tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post9205173734248304080..comments2024-02-25T20:07:55.973+03:00Comments on *.Hünerli Bayanlar.*: Kuru Kayısı TatlısıMüge Hünerhttp://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-24137808258107116272009-10-29T22:28:16.767+02:002009-10-29T22:28:16.767+02:00Müge Hanım,
Nihayet kayısı tatlısını denedim ve s...Müge Hanım,<br /><br />Nihayet kayısı tatlısını denedim ve sonuç herkes tarafından çok beğenildi. <br />Tarifiniz ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim.<br /><br />Başka tariflerde yeniden görüşmek üzere....https://www.blogger.com/profile/05223436413477932600noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-71846071774559283542009-10-28T16:26:52.665+02:002009-10-28T16:26:52.665+02:00Ebrar Hanım;
Tatlı kaymak nasıl olur hiç bilmiyoru...Ebrar Hanım;<br />Tatlı kaymak nasıl olur hiç bilmiyorum. Ben süt kaymağı kullanıyorum. Büyük marketlerde yada şarküterilerde rahatlıkla bulabilirsiniz.<br />Taze olmasına dikkat edin yanlız, süt bu şakaya gelmez :)<br /><br />Sevgilerimle.Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-79706873149269390562009-10-27T19:16:21.873+02:002009-10-27T19:16:21.873+02:00İyi akşamlar Müge Hanım,
Glikozu alamadığım için h...İyi akşamlar Müge Hanım,<br />Glikozu alamadığım için henüz diğer tarifinizi deneyemedim ama bu tatlıyı yapamamam için hiç bir engel yok. Sadece bir şey sormak istiyorum. u tatlıda kullandığınız özel bir kaymak var mı ( marka olarak ) bir de tatlı kaymak değil de süt kaymak mı kullanıyoruz ? <br /><br />Teşekkür ederim<br />görüşmek üzere....https://www.blogger.com/profile/05223436413477932600noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-64503374108299764222009-06-23T14:31:16.718+03:002009-06-23T14:31:16.718+03:00sizi cok cok tebrik ediyorum.sitenizi o kadar beğe...sizi cok cok tebrik ediyorum.sitenizi o kadar beğendim ve kayda değer buldum ki anlatamam inanın şu anda önümde aldığım notlar var.sizi kutluyorum bu kadar donanımlı oluşunuz bu işlere gönül vermiş oluşunuz bu yazıyı yazmaya itti.yaşım sizden büyük sosyal yönü fazla olan bir insanım sizde kendimi gördüm sizi çok öpüyorumpeynirhttps://www.blogger.com/profile/02456255611707854956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-73790302157187756722008-03-10T10:12:00.000+02:002008-03-10T10:12:00.000+02:00Necla hanım;Hamileyim dediniz, çok duygulandım, in...Necla hanım;<BR/>Hamileyim dediniz, çok duygulandım, inşalah yanıtım gecikmemiştir.<BR/>Mısır ekmeğinin içinde peynir kesinlikle yanmıyor, tadıda değişmiyor. Hatta mısır ekmeğinin o kuruluğunu alıyor, hafif bir nem veriyor. Bu da ekmeğin yumuşacık olmasını sağlıyor. Gönül rahatlığı ile koyun derim. <BR/>Ama kaşar için aynı şeyi söyleyemem, çünkü kaşar dediğiniz gibi yanıyor ve tadı da değişebilir. Birde pişen kaşar, soğuyunca sertleşip lastik gibi oluyor, ekmek güzel olmaz o şekilde. <BR/>Benim mesela kaşarlı bir kurabiye tarifim var sitede, ama ben içine hep peynir yada patates koyuyorum, kaşar soğuyunca lastik gibi olduğu için.<BR/>Sonuç olarak, mısır ekmeğini ya sade yada beyaz peynirli yapın, kaşarlı yapmayın. Umarım yardımcı olmuşumdur, sevgilerimle.Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-78839302718240572962008-03-08T15:36:00.000+02:002008-03-08T15:36:00.000+02:00gerçekten çok güzel tarifleriniz var bütün tarifle...gerçekten çok güzel tarifleriniz var bütün tariflerinize baktm çok güzeller... yaa bu etikette deil ama bişi sorucaktmm sizin mısır ekmeği tarifiniz çok güzelde peyniri hamura ekliycekmişiz...ama piştikten sonra onlar yanıoo kokusuda bi tuhaf oluoo...ben kaşarla denemek istiyorumm ama size i sorıym dedim...kaşarla da yapınca öle yanarmı kaşarlay diye korkuyoromm...bana bi akıl verinn hamileyim canım çok istiyoo:)cevabınızı bekliorumm:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-42396792637576731452007-10-02T17:38:00.000+03:002007-10-02T17:38:00.000+03:00Ümran Hanım;Tahmininiz doğru, suyunu süzmeden aynı...Ümran Hanım;<BR/>Tahmininiz doğru, suyunu süzmeden aynı suya şekeri ekleyip, yazıdaki sıralamayı uyguluyoruz.<BR/>Bu hatırlatma için teşekkür ederim, hemen yazıyı düzeltiyorum.Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-90898678939150689682007-10-02T17:17:00.000+03:002007-10-02T17:17:00.000+03:00Merhaba..Şimdi bu bir gece suda beklettikten sonra...Merhaba..Şimdi bu bir gece suda beklettikten sonra ertesi gün suyunu süzmeden şekeri ilave ediyoruz dimi ?Anonymousnoreply@blogger.com