tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post2894521740578706302..comments2024-02-25T20:07:55.973+03:00Comments on *.Hünerli Bayanlar.*: KısırMüge Hünerhttp://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-34823131047374258162012-06-04T22:24:38.965+03:002012-06-04T22:24:38.965+03:00Merhaba,
Kısır bayıldığım, her öğün yesem bıkmaya...Merhaba,<br /><br />Kısır bayıldığım, her öğün yesem bıkmayacağım bir lezzet. Vücudunuza sağlık, çok güzel görünüyor :)<br /><br />birsensin'in bahsettiği zahter için de bir şey söylemek isterim: <br /><br />Zahter 2 türlü bildiğim kadarıyla; <b>kahvaltılık zahter(toz halde) ve kekiğe benzeyen zahter...</b><br /><br />Eğitim ile ilgili bir fuar için Gaziantep'de bulunduğumuz zaman tatmıştım ikisini de;<br /><br />* Kahvaltılık zahter, sizin de dediğiniz gibi toz halde bir karışım ve ekmeği önce zeytinyağına sonra toz zahtere banarak yeniyor...<br /><br />* Diğer zahter kekik gibi... Tazesi salatalarda kullanılıyor, zahter salatası bile var. Kurusu da çay gibi içiliyor; adaçayı gibi, kaynatmadan, üzerinden kaynar su geçirerek...<br /><br />Sevgilerimle :)Terazihttps://www.blogger.com/profile/17281408628477392728noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-37531697531360680092012-05-21T11:56:27.986+03:002012-05-21T11:56:27.986+03:00Ama fesleğenin tadı zeytinyağı ve limonla karışınc...Ama fesleğenin tadı zeytinyağı ve limonla karışınca bence zahteri andırıyor :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16715076166295928736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-74583767262973790222010-10-20T14:19:31.145+03:002010-10-20T14:19:31.145+03:00Sevgili Birsensin;
Güzel sözleriniz için çok teşek...Sevgili Birsensin;<br />Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.<br />Zahter bizim evimizden hiç eksik olmaz. Kilis’ten gelir sürekli.<br />Bildiğim kadarı ile zahter; pek çok baharatın (zencefil, leblebi, ay çekirdeği, susam vs…) karışımından oluşuyor.<br />Biz onu kahvaltıda tüketiriz, ekmeği önce zeytinyağına, sonra da zahtere banarak :)<br />Başka şekilde ve de kısırın içinde hiç denemedim.<br />Sizi de yanlış yönlendirmek istemem…<br /><br />Çok sevgilerimleMüge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-51215108135593253852010-10-19T14:02:59.059+03:002010-10-19T14:02:59.059+03:00merhaba sitenizi çok beğenerek okuyorum ve verdiği...merhaba sitenizi çok beğenerek okuyorum ve verdiğiniz bilgilerden faydalanıyorum,bunun için emeğinize sağlık.size bir sorum olacak; kardaşim bir arkadaşında yediği kısırı anlata anlata bitiremedi içinde zahter varmış, aktardan aldım ama diğer baharatlardan farklı, nasıl kullanılıyor acaba? biliyor musunuz...birsensinhttps://www.blogger.com/profile/02628830784828438290noreply@blogger.com