tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post8989384101824036600..comments2024-02-25T20:07:55.973+03:00Comments on *.Hünerli Bayanlar.*: TruffMüge Hünerhttp://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-47916878520847721072009-04-16T19:28:00.000+03:002009-04-16T19:28:00.000+03:00tarifi gercekten guzele benziyor ama tam anlayamad...tarifi gercekten guzele benziyor ama tam anlayamadim biraz daha aciklayici yazarsaniz sevinirim.mesela pasta kremasini sulu mu yoksa kurumu katildigini anlayamadim..<br /><br />bu arada profiterol tarifinizi denedim gercekten tam kivaminda oldu..cooook tesekkürler..nurtenhttps://www.blogger.com/profile/10288393670436672298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-31204672757718873952008-08-17T22:42:00.000+03:002008-08-17T22:42:00.000+03:00Ben de parçalanan bir kek ile ne yapsam diye düşün...Ben de parçalanan bir kek ile ne yapsam diye düşünürken rastladım tarifinize :) Kek yeni pişmişti ama parçalanıvermişti. Malzemelerini düşününce tamam dedim bu tan trufa uygun bir lezzet olabilir! Bu genellikle sevilen baharatlı (zencefil, tarçın, kakao) kekimdi nede olsa...<BR/>Evde krema da vardı. Hemen işe koyuldum. Ben de keki iyice ufaladıktan sonra içine biraz hurma dilimledim biraz da fındık ve kuru üzüm... Sonra kremayla iyice yoğurdum hepsini. Yuvarlayıp hindistancevizi ve kakaoya batırıp kaba koydum. Ve dolaba...<BR/>Tadı mı? Güzeldi :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-1821890139538300262007-08-03T18:24:00.000+03:002007-08-03T18:24:00.000+03:00Gül'cüğüm,Yorumlarınla beni şımartıyorsun, çok teş...Gül'cüğüm,<BR/>Yorumlarınla beni şımartıyorsun, çok teşekkür ederim canım. Kaldıysa ne demek, sen geleceğin zaman yenilerini yaparım.Ne zaman istersen.Sevgiler..Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-49692768318427345182007-08-03T11:55:00.000+03:002007-08-03T11:55:00.000+03:00Tatlı Müge'ciğim,Sana katılıyorum canım.Herkes far...Tatlı Müge'ciğim,<BR/>Sana katılıyorum canım.Herkes farklı ve ağız tadına uygun yapabilir truffları.))Senin yaptıklarında pek nefis görünüyorlar.Hele üzerinden 1 gün geçince dana bir başka lezzetli oluyor.Kaldıysa gelelim mi??<BR/>Canım o güzel ellerine sağlık.İyi ki senin gibi tatlı bir üstadı tanımışım.Sevgiyle kal.HARİKASIN!!<BR/><BR/>GÜL/D.TADIAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-78462020952857101792007-08-02T17:17:00.000+03:002007-08-02T17:17:00.000+03:00Burçincim;Senin yorumdan sonra baktım sitene evet ...Burçincim;<BR/>Senin yorumdan sonra baktım sitene evet sende mozaiklisini yapmışsın, hemen link verdim sana.Beğenmene çok sevindim canım.Sevgiler.<BR/><BR/>Gülrizcim;<BR/>Evde artık ne varsa karıştır yap sende trufunu şekerim, hemen gelip tarifi alıyorum.<BR/><BR/>Nazifecim;<BR/>Senin yöntem çok hoşuma gitti, hala biraz kek var dolapta, muzda var, bu akşam deneyeceğim.Sevgiler canım.<BR/><BR/>Burçincim;<BR/>Sorma, bunlar bana kalmadıki kessin krizi :( Bu akşam biraz daha yapacağım, Nazifenin yöntem ile.Öpüyorum canım.Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-38259161843737929652007-08-02T15:16:00.000+03:002007-08-02T15:16:00.000+03:00Müge'ciğim truffler çok güzel görünüyor. Bu güzell...Müge'ciğim truffler çok güzel görünüyor. Bu güzellikler de kesmedi seni demek :)) Benim de hep bu ara aklımda dondurucudaki pasta keki kalıntıları ile truff yapmak var. Bakalım ne zaman olaak.<BR/>Sevgiler canım,Burçin'in Denemelerihttps://www.blogger.com/profile/09304961721384895446noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-72062882676742980042007-08-02T14:30:00.000+03:002007-08-02T14:30:00.000+03:00Artan kekleri bende buzdolabı poşetiyle buzluğa ko...Artan kekleri bende buzdolabı poşetiyle buzluğa koyuyorum, kullanılacağı zaman keki ufalayıp içine biraz süt, biraz ezilmiş muz koyup yuvarlayıp içine bütün fındık koyuyorum, eritilmiş çikolata ve hindistan cevizine buluyorum, güzel oluyor. Sende çok güzel değerlendirmişsin. Bende artan kremayı bir dahaki sefere trufta kullanacağım. Ellerine sağlık.Pembelinin Mutfağıhttps://www.blogger.com/profile/13191088138427989118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-65817305728784219552007-08-02T13:57:00.000+03:002007-08-02T13:57:00.000+03:00Mügeciğim ellerine sağlık, bunlar da pek bir güzel...Mügeciğim ellerine sağlık, bunlar da pek bir güzel görünüyorlar yaa :)) Yok yok senin niyetin kötü, beni kaldırıp yerimden truf yaptıracaksın. Bu arada kurbişlerin tarifi yayında canım. Sevgiler kocamangülrizhttps://www.blogger.com/profile/09168193533864365864noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-57050172352710420552007-08-02T10:34:00.000+03:002007-08-02T10:34:00.000+03:00Sevgili Mügecaaannnn !! Bacım kesinlikle haklısın ...Sevgili Mügecaaannnn !! Bacım kesinlikle haklısın ; her yiğidin yoğurt meselesi nasıl farklıysa her mutfağın truf tarifde birbirinden farklı..Mesela ben mozaik pasta hamuru ile yapmıştım :) Mühim olan lezzet kuşummm..seninkilerde yumuş yumuş bol çikolatalı ve enfes görünüyor.Ellerine sağlıkkAnonymousnoreply@blogger.com