tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post7149530282850815765..comments2024-02-25T20:07:55.973+03:00Comments on *.Hünerli Bayanlar.*: Sebzeli Bonfile KulesiMüge Hünerhttp://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comBlogger69125tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-51591370676788362822016-01-19T16:36:36.037+02:002016-01-19T16:36:36.037+02:00Elinize sağlık harika bir sunum.
yemek tarifleri
w...Elinize sağlık harika bir sunum.<br /><a href="http://www.seflerinmutfagi.net" rel="nofollow">yemek tarifleri</a><br />www.seflerinmutfagi.netAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08327189636581956245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-21825541418268367622014-11-29T12:19:41.094+02:002014-11-29T12:19:41.094+02:00Adsız;
Olur elbette.Adsız;<br />Olur elbette.Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-56210713333633524502014-11-19T01:31:54.301+02:002014-11-19T01:31:54.301+02:00Etleri fırında pişirsek biftek olur mu Etleri fırında pişirsek biftek olur mu Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-12562100947935913212013-06-03T00:52:23.707+03:002013-06-03T00:52:23.707+03:00Adsız;
Tavuk ile de harika olur bu tarif..
Ben sık...Adsız;<br />Tavuk ile de harika olur bu tarif..<br />Ben sık sık tavukla yapıyorum :)<br />Sevgiler...Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-52914146917322342682013-06-01T13:45:45.561+03:002013-06-01T13:45:45.561+03:00merhabalar çogu tarifinizi denedim ve tam not aldı...merhabalar çogu tarifinizi denedim ve tam not aldım.acaba bu bonfile kulesini tavuk ile yapsam sizce nasıl olur? dana eti yemeyen bir misafirim olucakda.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-20694998969986346592013-01-18T23:19:37.394+02:002013-01-18T23:19:37.394+02:00mevsim itibariyle bazı malzemeleri bulmakta zorlan...mevsim itibariyle bazı malzemeleri bulmakta zorlandıysam da yemek gercekten bi başyapıt olmayı hakediyor.özellikle kremasına bayıldım başka yemeklerde de kullanılabilir.ellerinize sağlıkAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-6981475050018624282012-02-02T22:32:28.993+02:002012-02-02T22:32:28.993+02:00merhaba tarifiniz inanilmaz guzel bende yemek okul...merhaba tarifiniz inanilmaz guzel bende yemek okuluna gidiyorum ve okul sonu ödevim var ara,ana ve tatli, bu yemegi ana yemek olarak dusunuyorum sunumumda,ayni zamanda yazmamda gerekiyor hangi ulkeye,sehre veya kisiye bu konuda bana yazarsaniz inanilmaz sevinirim.yada baska bir yemek önerirseniz. basarilarinizin daha da artmasi dilegiyle BanuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-53387216067282419752011-08-09T16:41:30.763+03:002011-08-09T16:41:30.763+03:00Bilge Hanım;
Etleri çok kızgın tavada her bir yüzü...Bilge Hanım;<br />Etleri çok kızgın tavada her bir yüzü 4-5 dk. kadar kızartmanız yeterli olur.<br />Fotoğraftaki gibi kahverengi yer yer iyice kızarmış görüntüyü elde ettiğinizde tamamdır :)<br />Etler önce su salacak sonra suyunu çekecektir. Suyunu saldıktan kısa bir süre sonra pişiyor zaten.<br /><br />Sevgilerimle...Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-73074459000311857872011-08-09T04:56:52.927+03:002011-08-09T04:56:52.927+03:00Merak ediyorum etleri ne kadar sure kizartmak lazi...Merak ediyorum etleri ne kadar sure kizartmak lazim.hani belki dakika saniye vermek zor olur ama en azindan hani rengi soyle olucak vs. ya da su kadar bi tarafi sukadar diger tarafi gibilerinden bilgi verirseniz cok sevinirim.cunku denemek istiyorum harika otesi gorunuyor.Sevgiler<br /><br />BilgeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-58937206079724466162011-07-06T23:36:07.196+03:002011-07-06T23:36:07.196+03:00Gercekten de bir saheser oldu. Ben etleri buzdolab...Gercekten de bir saheser oldu. Ben etleri buzdolabinda yaklasik 5 saat beklettim vaktim vardi. Etin kizartma islemini esime biraktim o yapti. Gercekten cok kizgin yagda kizartti etleri. Cok sert olmadi gayet keyifle yedik ama esimle suna karar verdik bir dahaki sefere tavukla yaparsak bu tarifi daha risksiz olur cunku malum kirmizi eti pisirmek fazla huner istiyor ve riskli olabiliyor. Velhasil kelam cok hos oldu kremadaki karabiber muhtesem bir lezzet verdi. Doyamadim tadina. Sebzeler de harika oldu.taze ispanak yoktu evde ben de dondurulmusu cozdurdum ve suyunu iyice sikip kullandim. Yanina da pilav yaptim oyle servis ettim. Esimin yorumu da cok hostu . Tam misafir yemegi olmus dedi. yemeklerde sinif atladigimi dusunuyoruz :) bundan sonra da ilk misafirimde bu tarifi deneyecegim. Gercekten cok cok tesekkur ederim tarifiniz icin. Ellerinize saglik. Sevgiler. GorkemSplendorhttps://www.blogger.com/profile/17316227340653918051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-75422035246683934712011-04-27T13:07:22.080+03:002011-04-27T13:07:22.080+03:00müge ablajım ben çok beğenmiştim tarini ve aynsı o...müge ablajım ben çok beğenmiştim tarini ve aynsı olmasa bazı malzemeleri çıkarark yaptım . Süper bir ana yemek ellerine sağlık. Her zaman ki gibi süpersin. http://yedimyedimuyudum.blogspot.com/2011/04/sebzeli-bonfile.html?showComment=1303898372940#c737506519308803726Hayatın Tatlarıhttps://www.blogger.com/profile/00029586632959770907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-91146753983130022222011-03-13T00:50:01.122+02:002011-03-13T00:50:01.122+02:00anladim Muge hanim, ben ozaman bonfile yerine bift...anladim Muge hanim, ben ozaman bonfile yerine biftek aldim, ve tavayi isittim ama yagini kizdirmamistim galiba ondan oldu, cunku etin suyu baya kendini salmisti :( esim zaten dana etini pek sevmez simdi bundan sonraki denemeyi nasil yapsam diye dusunuyorum :)<br />cevabiniz icin tesekkurler :)Betulnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-60858182607046966022011-03-11T14:49:16.569+02:002011-03-11T14:49:16.569+02:00Betül Hanımcım;
Etlerin ziyan olmasına çok üzüldüm...Betül Hanımcım;<br />Etlerin ziyan olmasına çok üzüldüm.<br />Et çok taze olduğunda lastik gibi olur yalnız, unutmayın.<br />Mutlaka dinlenmesi gerekir etin.<br />Ayrıca kızartacağınız tavayı çok iyi kızdırmanız gerekir, eti koyduğunuzda et mühürlenmeli yani suyu içinde kalmalı.<br />Eti koyduktan sonra orta ateşte pişirebilirsiniz.<br />Ayrıca en kolay pişen bonfiledir, bunun dışına bir et kullandıysanız da zor pişebilir.<br />Aklıma gelenler bunlar.<br />Umarım bir sonraki denemeniz şahane olacaktır.<br /><br />SevgilerimleMüge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-25893108283792207102011-03-10T20:57:35.293+02:002011-03-10T20:57:35.293+02:00Merhaba Muge hanim, bende bugun bu tarifi denedim ...Merhaba Muge hanim, bende bugun bu tarifi denedim ve etlerde husrana ugradim, hatta etler en sonunda cope gitti :(( sebzeleri cok guzel oldu tam kivaminda ama et tazeydi ve marinede etmistim ama lastik gibiydiler, neyi yanlis yaptim ben :(betulnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-76530425932920813752010-12-14T10:30:49.525+02:002010-12-14T10:30:49.525+02:00Müge Hanım,
Blogunuzu bir süredir takip ediyorum, ...Müge Hanım,<br />Blogunuzu bir süredir takip ediyorum, şahane yemekler yapıyorsunuz. Dün akşam ilk olarak bu tarifinizi denedim tam olarak eşimin damak zevkine hitap ediyor, ikimiz de bayıldık, yemeğe doyamadık:)Ellerinize ve fikirlerinize sağlık:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-61998052472742912422010-08-31T14:35:43.231+03:002010-08-31T14:35:43.231+03:00Müge Hanım,
Blogunuzun sıksık ziyaret ediyorum ve ...Müge Hanım,<br />Blogunuzun sıksık ziyaret ediyorum ve harika şeyler yapıyorsunuz. Ellerinize sağlık.<br />Geçtiğimiz günlerde 5. evlilik yıldönümümüz için bir hazırlık yapmak istedim ve siteniz bana çok yardımcı oldu. Sebzeli bonfile kulelerini denemek istedim ve harika oldu. Her ne kadar malzemelerde eksiklik ve farklılık olsada-sarı ve kırmızı dolmalık biber bulamamıştım sizinde önerilerinizde olduğu gibi kırmızı dolmalık biber ve yeşil biberle renklendirdim yemeğimi ve eşim ıspanağı pek sevmiyor diye ıspanakta koymamıştım- ama kelimenin tam anlamıyla yemek sizinde deyiminizle fevkaledenin fevkindeydi. Eşim, oğlum bayıldık yemeğe...<br />Ellerinize kollarınıza sağlık.<br />Sevgiyle kalın...levantennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-39426925189785888132010-08-26T15:50:31.525+03:002010-08-26T15:50:31.525+03:00Özge Hanım;
Öncelikle etleri koyacağınız tavanın ç...Özge Hanım;<br />Öncelikle etleri koyacağınız tavanın çok iyi kızmış olması gerekiyor.<br />Etin mühürlenmesi lazım.<br />Etleri koyduktan sonra ısıyı bir parça düşürebiliriz.<br />Çok fazla pişirmek de etin kurumasına ve sertleşmesine neden olur.<br /><br />Yani annelerimizin deyimi ile; etle birlikte bizde pişeceğiz başında :) O zaman süper oluyor :)Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-56637400081593881552010-08-25T14:03:36.723+03:002010-08-25T14:03:36.723+03:00Merhaba, tarifinizi denedim ama sanırım pişirme te...Merhaba, tarifinizi denedim ama sanırım pişirme tekniğim yanlış oldu, etleri marine etmeme rağmen çok serttiler. Nerde yanlış yapmış olabilirim, nasıl pişiriyorsunuz ve etlerin ne kadar pişmesi gerekiyor?Özgenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-38174899286685774142010-08-09T19:00:44.243+03:002010-08-09T19:00:44.243+03:00Müge Abla'cim bu tarifi ramazanda insallah den...Müge Abla'cim bu tarifi ramazanda insallah deneyecegim, valla söyleyecek tek bir sözüm yok. H A R I K A duruyor, heleki senin o lezzet katan ellerin de degdiyse, sadece görüntü degil tadi da H A R I K A 'dir...<br /><br />Sevgiler<br />SundaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-67291494218898174192010-08-05T18:12:48.726+03:002010-08-05T18:12:48.726+03:00Ellerinize sağlık... çok nefis görünüyor :)Ellerinize sağlık... çok nefis görünüyor :)Mert Erenhttp://www.sanalmutfakmert.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-15285482484324400302010-08-04T14:10:23.559+03:002010-08-04T14:10:23.559+03:00çok teşekkürler, sevgiler.çok teşekkürler, sevgiler.NlyStylehttps://www.blogger.com/profile/01316064500056750747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-81232941138760620012010-08-04T11:46:19.887+03:002010-08-04T11:46:19.887+03:00Moda-Yemektarifleri;
Çok teşekkürler.
Kırmızı süs ...Moda-Yemektarifleri;<br />Çok teşekkürler.<br />Kırmızı süs olarak kullandığımız şey; kırmızı tane karabiber.<br />Aktarlarda kolaylıkla bulabilirsin.<br /><br />Sevgiler.Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-65118798734741315802010-08-03T15:42:29.413+03:002010-08-03T15:42:29.413+03:00müthiş bir lezzet ve sunum gerçekten harika görünü...müthiş bir lezzet ve sunum gerçekten harika görünüyor. tavsiyene uyup deneyeceğim. bu arada dekorda muhteşem kırmızı süsleri nereden temin edebilirim bir adı varmıdır?benmi bilemedim..sevgiler.NlyStylehttps://www.blogger.com/profile/01316064500056750747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-80735459163449980672010-07-29T14:28:16.120+03:002010-07-29T14:28:16.120+03:00çok lezzetli görünüyor.misafirlerim için deneyeceğ...çok lezzetli görünüyor.misafirlerim için deneyeceğim ve ilk gelene pişireceğim :)atolyenotthttps://www.blogger.com/profile/04733218550637585800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-35430826880591035552010-07-28T18:26:09.883+03:002010-07-28T18:26:09.883+03:00özledik ama dön artık:)))özledik ama dön artık:)))Zeynep'le Tariflerhttps://www.blogger.com/profile/04881743672120349061noreply@blogger.com