tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post8814355306522733620..comments2024-02-25T20:07:55.973+03:00Comments on *.Hünerli Bayanlar.*: Kilis TavaMüge Hünerhttp://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-48787511951754402322013-12-03T15:51:44.776+02:002013-12-03T15:51:44.776+02:00Yemeği hazırladım akşam fırına vereceğim güzel ola...Yemeği hazırladım akşam fırına vereceğim güzel olacağına eminim sizden denediğim her tarif cok guzel oldu ellerinize sağlık :))CEMİLE ÖZKANhttps://www.blogger.com/profile/09019552689984200253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-1512134818174207772012-04-19T15:38:49.471+03:002012-04-19T15:38:49.471+03:00Müge hanım sevgiler.
Kilis'li değilim ama bu t...Müge hanım sevgiler.<br />Kilis'li değilim ama bu tarifte sarımsağın mutlaka olması gerektiğini düşünüyorum. Ellerinize sağlık.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-40549068462192625952011-08-10T14:33:37.677+03:002011-08-10T14:33:37.677+03:00Sevgili Narsistanbul;
Kilis Tava'ya su eklemiy...Sevgili Narsistanbul;<br />Kilis Tava'ya su eklemiyoruz. Kıyma orta yağlı olduğu ve biraz da yağ eklediğimiz için kurumuyor.<br />Soğanları da üstüne çiğken koyuyoruz, yanmıyor aksine karamelize olarak ekstra lezzet veriyorlar.<br /><br />Şimdiden afiyet olsun :)<br /><br />Sevgiler...Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-85770996885967016982011-08-10T12:48:50.533+03:002011-08-10T12:48:50.533+03:00merhaba, ben de mersinliyim, kilis tava bana çok y...merhaba, ben de mersinliyim, kilis tava bana çok yakın geldi, yapacağım ama şunu merak ettim, hiç su eklemeden mi pişiriyoruz? kurumaz mı? bir de soğanları falan üstüne sonradan koymak gerekmez mi? çünkü yanıyorlar?Narsistanbulhttps://www.blogger.com/profile/11516828304470307244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-56697344423945681212010-05-26T19:22:02.351+03:002010-05-26T19:22:02.351+03:00benimki çok sulu oldu neden acaba :Sbenimki çok sulu oldu neden acaba :SAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-26249727592667330512010-05-08T20:41:56.129+03:002010-05-08T20:41:56.129+03:00OĞLUM ŞU AN KİLİS TE ASKER,KISA DÖNEM,İLK KONUŞTUĞ...OĞLUM ŞU AN KİLİS TE ASKER,KISA DÖNEM,İLK KONUŞTUĞUMUZDA KİLİS TAVA YEDİM DEDİ,ÇOK BEĞENMİŞ,ASKERDEN DÖNÜŞTE ONA YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM.SELAMLAR.AYŞE.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-6734002358144014112009-06-08T14:05:35.943+03:002009-06-08T14:05:35.943+03:00ben bir kilisli olarak bu yemeğin hastasıyım. kesi...ben bir kilisli olarak bu yemeğin hastasıyım. kesinlikle denemelisiniz:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14483622574115757565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-38682490667465069282008-11-23T23:12:00.000+02:002008-11-23T23:12:00.000+02:00Bu aksam bu yemeğin internette 250 gr kıyma ve 6 d...Bu aksam bu yemeğin internette 250 gr kıyma ve 6 domates ile anlatılan bir tarifi daha var arap tavası diye geçiyor, onu yaptım. Kıymayı kavurup sonra domates eklenip tepsiye yayılıyor. Kimseye tavsiye etmiyorum, domates o kadar fazla geldi ki köfte su içinde menemen malzemesi gibi birşey oldu, kıyma da bütünleşmedi, önden kavurmamak gerekiyor, tarifi veren daha önce hiç denememiş olmalı ya da köfteye ekmek banarak yemeyi seviyor olmalı, o zaman da salçalı izmir köftesi yapsın. Özetle fiyasko oldu, bir dahaki sefere de bu sayfadakini deneyeceğim bu daha iyi olacak gibime geliyor..Selamlar. TanerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-39138346275402527542008-10-15T11:04:00.000+03:002008-10-15T11:04:00.000+03:00MERHABALAR MERYEM HANIM SİTENİZİ YENİ KEŞFETTİM GE...MERHABALAR MERYEM HANIM SİTENİZİ YENİ KEŞFETTİM GERÇEKTEN HARİKA TARİFLER VAR. BEN İZMİRLİYİM VE GAZİANTEPE GELİN GELDİM İZMİRLE ANTEP MUTFAĞI ÇOK FARKLI BİZ SEBZECİYİZ ONLAR ETCİ.. NEYSE BEN ÇALIŞIYORUM AKŞAM EVE GİTTİĞİMDE 18.30 OLUYOR ANLAYACAĞINIZ SÜREKLİ KOŞTURARAK YEMEK YAPIYORUM HELE BİDE BİLMEYİNCE ÇOK DAHA ZOR, EŞİM KİLİS TAVASI İSTEMİŞTİ EN KISA ZAMANDA YAPIP NASIL OLDUĞUNU SİZE BİLDİRİRİM..KENDİNİZE VE ELLERİNİZE İYİ BAKIN HOŞÇAKALINAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-60807394136708806402008-10-09T16:09:00.000+03:002008-10-09T16:09:00.000+03:00mügecim dün kilis tava yaptım harika oldu öpüyorum...mügecim dün kilis tava yaptım harika oldu öpüyorum seniAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-68064618099862649412008-06-04T17:44:00.000+03:002008-06-04T17:44:00.000+03:00Sevgili Özlem;Beğenilerin için çok teşekkür ederim...Sevgili Özlem;<BR/>Beğenilerin için çok teşekkür ederim.<BR/><BR/>Kilis Tava'da kullanılan kıyma orta yağlı (köftelik kıyma) olduğu için, yağ eklemiyoruz. Serdiğimiz tepsiyede yağ sürmüyoruz, kıymanın içindeki yağ yeterli geliyor.<BR/>Sevgilerimle.Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-62803327002857655822008-06-04T17:21:00.000+03:002008-06-04T17:21:00.000+03:00selam,siteniz çok hoş.şu an bu yemeği yapıyorum :)...selam,siteniz çok hoş.şu an bu yemeği yapıyorum :) yalnız bir sorum olacak,yağ koymuyor muyuz bu tarife ?Anonymousnoreply@blogger.com