tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post743629558050083518..comments2024-02-25T20:07:55.973+03:00Comments on *.Hünerli Bayanlar.*: Portakal ReçeliMüge Hünerhttp://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comBlogger40125tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-51941979735375909292015-11-09T09:56:30.390+02:002015-11-09T09:56:30.390+02:00Merhabalar..Benimki acı oldu.Acaba reçeli atmadan ...Merhabalar..Benimki acı oldu.Acaba reçeli atmadan nasıl acılıgını alabilirim?shrbargonhttps://www.blogger.com/profile/14315276167159638718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-46756324015240469582014-12-17T23:59:22.473+02:002014-12-17T23:59:22.473+02:00Muge ahnim tarifiniz icin tesekkurler ilk defa den...Muge ahnim tarifiniz icin tesekkurler ilk defa denedim portakal recelini mis gibi kokusu var . Portakalin kabugunu cok az rendeledim yaptim ama birde rendelemeden denesek aceba nasil olur .<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-88708207331965906012014-11-12T12:45:22.015+02:002014-11-12T12:45:22.015+02:00süper olmuş elinize sağlıksüper olmuş elinize sağlıklezzetliyemeklerperisihttp://www.lezzetliyemeklerperisi.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-1934405495643509852014-08-13T17:40:04.252+03:002014-08-13T17:40:04.252+03:00İste aradigim tarifff... Teşekkürler. İste aradigim tarifff... Teşekkürler. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-30352402280781841202014-08-13T17:38:45.917+03:002014-08-13T17:38:45.917+03:00Müge hanim tarif için teşekkürler. İste aradigim t...Müge hanim tarif için teşekkürler. İste aradigim tarifff ... Mevsiminde mutlaka deneyecegim. ;) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-65795742850185822682014-02-21T17:33:45.041+02:002014-02-21T17:33:45.041+02:00Merhabalar,
Bazi tariflerde receli portakalın kabu...Merhabalar,<br />Bazi tariflerde receli portakalın kabu ile yapmışlar siz portakal receli yaparke kabuğunu kullaniyormusunuz? Ilk defa portakal receli yapacagim icin kafam karıştı;)<br />Sevgiler...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06060004520654917832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-7145140184010577432014-01-13T13:39:48.805+02:002014-01-13T13:39:48.805+02:00Merhaba Duygu Hanım;
Evet tüm ölçüleri yarı yarıya...Merhaba Duygu Hanım;<br />Evet tüm ölçüleri yarı yarıya azaltarak kullanabilirsiniz.<br />Gayet güzel olur reçeliniz.<br />Sevgiler...Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-5005028306595127302014-01-10T13:50:49.685+02:002014-01-10T13:50:49.685+02:00merhaba bende portakal reçeli yapmak istiyorum o k...merhaba bende portakal reçeli yapmak istiyorum o kadar tarif baktım ama en içime sineni sizinki oldu... ilk defa yapacağım olmaz diye tereddütlerimde var aslında sadece bir kavanoz yapmak istiyorum denemek için malzemeleri yarıya indirsem olurmu yarıya indirdiğimde su ve limonuda mı yarım olarak kullanmalıyım. yardımcı olursanız sevinirim.duyguu62noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-34971381238244378182013-12-06T14:19:36.159+02:002013-12-06T14:19:36.159+02:00Ben kendim reçel yemem ama erkek arkadaşım sevdiği...Ben kendim reçel yemem ama erkek arkadaşım sevdiğinden onun için yapıyorum.Az evvel verdiğiniz tarife göre pişirmeye calıştım. Ben suyunu biraz fazla koydum portakallarım cok sulu değildi..Kavanozlara doldurdumm..Mükemmel görünüyor..Umarım tadı da cok güzel olmuştur. Çok açık açık yazmışsınız her ayrıntısını..Ellerinize sağlık..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11647009565716069916noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-9084677328011417302013-07-02T13:08:06.009+03:002013-07-02T13:08:06.009+03:00Merhaba;
Reçele eklenen limon, reçelin şekerlenmes...Merhaba;<br />Reçele eklenen limon, reçelin şekerlenmesini önlüyor ve daha uzun süre dayanmasını sağlıyor.<br />Limon eklemediyseniz, buzdolabında saklamanızı ve mümkün olduğunca çabuk tüketmenizi tavsiye ederim.<br />Sevgiler:)Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-41647566862513826512013-06-29T13:11:31.293+03:002013-06-29T13:11:31.293+03:00slm lar herkeze ben aksam oyle otururken aklıma ...slm lar herkeze ben aksam oyle otururken aklıma geldı evde portakal vardı baktım yenmıyo cope gıtmesını de ıstemedım ,esıme sordum portakal recelı olurmu dıye yaparsan nıye olmasın hayatım dedı ,denıgm dedım ve yaptım ama ben lımon ıcıne ılave etmedım kıvamı fln herseyı cok guzel oldu hosumuzA gıttı ... ama lımonsuz olması bı zarar verır mı daha cabuk mu bozulur ? lımonun ıcınde ne ozellık tasıyo lutfen cbınızı beklırum karedsım ... Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-81209579314889828072013-04-26T13:00:38.811+03:002013-04-26T13:00:38.811+03:00Elfmet;
Sanırım olmaz, portakalların kabukları soy...Elfmet;<br />Sanırım olmaz, portakalların kabukları soyulursa iyi oluyor çünkü.<br />Sevgiler...Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-29275891961965346242013-04-24T11:16:37.454+03:002013-04-24T11:16:37.454+03:00İnce kabuklu portakaldan yapsam olmazmı ki ;sİnce kabuklu portakaldan yapsam olmazmı ki ;seliflendimmhttps://www.blogger.com/profile/01073187548334418668noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-88442289255558462032013-04-17T19:04:19.145+03:002013-04-17T19:04:19.145+03:00Bu yorum yazar tarafından silindi.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/04370828950129139824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-88240056028946204332013-04-16T05:23:53.002+03:002013-04-16T05:23:53.002+03:00çok güzel görünüyor ellerinize sağlık..çok güzel görünüyor ellerinize sağlık..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-30293881905668596382013-04-03T14:50:05.793+03:002013-04-03T14:50:05.793+03:00Adsız;
Şekerli kavramı her ne kadar göreceli olsa ...Adsız;<br />Şekerli kavramı her ne kadar göreceli olsa da :) bir önceki yanıtım sanırım sizin içinde geçerli olacaktır.<br />Reçeli; 1 su bardağı kadar portakal suyu ya da su ile bir süre (15-20 dk. gibi) kaynatmanızı önereceğim.<br />Sevgiler.Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-12680772023912061762013-04-02T22:35:12.691+03:002013-04-02T22:35:12.691+03:00mūge hanım ellerinize saǧlık çok guzel tarifler pa...mūge hanım ellerinize saǧlık çok guzel tarifler paylaşıyorsunuz.Portakal reçelini denedim.Ìlk defa yapıyorum o nedenle çok başarılı olamadım.Görūntů kőtū:(( Esas reçel çok cok şekerli.Ne önerirsiniz?şekeri nasıl hafifletebilirim?Şimdiden teşekkūrler.....<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-64360895123931243302013-03-28T11:36:25.257+02:002013-03-28T11:36:25.257+02:00Müge hanımcım ellerinize sağlık, portakal reçelini...Müge hanımcım ellerinize sağlık, portakal reçelini şimdiye kadar hiç denemedim ama tadına baktım :)))<br />Nefisss. İlk fırsatta mevsimi de geçmeden denemek istiyorum kısmetse...<br />Bana da beklerim: http://fatoscatadlar.blogspot.com/<br />Sevgiyle kalın....Fatosca Tadlarhttps://www.blogger.com/profile/16432043708407342646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-9320139465156858392013-03-25T19:39:34.184+02:002013-03-25T19:39:34.184+02:00Ceylan hanımcım;
Anneme sordum :)
Eğer koyu olursa...Ceylan hanımcım;<br />Anneme sordum :)<br />Eğer koyu olursa (koyuluk durumuna göre) ortalama 1 su bardağı kadar portakal suyu ile bir süre (15-20 dk. gibi) kaynatması yeterlidir" dedi. <br />Sevgiler...Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-16802888595696034652013-03-24T16:57:13.378+02:002013-03-24T16:57:13.378+02:00Recelı yaptım ama cok koyu oldu cozumu var mı?
Recelı yaptım ama cok koyu oldu cozumu var mı?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00315244155030477464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-31199097623495630482013-03-22T18:34:20.271+02:002013-03-22T18:34:20.271+02:00aaa evet ben de ne çok yapıyordum portakal reçelin...aaa evet ben de ne çok yapıyordum portakal reçelini bu sene yapmadım hiç sipariş verip yapsam mı acaba diye düşündüm nefis gözüküyor içine tarçın çubuğu atmak da yakışıyor portakal reçeline hııım sağlıklı, organik, ev yapımı daha ne olsun mine tozanlıoğluhttp://minetozanlioglu.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-65819950739625210282013-03-20T21:34:21.691+02:002013-03-20T21:34:21.691+02:00Annecinin ellerine sizin de kaleminize sağlık canı...Annecinin ellerine sizin de kaleminize sağlık canım:)<br />Portakal reçeli en sevdiğim reçeller arasındadır.<br />Sevgiler...SEVALCE LEZZETLERhttps://www.blogger.com/profile/05027549980408326604noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-76830224678274343522013-03-20T17:53:18.656+02:002013-03-20T17:53:18.656+02:00Merhabalar, bende dun bu tarifinize gore reçelimi ...Merhabalar, bende dun bu tarifinize gore reçelimi yaptim ve gayet guzel oldugunu dusunuyorum. Hayatimda ilk kez reçel yaptim guzeldi... :) Tesekkur ederim sizede tabiki...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17271043710157729572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-56037302610147241812013-03-18T13:26:40.206+02:002013-03-18T13:26:40.206+02:00Merhaba;
Hayır yukarıda da yazdığım gibi tam geliy...Merhaba;<br />Hayır yukarıda da yazdığım gibi tam geliyor.<br />Ocağa şeker ve suyu ilk koyduğunuzda çok kısık ateş ile pişirmeye başlayın, şeker yanmadan su ile eriyor zaten merak etmeyin :)<br />Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-90282012449436003432013-03-18T11:44:43.433+02:002013-03-18T11:44:43.433+02:00merhabalar müge hanım,8 bardak şekere 1 bardak su ...merhabalar müge hanım,8 bardak şekere 1 bardak su demişsiniz daha önce hiç reçel yapmadım o yüzden acaba su az gelmez mi şeker yanmaz mı diye düşündüm? eriyor mu şeker cidden yanmıyor mu? cevabınız için teşekkürler şimdiden:)Anonymousnoreply@blogger.com