak isterim. :)

Bir değil iki neden var aslında;
İlki; bir süredir devam eden, yoğun bir tedavi süreci yaşıyor olmam. Şimdi çok şükür iyiyim. Sadece kendimi yormamam gerektiği için evde dinleniyorum.
Bu süreçte prensesler şeklinde bir anne bakımına tabi olduğum içinde :) mutfağa pek girmiyorum dolayısı ile bloguma da yeni bir tarif ekleyemiyorum.
İkincisi; bizim için bile çok ani gelişen, deyim yerinde ise sürpriz olan bir “yeni ev” süreci…
Oturduğumuz eve, özellikle manzarası nedeniyle aşkla bağlanmış olsak da uzun zamandır kendi evimizin hayallerini kuruyorduk eşimle.
Geçtiğimiz haftalarda bir tesadüf sonucu hayallerimizin evini bulduk ve yine tüm güzel tesadüflerin bir araya gelmesi sonucu sahibi olduk!
Şimdilerde; inşaatı devam ettiği için iki ay sonra taşınmayı planladığımız, yeni evimizi nasıl dekore ederiz heyecanı içindeyiz… Kendimi yormadan bunu yapabilmenin en güzel yolu ise; internetteki dekorasyon sitelerini dolaşmak ve dergi karıştırmak.
Yani bu aralar yemek bloglarını izlemeye ya da yemek kitaplarını karıştırmaya da ara vermiş durumdayım. :)

Kendimi toparlayıp, eski enerjime kavuşur kavuşmaz ve yeni ev ile ilgili telaşları da hafifletince, çok özlediğim mutfağıma ve dolayısı ile bloguma ve sizlere kavuşmayı planlıyorum inşallah.
İlginize, sevginize tekrar tekrar yürekten teşekkürlerimi sunuyorum, iyi ki varsınız.

Bu arada küçük bir not; 21 Şubat Pazartesi günü TRT1 de “Gülben” programında Sn. Gülben Ergen’in konuğu oldum. Müsait olamayan, çalışan okuyucularım için, daha sonra videosunu bloguma eklemeyi de planlıyorum.
Bilginize :)

Sevgilerimle…

60 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba Müge Hanım,
Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun.umarım çok önemli değildir rahatsızlığınız ve hemen atlatırsınız.yazılarınızı,yorumlarınızı ve tariflerinizi yakından merak eden biri olarak sizi gerçekten merak etmeye başlamıştım.
Yeni eviniz hayırlısı olsun.umarım yeni ev size yeni mutluluklarda getirir.
En kısa zamanda yeni tarifler ve yeni yorumlarla aramıza dönmeniz dileğiyle,sağlıcakla kalın...

levanten dedi ki...

İyi olduğunuzu duymak çok güzel:)
Çok geçmiş olsun.
Yeni evinizde hayırlı olsun, Allah evinize taşınıp güle güle oturmayı nasip etsin:)

Ballı Cimcime dedi ki...

Mügeciğim öncelikle çok çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda iyileşip güzel paylaşımlarınla bizlerle olacaksın. Aynı ev telaşları bu aralar bizde de var, yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun, güle güle oturun diyeyim şimdiden, sevgilerimle..

ela dedi ki...

öncelikle geçmiş olsun evinizde hayırlı olsun sizin için cok sevindim sevgiyle :)

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Çok geçmiş olsun Müge hanım, umarım kısa zamanda iyileşirisiniz, hayalinizin gerçekleşmesine de sevindim, hayırlı uğurlu olasun, Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin. Programınızda bekliycem, sevgiler, selamlar.

www.hepleziz.com dedi ki...

Sevgili Müge senden güzel haberler almak beni çok mutlu etti.Program videonu da bekliyoruz.Sevgiler
Tülay

Hayatın Tatları dedi ki...

hem çok geçmiş olsun hem hayırlı olsun hemde süper bir bişey programda konuk olmanız. Tebrik ediyorum şimdiden. İzleme şansım olmıycaktır büyük ihtimalle.. o yüzden videoyu heyecanla bekliyorum.

zeynep dedi ki...

mügecim 1 yıldan fazla bir süredir senin ve bloğunun sessiz takipçilerindenim gerçekten seni merak etmeye başlamıştım.öncelikle geçmiş olsun umarım herşey yolundadır yeni eviniz de hayırlı olsun Allah huzurla mutlulukla dolu günler geçirmenizi nasip etsin.hayat size hep böyle güzel sürprizler sunar inşallah.

Adsız dedi ki...

müge hanım öncelikle çok geçmiş olsun ve yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun. tarif eklemeseniz bile yazlılarınızla burada olduğunuzu bilmek de güzel. sevgilerle yeliz gültekin.

Minik Kus dedi ki...

Ben twitter'dan takip ediyorum sizi (@semros) ama buradan da yazmak istedim. Allah her şeyi gönlünüze göre versin. Blogunuzdan bir sürü tarif denedim ve hepsini de çok beğendim. Bir ara pudingli keke takmıştım kafayı, sonra nişastalı unlu kurabiyeye taktım. Buzluğumda hala bir miktar kurabiye hamuru durmakta. Mantarlı biftek tarifini de bir ara deneyeceğim. Lafı uzatmayayım sessiz takipçilerinizin de olduğunu ve dualarımın sizinle olduğunu bilin istedim. Sevgiler...

kiraz çiçegi dedi ki...

bütün yeni haberlerinizi tebrik ediyorum. rahatsızlığınıza acil şifalar:)videoyu bekliyorum.

İZMİRLİ dedi ki...

SEVGİLİ MÜGE HANIM YENİ EVİNİZ HAYIRLI OLSUN TEDAVİ SÜRECİNİZDE İNŞALAH İSTEDİĞİNİZ GİBİ SONUÇLANIR ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN KENDİNİZE İYİ BAKIN:))) İZMİRDEN SEVGİLER VE BOL ÖPÜCÜKLER:DDDD

Adsız dedi ki...

Yoksa bebek mi geliyor?

KırmıZı WosWos dedi ki...

Müge ne güzel haberler bunlar hayırlı olsun canım.

merve demirdöken dedi ki...

Mügecim geçmiş olsun,pazartesi tv nin başına kurulacağım emin ol.Senin iyi olduğunu ordan da görmüş oluruz.
Yeni evin de hayırlı olsun ,allah iyi günlerde ve sağlıkla oturmayı nasip etsin .Yine bizim yakada mısın ?

Sevgiler

Ayşegül dedi ki...

Geçmiş olsun Müge,
Yeni eviniz hayırlı olsun
TV izlemiyorum ama videoyu paylaşırsanız inşallah buradan izlerim:)

Selam ve sevgilerimle

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz, zira tariflerinizi çok özledim, evinizde de sağlık ve huzurla oturun

Mutfak Dili dedi ki...

Öncelikle geçmiş olsun. yeni evinizde hayırlı olsun inşallah. Umarım eski eviniz gibi güzel manzarası vardır. Zaten sizin siteye hem harika yemeklerinden hemde o müthiş isatanbul manazarasından dolayı aşık olmuştum. O müthiş resimleri bir ara sitemde yayınlamak istiyorum( tabi kaynak göstererek).
Programı Amerikada izlem fırsatım olmayacağı için videosunu sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgiler....

Bukle dedi ki...

Müge Ablacım iki habere de çok sevindim! Seni tvde izlemek harika olacak! Eminim yeni evin çok güzeldir, çok güzel döşersin, süslersin her köşesini, aynı yemeklerin gibi.. Sabırsızlıkla bekliyorum. Lütfen kendini çok yorma, sağlığına dikkat et, bizleri üzme.. sevgiler ablacım

Adsız dedi ki...

seyretmeyi çok isterdim bloğunuza hergün bakıyorum çok mikemmel:))) gerçekten. ama pazartesi sezaryanla doğum yapacağım

Esera dedi ki...

Geçmiş olsun ve güle güle oturun Müge Hanım, yanınızda anneniz varsa, bizim de içimiz rahat:) Tekrar geçmiş olsun, evinizden neşe ve kalabalık ve güzel kokular eksik olmasın...
Sevgiler,
Esera

neval dedi ki...

yeni evinizde güzel günlerde oturun inş.

pie kurabiye dedi ki...

İyi olduğuna sevindim.Sağlıkla otur inşallah yeni evinde.Programı seyredeceğim...Sevgiler.

nehirineylemleri dedi ki...

Tamam biz Nehir'le her sabah Gülben'i izliyoruz zaten. Heyecanla bekliycez seni. Kendine iyi bak Mügecik:)

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun müge abla. Özleyeceğiz demekki bir süre blogunuzu. Yeni eviniz hayırlı olsun. Bu arada tv. izlemiyorum. Blogunuza ekleyeceğiniz videoyu 4 gözle bekliyorum. ZEHRA

Zeynep'in Evi dedi ki...

gülbene bakıcam muhakakkk:)

Adsız dedi ki...

oncelikle gecmis olsun, umarim bu dinleme cici bir sebep nedenlidir ;) sonra yeni evininde hayirli ugurlu olsun! gule gule oturun! dekorasyonla ilgili yardim istersen bloguma beklerim! sevgiler!

boncuk mutfakta dedi ki...

Müge merhaba canım
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ama herşeyin yolunda gitmesi de çok sevindirici senin adına çok sevindim.
Yeni evinin sana ve eşine sağlık,bereket,huzur getirmesini temenni ederim.

Delfina ; dedi ki...

Mügecim yeni evinizde huzur ve mutlulukla oturun şimdiden.O manzarası güzel eve biz geçelim de mutfağımızda şahaneler yaratalım biraz :)

Acil şifalar diliyorum ayrıca,çoook geçmiş olsun canım...

pelince dedi ki...

Mügecim canım öncelikle ev için tekrar tebrik ederim.. Huzurla mutlulukla oturun inşallah.. Dinlenme sürecindeki şey düşündüğüm şeyse eğer ,hayırlısı olsun diyorum.. ve senin için tüm güzellikleri diliyorum..

Gülbenin programını eğer evde olursam mutlaka izleyeceğim...

Çok öpüyorum.

Kendine dikkat et...

Limonlu Kek dedi ki...

Mügecim ne güzel haberler bunlar böyle, ev olayı insanın yaşantısını değiştiren çok ciddi bir değişim, umarım hayırlı güzel günlerde oturmayı nasip eder Allah. Ayrıca yine umarım ki aynı güzel manzaraya sahip bir terası vardır evin :) Öpüyorum...

fatmasolgun dedi ki...

Sevgili Müge Hanımcığım,

Çok çok geçmiş olsun dileklerimi ve kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Dualarım her zaman sizinle.
Yeni eviniz içinde çok mutlu oldum, Eşinizle, yavrunuz, (veya yavrularınızla gönlünüzce olsun) aileniz ve sevdiklerinizle huzurla oturun inşallah.
Kucak dolusu sevgiler ve sağlıklar.

Fatma SOLGUN
Edirne

sakizliturkkahvesi.blogcu.com dedi ki...

çok iyi bir insansınız.sizinle tanışmasakta yazılarınızdan ruhunuzun inceliği belli oluyo.allah her şeyi gönlünüze göre versin...yeni evinize yeni heyecanlarla oturmak kısmet olsun....her zaman takipcinizim, tüm iyi dileklerimi yolluyorum mügecim....sevgiler......

LEZZETİKRAM dedi ki...

çok çok geçmiş olsun ,tez zamanda sağlınıza kavuşmanız dileğiyle ve yeni eviniz de hayırlı olsun.kısa zamanda yeni paylaşımlarla aramızda olmanızı bekliyoruz

canikom dedi ki...

herşey gönlünüzce olsun güzel ve becerikli bayan....sizi seviyorum......evinize yerleşince keşke mutfağınızın resimlerini paylaşsanız..(bir dilek bu)................

yonca dedi ki...

geçmiş olsun öncelikle... yeni evinizde hayırlı olsun sağlıkla ve huzurla oturun inş... yeni tariflerinizi artık yeni mutfağınızdan çıkacak merakla bekliyorum.. pazartesiyi unutmucam inş bol şanslar...

RengarenkPasta'm dedi ki...

Müge hanım öncelikle geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum acil şifalar diliyorum kendinizi fazla yormayın.Yeni evinizde hayırlı uğurlu olsun inş içinde mutlu huzurlu yaşarsınız.sevgiler...

hatice dedi ki...

en kısa zamanda sizi aramıza bekliyoruz... herşey gönlünüzce olsun,acil şifalar ,allah evinizde güzel mutlu ve sağlıklı günler geçirmeyi nasip etsin..:))

mine dedi ki...

geçmiş olsun, ev fikri ne kadar heyecan verici ...
yeni bir evle birlikte yeni heyecanlar, mutluluklar sizlerle olsun bu arada darısı başımıza demeyi de unutmayayım : )

muhabbetsofrasi dedi ki...

geçmişler olsun

ve yeni eviniz hayırlı olsun

Rabbim güle güle, sağlık ve huzur içinde oturmayı nasip etsin.

Yarın inşallah izleyenlerden biri olacağım :)

handan dedi ki...

mügecim çok geçmiş olsun iyi olduguna sevindim ve hayırlı ugurlu olsun kendim almış kadar sevindim evini en güzel şekilde dekora edecegine eminim kendine çok iyi bak emi

Adsız dedi ki...

merhaba müge hanım
Şuan trt 1 de sizi izliyorum.müthiş görünüyorsunuz.sunumlarıyla bizi mest ettiğiniz ne güzel şeyler yaptınız öyle..elleriniize sağlık...size yazmamıştım ama kalabalık bir misafir grubuma sizin videolu anlatım yaptığınız profiteroldan yaptım.bol bol alkış aldım :) bu tür anlatımları çoğaltırsanız seviniriz..eminim benim gibi düşünen birçok arkadaşım vardır..sizi kocamann ve sevgiyle kucaklıyorum.. Medine

nilly'nin dünyası dedi ki...

Önce şunu söylemek istiyorum.Gülben'nin programında çok şekerdiniz.Titreyen elleriniz işinize verdiğiniz önemi gösteriyordu çok sevimliydiniz.))))
Geçmiş olsun diyor güle güle oturabileceğiniz huzurlu evinize hayırlı dileklerimi sunuyorum.
Nilly

İlkay dedi ki...

Eviniz hayırlı olsun güle güle oturun. Allah evi olmayıp kirada oturan herkeşlere ev versin. Merakta bırakmayın bizi. Çalışan bayanlara bakamadık :( onuda ekleyim
Video eklerseniz tabikide seviniriz.

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

Ne güzel gelişmeler bunlar. Anne şefkatiyle şifa bulduğuna sevindim. Evinizde de ağız tadıyla oturmanızı dilerim tatlım.

Unknown dedi ki...

Müge hanım merhaba,sizi izledim çok pratik iki tarif verdiniz, hatta bir tarif daha var demenize bayıldım.Çok başarılısınız sizi ilgiyle takip ediyorum,idolüm sizsiniz.sevgilerimle,hoşçakalın..

Unknown dedi ki...

Sevgili Mûgecim, ilk basta çok geçmis olsun. Seni tekrardan okumak çok hos tarif olmazsa bile :) Yeni evin için hayirli ugurlu olsun, ALlah agiz tadiyla oturmaya nasip eder insallah. Kendine çok dikkat et. Videoyu merakla bekliyecegim. mutlaka haber et emi!! Öpuyorum kocaman

Adsız dedi ki...

Çoook çok geçmiş olsun ablacım.. Allahım bıdaha hastalık vermesın sanaaa :)
Yeni evin hayırlı uğurlu olsun.. Sağlıklı,bol -tarıflı- yemekli yıllar gecırırsınız evınızde inşallahh :)
Dun izleyemedım malesef.bugun dıye bılıyodum ben bekledım bekledım sonrada kapadım televzyonu:( çok uzuldum kaçırdığıma.. Ekliyeceğin videoyu merakla beklıyorumm..
Sevgiler Sümeyye yğmr ..

Ayşe'nin Mutfağı dedi ki...

Mügecim öncelikle geçmiş olsun yeni evinizde hayırlı olsun güle güle oturun dekarasyonuda merak ediyorum

gulsev dedi ki...

Sevgili Müge, friendfeed'deki yazdığın notu görünce twitter'dan epey meraklandım doğrusu, ciddi birşey olmadığı için içime su serpildi. Sağlığına ve kalbindekine en kısa zamanda ulaşmanı diliyorum Allah'tan. Yeni evinde huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum.Kendine iyi bak.

Ayşe Gençer Memiş dedi ki...

Müge Hanım öncelikle çok geçmiş olsun. Bu arada Moskova'da neredeyse hemen hiç televizyon seyretmiyorken önceki gün rastgele açıp da TRT1 de sizin anonsunuzun duyunca çok şaşırdım. Çok güzel bir tesadüf oldu. Yaptığınız şeylere batılsım. Çok şıktılar, emim ki çok da leziz. Üçüncü tarifin ne olduğunu da merak ettiğimi söylemeliyim.
Artık onu da blogdan tarif edersiniz umarım.

Sevgiler

Ayşe

Unknown dedi ki...

öncelikle çok geçmiş olsun müge hanım... açıkcası merak içinde kaldık yazmadığınız süre içerisinde... eviniz hayırlı olsun... beğendiğiniz dekorasyon fikirlerini bizimle de paylaşırsanız güzel olur... madem yemek tarifi yok boşluğu bu şekilde dolduralım:)))

hunerlieller dedi ki...

öncelikle çok geçmiş olsun müge hanım... gülben ergenin proğramında sizi izledim ve verdiginiz pratik tariflerden kırmızı biber sarma tarifinizi denedim.blogunuzdaki birbirinden güzel tarifleri umarım deneme fırsatım olur.başarılar dilerim.sevgiler.

Adsız dedi ki...

sizi çok seviyor ve beğeniyorum

Adsız dedi ki...

Müge Hanım, merhaba. Sizde birşeyler var, hissediyorum. Galiba küçük bir misafir geliyor. Yoksa siz çoktan video eklemesini yapardınız. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgiler... Gamze

hafsahatun dedi ki...

öncelikle çook heçmiş olsun hünerli ablacım...umarım bu rahatsızlığınız geçicidir..eğer tahmin ettiğim gibi ise de hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah...
yeni evinizde hayırlı olsun..rabbim sevdiklerinizle beraber uzuuuunn yıllar gönlünüzce oturmayı nasip etsin...yeni tarif ve haberlerinizle en kısa zamanda bekliyoruz...
selametle...

Solangul.Com Forum Türkiyenin En Kaliteli Forumları dedi ki...

Siteniz çok Güzel olmuş Tasarıım başarıların Devamıın Diliyorum müge hanım.

Şilan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ruken dedi ki...

Canım benim acil şifalar.. Eviniz hayırlı uğurlu olsun.. Allah gönlüne göre vermiş senin :) İnşallah sağlık,sıhhat,afiyet ve sağlıklı bir bebekle yeni evinize geçmeniz nasip olur :) ev konusunda bizde aynı dönemden geçtik 2-3 ay önce. Şans eseri tam istediğimiz gibi bir ev bulup sahibi olduk.. İnşaatı devam ediyor :) Nasıl heyacanlı olduğunu tahmin edebiliyorum. Allah sizinkini de bizimkini de tamamına erdirsin :p Amin :))

Adsız dedi ki...

Müge hanım gülben ergende izledim ne kadar naifsiniz Maşallah.. Allah acil şifa,gönlünüzede ferahlık versin inşallah.. sofralarınız çok severek takip ediyorum... eski enerjinize kavuşmanız dileğiyle..

Esma

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin