06 Şubat 2008

Kahvaltı Sofrası

Kahvaltı Sofrası

ARKADAŞLAR İLE KAHVALTI KEYFİ...
Bu hafta sonu çok sevdiğim arkadaşlarım için hazırladığım kahvaltı sofrası.
Klasik kahvaltı çeşitlerine ek olarak, Söke un karışımı ile yapılmış tam buğday unlu ekmek, elmalı kurabiye ve yalancı su böreği vardı soframızda.
Soframızın daha önce yayınlamış olduklarımdan bir farkı yok biliyorum, tabaklar aynı, çeşitler aynı ve hatta sunum şekilleride. Ama daha önceki yazılarda da söylediğim gibi, sofra kurmayı, süslemeyi ve sizlerle paylaşmayı çok seviyorum.
Belki bir iki noktada fikir veriyordur size diye düşünüyorum. Kişi kendisi nasılsa karşısındakinide öyle bilirmiş ya, bende kendim görmekten hoşlandığım görüntüleri sizlerle paylaşıyorum. Yinede birileri bana bu konuda dur demeli mi artık ?
Sıkıldınız mı aynı sofraları görmekten ? Yorumlarınızı yazarsanız çok memnun olurum.

Sizlerle paylaşmak istediğim bir konu daha var; 1 Şubat- Cuma günü Oktay Usta'nın, Yeşil Elma programına konuk oldum. Sarı şekerim ve sevgili Filiz hanım sayesinde... Her zaman keyifle izlediğim bir programın tam kalbinde yer almak, o heyecanı yaşamak inanılmaz güzeldi. Benim için hayatım boyunca unutmayacağım çok keyifli bir anı oldu. Programı izleyerek, beğenilerini dile getiren ve çok zarif yorumlarda bulunan herkese bir kez daha buradan teşekkür etmek isterim. Mutluluğumu iki katına çıkarttınız.

Makarnalı Börek

Makarnalı Börek, ne zamandır yapmayı düşündüğüm bir börekti, denedim çok da beğendim.
Her zamanki gibi arşivimin düzenli olması açısından tarifi burada...

22 yorum:

Aybike Ceylan dedi ki...

Muge'cigim tebrik ederim,
Ne kadar guzel olmus, harika bir haber. Orad aolup seyretmek isterdim.
Ayrica ellerine saglik, sevgiler.

Aybike Ceylan dedi ki...

Muge'cigim,
Sen her zaman ki gibi sofralarini yayinlamaya devam et lutfen, zevkle ve keyifle biraz da icim burularak seyrediyorum, keske ben de olabilseydim diyorum,:)
Ellerine saglik.

Feyza Fidan dedi ki...

Canım harika bir sofra olmuş..Herşey enfess....Seyredemediğime çok üzüldüm katıldığın pragramı, işte bile olsam bir yolunu bulurdum ben :((( Bir dahaki sefere önceden haber ver ne olur :)))
Sevgiler...

Delfina ; dedi ki...

Mügecim,sofra resimlerini sakın kaldırma,bu ctesi kahvaltısına çağırdım arkadaşlarımı, sofralarını teker teker bir daha inceleyeceğim...

Eminim,benim gibi diğer arkadaşlar da severek takip ediyorlar sofralarını...

Oktay Usta'yı izlemedim,haberim olsa izlerdim.Youtube'de var mı acaba bir baksam...

Sevgiler,

emineninemekleri dedi ki...

SEVGILI ARKADASLAR
DÜN AKSAM DAN ITIBAREN DEFNE-YAPRAGI OLAN ISMIMI DEGISTIRDIM. ÖGRENDIMKI AYNI ISIMDEN BIR BASKA YEMEK SAYFASI VAR.KIMSENIN EMEGINE HAKSIZLIK VE SAYGISIZLIK OLMAMASI ICIN BÖYLE OLMASI GEREKIYORDU. ARTIK SITEMIN YENI ISMI http://www.emineninemekleri.blogspot.com/
ARTIK BU ISIM ALTINDA GÜZEL YORUMLAR VE TARIFLERLE BULUSMAK DILEGIYLE ARKADASLAR.


SEVGILERIMLE
EMINE
http://www.emineninemekleri.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Merhaba Müge Hanım,

Sayfanızı ilk günden beri ve her gün büyük beğeniyle takip ediyorum. Kahvaltı sofranız her zamanki gibi harika. Ellerinze sağlık. Sizden daha çok klasik yemekler ve sofralar bekliyorum kendi adıma. Çünkü sizin ve kayınvalidenizin klasik tarifleriniz çok lezzetli oluyor.
Sevgilerimle,

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Ya benim niye haberim yok, evdeydim o gün seyrederdim seni:( Seyredemediğime çok üzüldüm. Aslında o gün ben seyrediyordum sonra yarıda bıraktım sanırım ondan sonra oldu herşey:(((
Sofra konusuna geline bu konuda en çok nasiplenen varsa o da benim. Senin gibi portakal agacı sayfalarını sırf bu yüzden incelediğim olurdu. Buna şimdi hünerli bayanlar sayfaları da eklendi. Aynen devam diyorum:)
sevgiler

melda dedi ki...

hayır müge durma :) ben çok seviyorum sofralarını. hoşumuza gidiyor merak etme ;)
yeşil elma'nın o bölümü youtube'da varsa linkini verirsen çok sevinirim.

hoşçakal..

pecete dedi ki...

Davet edilerek yararlandığımız ve aynı zamanda nasiplendiğimiz sofraları yayınlamazsan külahları değişiriz. Ayrıca o gün geldiğin için ben teşekkür ederim... Sevgilerimle...

Ateş Mutfakta... dedi ki...

Canım benim, İlk günden beri senin zevkle hazırladığın sofra resimlerini,büyük bir beğeniyle izliyorum..Sakın ola bizi bu güzelliklerden mahrum bırakma..Herkesinde benim gibi düşündüğüne eminim..

Oktay Usta'nın programına çıktığını duyunca önce çok mutlu oldum ama sonrada çok üzüldüm..Neden haberimiz olmadı hayatım?Bütün işi gücü bırakıp televizyona koşardım valla..Neyse geçti artık..Umarım devamı gelir..Seni kocamaan öpüyorum..Kucak dolusu sevgiler..

ufukmutfakta dedi ki...

Kahvaltı sofralarına bayılırım. Kahvaltı sofrasında uzun uzun oturup muhabbet etmeyede. Daha önceki yazılarında da şimdikinde de gördüğüm o ki, sen çok güzel sofralar hazırlıyorsun. Ellerine sağlık. Bu arada doğumgünü mesajına çok teşekkür ediyor, kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. Eşine selamlarımı söyle..

Banu dedi ki...

merhaba muge hanim o gun sizi programda gordum ve sitenizi onceden de ziyaret etmistim ama tekrar incelemek istedim.siteniz cok dolu yani 1 yillik blogcu ve evli biri olarak cok sey paylasmissiniz (inceleye inceleye bitiremedim desem yalan olmaz )gercekten zevkle takip ettigim bir blog olacak bundan sonra.Sofra fotograflarinizi sakin kaldirmayin ayrica ve eger bir sakincasi yoksa kendinizin ve evinizin fotograflarinida yayinlayin gercekten sizi ve o guzel manzarali balkonlu evinizi cok merak ettim ben sahsen :) daha once iki uc defa yorum yazmaya ugrastim fakat basarili olamadim ama bu sefer oldu sanirim bundan sonra tekrar gorusuruz insallah.Allah a emanet olun...

Selcen Şenocak dedi ki...

Müge'ciğim ne güzel tebrikler seyretmek isterdim doğrusu:)
Sofra çok güzel ellerine sağlık sevgilerimle.

Damak Tadı dedi ki...

Müge'ciğim,çok sevindim senin adına canım..)Bende seni izlemeyi çok isterdim ama kısmet değilmiş.
Çalışanlar için çok zor..

Kahvaltı sofran yine mükemmel ellerine sağlık..

Sevgiler

Müge Hüner dedi ki...

Bu güzel yorumlar ile beni desteklediğiniz için çok ama çok teşekkür ederim.
Sofra görüntülerimi aynı heyecan ile sizlerle paylaşmaya devam edeceğim bundan sonrada. Aklımda bir soru işareti oluşmuştu, sizleri sıkıyormuyum diye ama beni çok rahatlattınız.
Aynen devam diyelim:))

Yeşil Elma; programına katılmam ile ilgili sözleriniz de beni çok duygulandırdı. Bazı yakın arkadaşlarım bile sizlerin kullandığı cümleleri kurmadı ve ilgilenmedi bu konu ile :(
İyiki varsınız, bu sıcacık varlığınızı desteğinizi hissetmek ne kadar güzel bir duygu anlatamam.

Çok teşekkürler, hepinize sevgilerimi gönderiyorum.

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

OOOOOHHH maşallah masaya bak müthiş"o masada bende olsaydım"diyesim geldi.çok severim kahvaltı sofralarını.ellerine sağlık cnm.

Ferah Gülşen dedi ki...

ah canım yaaa bu geçtiğimiz haftalarda çok doluydum nasıl kaçırdım ben o programı? Çok üzüldüm şimdi:(.senin için çok güzel bir anı ve deneyim olmuştur. Kutlarım...

Müge Hüner dedi ki...

Semracım;
Çok teşekkür ederim, inşallah yakın zamanda tanışır, birlikte böyle bir sofrada sohbet ederiz.
Sevgiler.

Ferahcım;
Olsun üzülme:) Bu kelimeleri söylemen bile benim için çok değerli.Benim için hayatımın en güzel anılarından biri oldu evet. Çok teşekkür ederim canım.

Adsız dedi ki...

az once ben bir yorum yazdim ama:))hehee
kastettigim tabaklar bunlardi:)
simdiden tesekkurler

www.yenitadlar.blogcu.com

sibel dedi ki...

Kalvaltı takımlarınızın markası nedir çok güzeller ve nereden alıyorsunuz öğrenebilir miyim çok teşekkürler..

Müge Hüner dedi ki...

Sevgili Sibel Hanım;
Bu sofrada kullanılan tabaklar, su bardakları, çay tabakları; Mudo Concept, servis takımları; Paşabahçedir.

Sevgilerimle...

TUĞBA MUTFAKTA dedi ki...

Sofra sunumları tek kelimeyle iştah açıcı..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin