07 Mayıs 2009

Tefal Actifry ile Etkinlik Tarifleri

ActiFry Etkinlik Banner

TEFAL ACTIFRY ETKİNLİKLERİ #1 ... ANA YEMEKLER...

"Acaba, becerebilirmiyim", "nasılsa daha çok var, rahat rahat hazırlanırım" :) diye diye etkinlik günü geldi çattı. Bir kez daha; "sayılı gün çabuk geçer" sözü gerçek oldu. Benim gibi Actifry'ını sürekli kullanan ve çok memnun olduklarını belirten pek çok arkadaşım, etkinliğe birbirinden nefis tarifler gönderdiler. Böylelikle; çeşitli dergilerdeki ve "Actifry ile 50 Tarif" kitabındaki tariflere ek olarak, internet ortamında, çok güzel lezzetlerden oluşan bir arşivimiz daha oluştu.

Sözü fazla uzatmadan, her zaman olduğu gibi, Yaso'cuğumun destekleri ile düzenlediğim, etkinlik tarifleri ile sizi başbaşa bırakıyorum... Etkinliğe tarif gönderen tüm arkadaşlarıma, ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum, beni çok mutlu ettiniz... Ellerinize sağlık...

Actifry Etkinlik Tarifleri

Actifry Etkinlik Tarifleri

Actifry Etkinlik Tarifleri

Actifry Etkinlik Tarifleri

Actifry Etkinlik Tarifleri

Actifry Etkinlik Tarifleri

Actifry Etkinlik Tarifleri

Actifry Etkinlik Tarifleri

Actifry Etkinlik Tarifleri

Actifry Etkinlik Tarifleri

Actifry Etkinlik Tarifleri

Actifry Etkinlik Tarifleri

Actifry Etkinlik Tarifleri
& Blogu olmadığı için, link göndermek yerine bana e-posta ile tarif gönderen okuyucularıma da çok teşekkür ediyorum. Kendilerinin tariflerini en kısa sürede bizzat deneyip, fotoğraflayarak ve tabiki isimlerini belirterek, büyük bir zevk ile yayınlayacağım.

24 yorum:

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Merhaba
siteniz çok güzel. Tarifleriniz de çok güzel. Sizi tebrik ederim
Ancak şu anda girdiğimide tüm fotoğrafların gözükmediğini fark ettim.
Bir sorun olabilir
Sevgiler

http://www.lezzetibol.com

Unknown dedi ki...

bu etkinlikten haberim yoktu.zaten olsaydıda katılamazdım çünkü tefal actifry'im yok maalesef.ama tariflere bayıldım.

Nur Vural dedi ki...

Canım çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.

Sevgiler....

sevil dedi ki...

mügecim mrb tatlım bu tefalle nelerde neler yapılıyormuş ah çok istiyorum bende almayı ama mutfakta yer yokkk ama bir sekilde yer bulup almalıyım burdan tefale duyuru lütfen fiatını biraz düşürün....
mügecim tatlım ellerin dert görmesin harika bir etkinlikti..
sevgiler
aa unutmadan müge 16 mayısta düzenlenen devletsahın düzenlediği 2. yemekhane buluşmasına gelecekmisin çok merak ediyorum seni tanışmak isterim ....

Unknown dedi ki...

bu etkinlikten haberim vardı ama hala bu lezzet makinesiniben ona öyle diyorum) alamadığımdan bunları deneyemeyeceğim ama sık kullanılanlara kaydetttimki alınca denerim diye.
hepsize harika görünüyor

Cafe Gusto dedi ki...

Sevgili Müge hepinizin ellerine sağlık çok güzel tarifler eklemişsiniz.Tefal Actifry ya ben de bayıldım çok sağlıklı ve kullanışlı ama maalesef çok pahalı.

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

TÜM HÜNERLİ BAYANLARIMIZIN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
SVEGİLER

Unknown dedi ki...

anneler günün kutlu olsun.sevdiklerinle beraber ve mutlu geçirecegin nice anneler günü dilegiyle.hep sevgiyle kal.

ufukmutfakta dedi ki...

Müge'ciğim öncelikle geçte olsa dergi ile ilgili güzel mesajına çok teşekkür ederim. Bende senin sayfanı ve özellikle sofralarını kaçırmadan takip ediyorum ve çok beğeniyorum. Ayrıca çok güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmışsın. benim Tefal Actifry'm yok ama bu tariflerden ve tavsiyelerden sonra almayı düşünüyorum. Eşine ve sana sonsuz sevgilerimi gönderiyorum.

Adsız dedi ki...

Merhaba Müge
öncelikle bu basarili etkinlik icin seni tebrik ederim.
Actifry almayi bende düsünüyorum ama malesef hala kararsizim. Cok fazla kizartma düskünü degiliz. Eger canimiz cok isterse kabak patlican ve biberi firinda biraz yag ile közlüyorum. Actifry ile etli yemekleri görünce heveslendim ama etlerin sert olacagi süphesi kapladi icimi. Et kavurmalari normal ocakdaki gibi oluyormu?
Sevgiler
Dilara

Müge Hüner dedi ki...

Dilaracığım;
Öncelikle güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.

Ben, hemen her gün patates kızartan biri olduğum için :) actifry'ı ilk duyduğumda "işte nihayet ihtiyacım olan ürün icat edildi !" demiştim :)

Ama actifry ile yapılan çoban kavurma'yı ilk tattığımda ağzımdan çıkan laf şu oldu; "patates kızartması için değil, asıl et için alınmalı bu alet"...
İnan bana yumuşacık ve muhteşem yapıyor.
Ben ocakta et pişirmeyi fazla sevmezdim zaten, suyunu, ısısını çoğu zaman ayarlayamaz ve sert olurdu pişirdiğim etler. Eşimde; "çiğ bile yenecek kadar güzel et alıyorum, nasıl böyle sert pişirebiliyorsun" derdi:))

Ama actifry ile her seferinde yumuşacık oluyor, hem kırmızı et hemde tavuk. Hiç risk yok. Hep aynı lezzet.
Kızartma yerine köz lezzetini seviyorsan, kabak da tam senin damak tadına göre. Hele havuç, her akşam yapasım var :)

Neyse çok uzattım lafı, tefal reklamı oldu iyice :) Sözün özü; etler yumuşak oluyor :))

Sevgilerimle...

Müge Hüner dedi ki...

Sevilciğim;
Güzel sözlerin için çok teşekkürler canım.

Benimle tanışma isteğine de çok memnun oldum, sağolasın.

16 mayısta çok önceden planlanmış bir programım var, malesef katılamayacağım.
İnşallah başka bir organizasyonda tanışma şansımız olur.

Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Mügecigim böyle uzun bir mesaji sadece bana yazdigini görünce heyecanlandim :) Cok tesekkür ederim bu degerli bilgiler icin.
Sanirim artik Actifry alma zamani gelmis :)
Sevgilerimle...
Dilara

şeker pasta dedi ki...

Mügecim duyarlılığın için çok teşşekkürler... Son bir haftadır, çalıntı fotoğraflarımı oradan buradan toplamakla uğraştım... Kimbilir bizim farketmediğimiz daha başka sitelerde, bize ait fotoğraflar yayınlanmakta olabilir. Canım bu konuyla ilgili yapılabilecek bir önerin varsa cevabını bekliyorum. Ben bir çözüm bulamadım, Sanırım biz bunları farkedip, uyarana kadar bizim emeğimiz üzerinden prim yapmaya devam edecekler.
Sevgiler...

Unknown dedi ki...

Bu aletle nasıl balık pişiriliyor, birbirlerine yapışma ya da parçalanma durumu sözkonusu oluyormuş. Yengem bu durumu dönen aparatı çıkarark çözüm bulmuş ve hiç sorun olmamış. Sizin görüşünüz nedir? İyi günler

Adsız dedi ki...

İyi akşamlar Acti fry ilk alanlardanım daha çok patates ciğer biber ve helva yapıyorum o paraya değmez bence ELİF KORKMAZ BURSA

Fatoş dedi ki...

Merhaba, ben 3. patates kızartmasını denedim ama kitap kapağında göründüğü gibi olmuyor, kızartma değil de dilimlenip közlenmiş gibi oluyor. Gerçek patates kızartmasına benzemesi için bir pif noktası var mı?
Teşekkürler

Adsız dedi ki...

mrb actifry la sadece patates kizartmasi yapiliyor diye uzuluyordum bu sayfayi gordugume cok sevindim tarifleri denicem ama fatosun dedigi gibi bencede tam kizartma gibi olmuyor ayni firin gibi acaba bosami aldik?........

Adsız dedi ki...

Muhtemelen zamanını tam ayarlayamıyorsunuzdur. Ben patates kızartmasına bayılırım ve tam da istediğim lezzeti elde ediyorum. Mutlaka 2 dk yağı yakıp ondan sonra patatesleri ekliyorum biraz tuzlayıp. 38 dk kızartıyorum. Sadece patates kızartması için bile verdiğim para helal olsun diyebiliyorum. Bi de havuç kızartıp azıcık mayonezli sarımsaklı yoğutla karıştırıp masaya koyuyorumki yerken hepimiz bayılıyoruz. Bence çok çabuk karar vermemek gerek zamanla insan kendi tarzını yaratıp lezzeti yakalıyor. Şimdiden afiyet olsun. Ben de diğer tarifleri bi deneyeyim bakalım:)))

Unknown dedi ki...

arkadaşlar acaba karnıyarık için patlıcan kızartan varmı arnızda..

Nesrin dedi ki...

Ben en çok patates kızartıyorum, biber, kabak onlar da güzel oluyor.
Tavuğu da kurutmadan yapıyor, ama bizim yaptığımız kırmızı etler hep çok kuru oldu, etinden mi ki acaba? Mesela kitabındaki orman kebabını yapmıştık, bir daha da yapmadım.
Bir de patlıcan kızartılmıyor mu bu aletde:) Bir iki kere denedim büzüştü patlıcanlar:D Ona bir çözüm bulan varsa ellerinden öpeceğim:)

Müge Hüner dedi ki...

Hanımlar;
Yıllardır kullanıyorum ve tecrübeme dayanarak söylüyorum ki Actifry ile bir tek patlıcan kızartılmıyor. :(
Onun dışında her şey için mükemmel bir yardımcı.
Ben özellikle, et, tavuk ve havuç kızartması için inanılmaz sıklıkta kullanıyorum.

Sevgilerimle...

Unknown dedi ki...

bende actifry yeni alanlardanım şunu mrk ediyorum....satan bayan dönen aparatlı kısmı çıkarıp alt zeminde yemek pişirebileceğimi söyledi sanki...ama hiçbir tarifte böyle bir şey okumadım duymadım ..
birde benimkinde tadımlık denen kısım var ondada tam olarak neler yapabileceğimi anlatırsanız sevinirim...

Unknown dedi ki...

Merhabalar bende çok kararsız kaldım actifry alsam mı almadan mı diye? tarifler ve yorumların çoğu pozitif yönde etkiledi beni de fakat tereddüt de kaldığım bir tek nokta var ki oda en fazla kaç kişilik yemek yapılabilir mesela 8 kişilik! Uzun zaman kullananlar mutlaka denemişlerdir diye düşünüyorum 😊

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin