11 Şubat 2008

Hoşgeldin Sencer...

Sencer Bebek Kurabiyeleri

Evet, minik kuşum ANNE oldu !
Üstelik de müthiş güzel bir zamanlama ile :)

Son bir haftadır, geldi, gelecek diye bekliyorduk zaten. 8 - 11 yada 14 Şubat'ta gelmesi bekleniyordu küçük beyimizin, ama ben Yasemin'e sürekli "Cumartesi günü adaş şekerim ile sana kurabiye yapacağız, süsleyeceğiz, sakın 9'undan önce doğurma" diye söylenip duruyordum. Hem bizim kalbimiz çok temizmiş :) hemde Yasemin ve Sencer'in.
Cumartesi günü
Müge'ciğimle birlikte bütün gün kurabiye yapıp süsledik, bitirdiğimizde saat 20.00 idi. Saat 22.00'de eşi arayarak iki saat önce bebeğin doğduğunu söyledi. !
Gün içinde sürekli Yasemin'i arayıp durmuş ve ulaşamamıştım. Meğer tam kurabiyelerin tamamlandığı saatte dünyaya gelmiş Sencer.
Hem Yasemin, hem de Sencer çok sağlıklı maşallah.
Bebeğimiz 09.02.2008 doğumlu. Boyu; 49 cm. , 3.200 gr. ağırlığında. Aramızda kalsın aynı babasına benziyor :) Hiç ağlamayan, mışıl mışıl uyuyan dünya tatlısı bir bebek.
Yasemin'cim, bir tanem ne kadar mutluyum sen çok iyi biliyorsun. Allah Sencer'imize uzun, sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah. Hep birlikte ailece mutlu günler yaşamanızı tüm kalbimle diliyorum.
Kurabiyelerin tüm detaylarını sizlerle bir sonraki yazıda paylaşacağım. Şimdi sıcağı sıcağına sizlere heyecanımı aktarmak istedim.

11 yorum:

ebrulitatlar dedi ki...

Yasemin'in gözü aydın. Çok sevindim. Allah analı babalı, sağlıklı büyütsün inşallah. Müge'cim benim yerimdede selamlarımı ilet lütfen. Kocaman öpüyorum onu. Sevgiler..

melda dedi ki...

aa ne kadar güzel bir haber bu! ne zamandır bekliyordum :) bu haberi bizimle paylaştığın için çok sağol müge.

allah minik sencer'e de ailesiyle beraber hayırlı, sağlıklı ve mutluluk dolu bir yaşam nasip etsin.

bu arada yazıda müge'ye verdiğin linkte bir harf eksik olmuş, açılmıyor. haber vereyim dedim ;)

ayseyaman dedi ki...

Mügecim gözümüz aydın! :)
Çok sevindim iyi haberleri aldıgıma, kosar parmak Yaseminin sitesine gittim yeni yazısını sabırsızla bekliyorum...ayyy ne güzel...cok sevındim..Allah analı babalı büyütsün..Uzaktan böyle sevinmek sevmek olmuyor ama siz bizim yerimize sevgimizi selamımızı götürün oldu mu?
öptüm
sevgilerle

♥ Suzi ♥ dedi ki...

Çok çok sevindim...İnşallah Sencer'i görmeye gidebiliriz...Artık aksilik olsun istemiyoruuuum.Yasemin'e çok selam ve öpücükler...

Selcen Şenocak dedi ki...

Yasemin'in gözü aydın. Allah analı babalı, sağlıklı büyütsün. Hoşgeldi Sencer bebek:)
Sevgiler..

Selen dedi ki...

Mügecim,
Şeker anlatımınla biz de Yaso'yu görmüş kadar olduk vallahi :)
Hoşgeldi oğluşumuz.. Bizim gruptaki tüm blogcular da erkek doğuruyor yahu :))

ebruli pastalar dedi ki...

Mügecim,
Allah anneli babalı büyütsün. Kurabiye'lerin de çok cici bu arada. Ellerine sağlık canım.
Sevgiler...

Müge Hüner dedi ki...

Ebrucum;
Meldacım;
Ayşecim;
Suzicim;
Almulacım;
Şirineciğim;
Ebrucum;

Hepinize güzel yorumlarınız için, çok çok teşekkürler. Dediğiniz gibi inşallah mutlu, sağlıklı, analı babalı büyüsün Sencer Paşa:)
Güzel duygularınızıda Yasemin'e ileteceğim.
Sevgiler.

Pastanı Seç dedi ki...

Sevgili Mügecim seninde ellerine sağlık pek şık pek güzel görünüyorlar.Renklerine bayıldım.

sevgiler

Yasemin dedi ki...

ya bak simdi gecenin korunde senin siteyi geziyorum.. ve baktimki ben bu yazina yorum yazmamisim. kendimi esefle kinadim...
canim mugem ole guzel geldiki sizi gormek hastanede bana! canim arkadasim iyi ki sizi tanimisiz! hele de o guzel kurabiyeleri gormek :) yani ne yalan soliimm ilac gibi geliosun sen insana :D:D optummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

Adsız dedi ki...

merhabalar..bloğunuzu gezdim ağzım açık bir şekilde:))yaptıklarınız çok güzel maaşallah.bizede nasip olur inşallh böyle güzel şeyler becerebilmek..:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin