05 Temmuz 2007

Gölyazı - Oylat Gezisi



BURSA Gölyazı ve Oylat MANZARALARI...
Hafta sonu ben Bake Shop'ta keyifli dakikalar geçirirken, eşimde "Her Şey Sanat İçin" deyip, yollara düştü... :) Ortak zevkleri fotoğraf çekmek olan arkadaşları ile birlikte aldıkları muhteşem kareler yakalayabilecekleri bir yer bilgisi ile Bursa - Gölyazı'ya gittiler. Döndükleri zaman fotoğraflara baktığımda, bilginin ne kadar doğru olduğu apaçık ortada idi. Ben her ne kadar çok keyifli bir gün geçirmiş olsamda, eşimle ilk defa ayrı program yapmanın hüznünü yaşadım ve ilk fırsatta bu doğa harikası yere birlikte, tekrar gitmeye karar verdik. Uzun zamandır, gezi fotoğrafları yayınlamadığım içinde sizlerle paylaşmak istedim.




Gün doğarken harika görüntüler sunan göl ve balık'tan dönen
balıkçılar...






Doğal bir kayıkhane oluşturmuş, görkemli ağaç...







Evlerin çatılarına ve elektrik direklerinin üzerine kendilerine malikane yapmış olan minik kuşlar :)



Dokusu bozulmamış, rengarenk çiçekle kaplı evler...


Grubun makro çalışması için feda edilmiş bir ayçiçeği :(



Enfes güzellikteki Oylat Şelalesi...



* Resimlerin üzerine tıklayarak, büyük halini görebilirsiniz.

10 yorum:

Selen dedi ki...

Şekercim,
Yanımızdayken gayet de kocişini unutturmuştuk biz sana ama neyse bakalım :) şaka bir tarafa arkadaşlar söylemeliyim ki en az 3 kez telefonla konuşuldu, 5 kez ilk defa ayrı plan yaptıklarına deyinildi.. Bu ne aşk kardeşim.. Sevsinler sizi.

Harika kareler yakalanmış, tebrikler. Tuşkilidi unutulan telefon sayesinde biz de çekimlere online katılmış olduk en azından :) bu arada şelale fotoğrafındaki suyun akışına bayıldım. Çekim taktiklerini, püf noktaları bilare alacağım efenim.
Öpüyorum deniz kuşu ;)

Adsız dedi ki...

Merhaba ben hollandadan humeyra blogunu cok begendim en azindan bakinca ulkemin hasretini gideriyorum tesekkurler.

ayseyaman dedi ki...

Sevgili Müge,
fotoğraflar bir harika. Balıkçı teknelerine, şelaleden akan suyu bayıldım. Fotoğraf tekniklerini bilip, bol bol uygulamak lazım.
Eşin ve sen bu güzel resimleri başka fotoğraf sitelerinde de paylaşıyor musunuz? Flickr'in servisi ve oradaki profesyonel fotoğraf grupları çok güzel oluyor. :)

Adsız dedi ki...

Şirineciğim, o kadar göze battık demek, ne yaparsın acemilik, bir dahaki sefere söz hissettirmeyeceğim bir şey :))Resimler için eşimde çok teşekkür ediyor beğenilerine,sizin için ücretsiz seminerlerimiz hizmete girecektir efendim...:)
Sevgili Hümeyra;
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim,her zaman beklerim,ne mutlu bana...
Ayşecim, yamancım,
Çok teşekkürler, seminerlere sende davetlisin o zaman :) Sen bir gel hele memleketine, bake shop a gidilecek, fotograf cekilecek çok iş var çook :)

pecete dedi ki...

Bacım; abi bize eğitim neyim verir mi??? Hani bu gezilere biz de katılabilir miyiz ama bebi var ona göre...

Adsız dedi ki...

Ayşemcim,
Eşim siz resimleri beğendikçe o kadar mutlu oluyorki, eğitim ne demek...Dile benden ne dilersen durumu söz konusu..:) Faydalanın derim ..:) Ayrıca bebi yi düşünme bile ben seve seve ona bütün bir gün bakmaya talibim..

Yayla Sakızı dedi ki...

Sevgili Müge,eşini tebrik ediyorum.Resimler en az senin İzmir köfte kadar güzel.İkinizin de ellerine sağlık.Sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Müge Hüner dedi ki...

Fatoş Ablacım,
Senin yemeklerinin yanında benimkinin lafı bile edilemez, bir üstad dan iltifat duymak beni çok mutlu etti, çok teşekkür ederim.
Resimler içinde eşim adına çok teşekkür ederim...

Adsız dedi ki...

Merhaba , Oylatta en büyük şelaleye gimediniz mi?
Vadinin en sonundaki

Müge Hüner dedi ki...

Emre bey;
Bu geziye eşim arkadaşları ile gitmişti ve sordum gitmemişler.
Bir kez de beraber gideceğiz inşallah, o zaman tavsiyenize uyacağız.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin