tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post6696621129426346455..comments2024-02-25T20:07:55.973+03:00Comments on *.Hünerli Bayanlar.*: Zeytinyağlı BarbunyaMüge Hünerhttp://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-28397990198771597942010-09-27T13:53:17.734+03:002010-09-27T13:53:17.734+03:00Müge Hanım bu tarifte ölçüler tam yerinde,çok güze...Müge Hanım bu tarifte ölçüler tam yerinde,çok güzel.<br />ben denedim sadece barbunyaların 5 dakika kaynamasında sanki o süre az gibi birdahakine 15 dakika civarı kaynatacağım çünkü beş dakika kaynattım diğer malzemelerle pişerken birtürlü barbunyam yumuşamadı,suyu bitti artık lapa gibi oldu ancak yumuşadı,o yüzden önden biraz daha haşlamalı.<br />sevgiler.gülşennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-63909038064981780292008-04-16T16:38:00.000+03:002008-04-16T16:38:00.000+03:00Sevgili Antepaşı;Bende tazesini çok seviyorum. Çok...Sevgili Antepaşı;<BR/>Bende tazesini çok seviyorum. Çok teşekkürler. Sevgiler.<BR/><BR/>Adaş şekerim;<BR/>Çok teşekkürler. Bende öptüm.<BR/><BR/>Zerrincim;<BR/>Senden farklı değilim inan, bende annemin hazırlayıp dolaba attığı sebzeleri kullanıyorum sürekli. Büyüyünce bizde yaparız, küçüğüz daha:))Öperim.<BR/><BR/>Annesininoglusu;<BR/>Çok teşekkürler. <BR/><BR/>Pastanısec;<BR/>Çok teşekkürler.<BR/><BR/>Şengül;<BR/>Çok teşekkürler. <BR/><BR/>Edacım;<BR/>Evet, senin barbunya da tam benim sevdiğim gibiydi, tatlı tatlı. Ellerine sağlık şekercim. Siz gelin bu akşam ben seni direk mutfağa alıcam kursiyer olarak:)) öperim.<BR/><BR/>Sevgili Lezzetyolculuğu;<BR/>Adını yine unuttum, özür dilerim:( Eminim sende çok güzel yapıyorsundur, ilk yaptığında kulaklarımı çınlatırsın artık:) Sevgiler.<BR/><BR/>Sevgili Handan;<BR/>Ne güzel bir yorum bu böyle:) Çok çok teşekkürler, sevgiler.<BR/><BR/>Serpilcim;<BR/>Söyleme böyle, valla fena oluyor içim:( Sayılı günler çabuk geçer canım, hem senin delikanlı bir can yoldaşın var. Allah başka ayrılık vermesin canım. Öperim.Mügehttps://www.blogger.com/profile/10051813631281867398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-67325003717139924842008-04-16T12:15:00.000+03:002008-04-16T12:15:00.000+03:00Mügeciğim ben de balkon sezonunu açtım.Pazar günü ...Mügeciğim ben de balkon sezonunu açtım.Pazar günü tüm gün balkonda geçti ertesi gün fırtına yağmur..Ben de baharı çok severim.Yenilenir insanın ruhu da doğa gibi..Ben bu baharı ve yazı yanlız geçireceğim...<BR/>Barbunya için ellerine sağlık diyorum..sevgiler...Cafe Gustohttps://www.blogger.com/profile/09264187260383444443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-80057056552657953202008-04-16T09:43:00.000+03:002008-04-16T09:43:00.000+03:00Müge ellerine saglık siteni sürekli takip ediyorum...Müge ellerine saglık siteni sürekli takip ediyorum harikasın selamlar handanAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-60109149877765318742008-04-15T08:16:00.000+03:002008-04-15T08:16:00.000+03:00Enfes görünüyor ellerinize sağlık.Kimbilir tadı na...Enfes görünüyor ellerinize sağlık.Kimbilir tadı nasıl güzeldir.Bebekti gaz yapardı derken uzun zamandır barbunya,kurufasulye gibi şeyleri yiyemedim hasret kaldım.Şimdi görünce canım çekti.Tekrar ellerinize sağlıklezzetyolculuguhttps://www.blogger.com/profile/01861741317731396412noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-30504162994979618302008-04-15T02:10:00.000+03:002008-04-15T02:10:00.000+03:00Müge'm ben çok severim sıkça da yaparım bilirsin s...Müge'm ben çok severim sıkça da yaparım bilirsin sen :) Beğenmiştin değil mi :) Kuzum bu arada Çilekli Profşterola geberdim resmen eski yazolarını saklıyorum yapıcam bazılarını. Birde Çarşamba günü şu 1 saatlik pudingli pastanın üstünü süslemeyi bana izah et unutmayalım tamam mı bir de reçelli kurabiye.. ay hepsini izah et sen bana :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-65772436259653288552008-04-14T23:12:00.000+03:002008-04-14T23:12:00.000+03:00bende çok sık yaparım ellerine sağlık çok güzel ol...bende çok sık yaparım ellerine sağlık çok güzel olmuş canımşengülhttps://www.blogger.com/profile/03119195920096706035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-76924576108988219652008-04-14T22:37:00.000+03:002008-04-14T22:37:00.000+03:00Pek lezzetli görünüyor ellerina sağlıkPek lezzetli görünüyor ellerina sağlıkPastanı Seçhttps://www.blogger.com/profile/14091622695242386707noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-47406067451480487062008-04-14T21:50:00.000+03:002008-04-14T21:50:00.000+03:00ellerinize sağlık nefis görünüyorellerinize sağlık nefis görünüyorannesininoglusuhttps://www.blogger.com/profile/05139570180630369284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-6778403327274000112008-04-14T18:06:00.000+03:002008-04-14T18:06:00.000+03:00Mügecim annemde barbunyaları dolaba atar ve sık sı...Mügecim annemde barbunyaları dolaba atar ve sık sık pişirir nedense benim hiç öyle adetlerim yok :((( ellerine sağlık...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08239278744956070620noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-9915609385499485972008-04-14T16:27:00.000+03:002008-04-14T16:27:00.000+03:00Eline sağlık adaş şekerimöptümEline sağlık adaş şekerim<BR/><BR/>öptümYemekbahanehttps://www.blogger.com/profile/03607353981416041388noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-60693489958622383792008-04-14T13:37:00.000+03:002008-04-14T13:37:00.000+03:00Çok severim.Özellikle tazesini.Ellerine sağlık.Çok severim.Özellikle tazesini.Ellerine sağlık.antepasıhttps://www.blogger.com/profile/17336238141956464898noreply@blogger.com