01 Ağustos 2007

Yemek Name

ŞİMDİ YENİ BİR ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM...
Tanıdınız değilmi, bu güzel cümleyi. Her zaman yeni bir şeyler söyleyen, ilk sesli yemek tariflerini, ilk görüntülü yemek tariflerini veren, sadece yemek tarifleri değil günlük hayatımızla ilgili ne varsa, gezi, fotoğraf, müzik, kitap ve sinema gibi konularda bize hep yeni bir şeyler söyleyen üstad
Devletşah'a ait...
Bundan beş ay önce bu yazıyı yazıyor olacaksın deseler, gülüp geçerdim. Tek bir yemek sitesinin bile varlığından haberim yokken, "kırmızı lahana salatasını nasıl pembe yaparım?" diye google'a yazmakla başladı maceram...

Devletşah'ta bulmuştum sorumun yanıtını ve daha bir çok güzel yanıtı... Hazırladığım bir Doğum Günü Sofrası'nı sitesinde yayınlayarak, bana yepyeni bir dünyanın kapılarını açtı, blogumun ilk günlerinde (hatta hala) bana sürekli yardımcı oldu. Lafı daha fazla uzatmak istemiyorum aslında, çünkü yazdıkça yazasım geliyor.
Devletşah müthiş bir projeye daha imza attı, ilk sanal yemek dergisi;
Yemek Name...

Bu projenin içinde yer alıyor olmaktan ne kadar gurur duyduğumu tahmin edersiniz. İnanın kelimeler yetersiz, çok mutluyum çok... Teşekkürler Devletşah...

22 yorum:

Neslihan dedi ki...

Müge ne güzel bir haber, tebrik ederim, henüz açılmadı sayfa ama detaylı inceleyeceğim senin çalışmalarını da ayrıca merak ettim:)
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Canım benim yüreğinize sağlık..Harika-ışıl ışıl bir dergi olmuş..Dilerim , gerçeği de yayınlanmaya başlar..Zira dokunarak hissetmek çok özel:)

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Aaaa ben o sofrayı hatırladım. Demek o Müge sendin Müge'ciğim :)))
Herşey nefisti.
Yemekname'yi Neslihan gibi ben de henüz göremedim kısıtlama nedeni ile ama eve gidince ilk iş inceleyeceğim.
Tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık.
Sevgiler,

Selen dedi ki...

Hayırlı olsun yazarlığın Mügeciğim,
Dergiyi indirdim hemen okuyacağım yazını.. Öpüyorum

Selen dedi ki...

Aman da aman 1 gecede harikalar yaratan çiftimizin eline de sağlık :) Kurabiyeler pek güzel. Az önce müdür odadayken dayanamayıp bırakılan yorum biraz ciddi kaçtı haliyle :)
tekrar yazmadan olmaz.. Öperim çok çok

Müge Hüner dedi ki...

Neslihancım,
Teşekkür ederim, inceleyince beğeneceksin eminim.Öpüyorum...

Sevgili Burçin;
Çok teşekkür ederim, benimde dileğim bir gün gerçektende yayınlanması, bakalım kısmet, henüz daha bebek..

Sevgili Burçin;
Evet o sofra benimdi, lahana sayesinde tanıştık onunla, mailleşmeye başladık, resimleri gönder yayınlayayım dediğinde çok şaşırmıştım.O kadar hoşuma gittiki, hemen bir blog oluşturmuştum, şimdide bu günlere geldik işte.:) Umarım, incelediğinde beğenirsin, hiç şüphem yok ama...

Şirinem,
Tatlım, çok heyecanlıyım çok sorma, az zamanda çok işler başardık benim eşle:)) Aslında herşeyin sorumlusu o, yemek yapamıyorsun diye beni ağlatmasaydı, hiiç bu araştırmalara girmeyecektim ben.Şimdi gelinen noktaya bak, bende inanamıyorum hala:)

Adsız dedi ki...

Müge'cim hayırlı olsun. Çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Sanada şimdiden kolay gelsin diyorum, devamı daim olsun, sevgiler..

pecete dedi ki...

Tebrik ederim bacım, kurabiyeler şık, resimler hoş ve yazı şirin olmuş. Başarılarınız devamı olsun. Sinan Abi'nin de ellerine sağlık diyorum..

Selen dedi ki...

Valla bu durumda iyi ki ağlatmış seni de sen de Devletşah'ı bulmuşsun ve bu noktalara kadar gelmişsin. Özellikle kuşlarını çoook sevdim :) Bu kurabiyelerden isterim ilk görüşmede..
(sen şimdi gelmiyorsun ki nasıl görüşelim diyeceksin de bu hafta o kadar yoğun ki, bir de Cuma günü İzmir'e gitmem gerekti şirketle..özür bidenem)

Adsız dedi ki...

Müge'ciğim ne hoş bir dergi olmuş. İçerik ve görüntü gerçekten çok kaliteli. Tüm urağşanların ve tabi senin de ellerine sağlık.

Müge Hüner dedi ki...

Ebrulitatlım,
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım.

Sarı Şekerim,
Beğenmene çok sevindim, böyle güzel sözlerle şımarmaya çok alıştım ne olacak benim sonum bilemiyorum valla.Öpüyorum çok...

Şirinem;
E bir gün olur gelirsin elbet, sabırla bekleyeceğiz efendim.:)

Nailecim,
Çok teşekkür ederim, hepimiz birer birer dergici olduk, sırada ne var bakalım? :) Çok öpüyorum canım.

ayseyaman dedi ki...

Müge'ciğim
sayende "Yemek Name" ile de tanışmış oldum. Hemen bilgisayara yükledim, sayfaları çevirdim çevirdim doyamadım canım.
Mükemmel bir dergi olmuş, tadı damağımda kaldı şimdi gidip ayrıntılara bakacağım.:)
Canim senin de ellerine sağlık, harika bir iş çıkartmışsınız,bayıldım..
Devletşah'a bende bir teklifte bulundum umarim mailim ona ulaşır. :))
öptm sevgilerle

not: Piknik ile ilgili keske bir yazi yazip, ortak olarak hepinize dönderebilsem. Desem ki bayanlar hepinizi seviyorum, kucaklıyorum..çok tatlısınız, çok marifetlisiniz...tamam bu kadar yeter, kaçtım ben...:))

Müge Hüner dedi ki...

Ayşemcim, yamanım.
Saol güzelim sözlerin için.sorma blog dunyasının hanımları yaz demiyor sıcak demiyor çalışıyor, dergiler, köşe yazıları derken, her ay bir etkinlik yetmedi, sende yeni etkinlikler ürettin. Valla şimdiki internet gezenleri pek bir şanslı ne diyim.
Piknikte sende olsaydın gerçekten harika olurdu, ama merak etme katılan herkesin tadı damağında kaldı, mutlaka devamı gelecek, seninde burada olduğun bir zaman denk getiririz inşallah.Öpüyorum canım.

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Müge, süprizi yeni gördüm.
Dergi harika olmuş, yazılar, konular... Sonra birden yazar ve fotoğrafçıyı farkettim. Bir çeşit hamurdan 5 çeşit kurabiye. Bu harika bir yazı ve harika fotoğraflar. Gönülden tebrik ederim sizi, çok çok güzel merak uyandıran bir yazı...
Bu dergi bence basılmalı, ilk üye olacaklardan biri benim:)

Müge Hüner dedi ki...

Pınarcım,
Dergi beni zaten çok heyecanlandırıyor, sürprizi size söylememek için kendimi nasıl zor tuttum bilseniz:)Birde böyle beğenilip takdir edilince, artık halimi düşün, havalardayım, uçuyorum,ne zaman inerim bilmem:) Çok sağol CAN'ım arkadaşım...

etki alanı dedi ki...

Ne güzel bir haber Müge ...
Kutluyorum seni
Dükkanda bakabildim ama okuyamadım.Evde deniyorum,ama beceremiyorum.demiştim teknoloji özürlüyüm diye.
Ayşem gitmeden yardım istemeliyim.Yarın artık.
Sevgiler
Tütü

Müge Hüner dedi ki...

Canım Tütücüm,
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim, bende anlamadımki, senin gibi söz üstadları ve ayşemcik gibi mutfak ustaları varken, bu talih kuşu nasıl olduda gelip benim başıma kondu.Hayırlısı bakalım, alnımızın akıyla çıkarız inşallah içinden.Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Sevgili Müge'ciğim,
Dergi çok güzel v eşık olmuş.Yazılar,resimler,röportajlar ve bir hamurdan yapılan 5 çeşit kurabiye.))Harikasınız canım Müge'ciğim.Sana her şey yakışır dünya tatlısı.Tekrar sizleri tebrik edip çoooook başarılara imza atmanızı diliyorum.

Sevgilerle.Gü/d.tadı

Müge Hüner dedi ki...

Gül'cüğüm,
Canım, beğenmene çok sevindim ama şimdi hakkını vermek lazım dergi hakketen süper oldu.Bende içinde olmaktan çok mutluyum.Güzel sözlerin için çok çok teşekkürler canım.

etki alanı dedi ki...

Müge'cim
Okudum.
Seni tebrik ediyorum.Verdiğin bilgiler,tariflerin kadar değerli.Talih kuşu,sanırım harf sırasına göre konuyor.Bana birkaç kez konmuştu.Sıramı savdım.Sıra sizin gibi gençlerde.Duydukça da gurur duyuyorum.
Yolunuz açık olsun.
Sevgiyle kalın...

Müge Hüner dedi ki...

Sevgili Tütücüm;
Yazdığın her yorum beni gururlandırıyor, çok teşekkür ederim canım.

Unknown dedi ki...

Muge hanim cok guzel gorunuyor

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin