tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post657993340580931233..comments2024-02-25T20:07:55.973+03:00Comments on *.Hünerli Bayanlar.*: Yumurtalı Ispanak KavurmasıMüge Hünerhttp://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-74848413374963387592010-10-05T15:02:41.669+03:002010-10-05T15:02:41.669+03:00merhaba şu nette o kadar site geziyorum yemekle mu...merhaba şu nette o kadar site geziyorum yemekle mutfakla ilgili hiç biri bu kadar güzel ve özenli değil ellerinize sağlık çok emek verildiği belli sunumdaki şıklık kullandığınız yemek takımları tabaklar bardaklar hepsi harika bayılıyorum hepsine ....başarılarınızın devamını dilerimAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-29389109771847684532010-03-18T13:28:36.486+02:002010-03-18T13:28:36.486+02:00Sevgili Canikom;
Öncelikle bu güzel sözler için ço...Sevgili Canikom;<br />Öncelikle bu güzel sözler için çok teşekkür ederim.<br />Utandım gerçekten :)<br /><br />Ispanağın yada pazının renginin yeşil kalması için çok pişirmemek gerekiyor.<br />Ben yaprakları iri iri sapları çok minicik doğruyorum.<br />Saplar yumuşadığında yemeğiniz hazır demektir, saplar küçük olup, çabuk pişincede rengi çok ölmemiş oluyor.<br />Çok sevgilerimle...Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-24485397343934809602010-03-15T19:28:33.616+02:002010-03-15T19:28:33.616+02:00selam
nasıl bukadar yeşil kalıyor ıspanağınız.ltf ...selam<br />nasıl bukadar yeşil kalıyor ıspanağınız.ltf püfünü yazar mısınız.<br />bu tarifinizi yaptım.çok beğenerek yedik.sadece rengi böyle canlı olmadı.tşk ederim<br />internetteki 5 parmağı geçmeyen yemek sitelerinden birisiniz.....sofralarınızı hep örnek alıyorum....başarılarınız daim olsun.sevgiler..............canikomhttps://www.blogger.com/profile/03857789389573515670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-68980542179634763022010-01-29T00:48:22.370+02:002010-01-29T00:48:22.370+02:00merhaba
siteniz için alülala demek az gelir.detayl...merhaba<br />siteniz için alülala demek az gelir.detaylı anlatım -şık sofralar-nerelerden alındığı-nefis resimler yani ez cümle ellerinin dert görmesin.<br /> ıspanağın o güzel rengini nasıl koruyorsunuz diye merak ettim.tşk ederimcanikomhttps://www.blogger.com/profile/03857789389573515670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-75356251332887453352009-12-28T23:56:57.964+02:002009-12-28T23:56:57.964+02:00harika olmuş tüm tarifleriniz gibiharika olmuş tüm tarifleriniz gibiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-66869919067828323902009-12-25T11:24:14.924+02:002009-12-25T11:24:14.924+02:00mrb Müge hanım...
bende takipçilerinizdenim.tarif...mrb Müge hanım...<br /> bende takipçilerinizdenim.tarifleriniz ve özellikle sunumlarınız çok güzel.pazıyı bende çok seviyorum.size pişirme önerim, bol soğanlı ve bol tatlı kırmızı toz biberli pişirmeniz..eminim seversiniz.zaten ıspanağada kırmızı toz biber çok yakışıyor bence.borani yaptığımda bazen üşenip üzerine toz biber yakmıyorum ama yapınca lezzet iki katına çıkıyor.<br /> sevgiler...songülAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-15904700608625092402009-12-24T19:53:28.080+02:002009-12-24T19:53:28.080+02:00Sağlıkılı, Vitaminli ve çooook lezzetli bir tarif ...Sağlıkılı, Vitaminli ve çooook lezzetli bir tarif olmuş canım.<br />Ellerine sağlık canım<br />sevgilerimlehttp://www.lezzetibol.comhttps://www.blogger.com/profile/16317017050239182077noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-3114964009687025082009-12-24T12:43:07.967+02:002009-12-24T12:43:07.967+02:00Kışın vazgeçilmez sebzesi nasıl sevilmezki bayılır...Kışın vazgeçilmez sebzesi nasıl sevilmezki bayılırım bende...Ellerinize sağlık harika olmuş...<br />Sevgiler...Gönülünce Lezzetlerhttps://www.blogger.com/profile/05326908579738554071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-71913550439269498922009-12-24T10:11:47.279+02:002009-12-24T10:11:47.279+02:00Sevgili Nursel;
Bilgiler için çok teşekkürler.
Hep...Sevgili Nursel;<br />Bilgiler için çok teşekkürler.<br />Hepsi de kulağıma küpe olacak. Ben; bu yararlı yiyecek ve vitamin konusunda henüz dikkatli değilim.<br />Çocuğum olmadığı için sanırım.<br /><br />Daha çok lezzeti yada pratikliği ile ilgileniyorum, "aman biz büyümüşüz yeteri kadar boşver" diye :)<br />Ama yinede dikkat etmek lazım tabiki :)<br /><br />İltifatların içinde çok teşekkürler.<br /><br />Sevgilerimle...Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-73192752048545788272009-12-24T00:12:59.087+02:002009-12-24T00:12:59.087+02:00merhaba müge,tarif pratik,güzel,ama,şu yorumuna ka...merhaba müge,tarif pratik,güzel,ama,şu yorumuna katılmıyorum:ıspanak yada pazı gibi yeşil başlı:) yiyecekler,bir gün önce pişirilip ertesi gün servis edilirse önemli ölçüde vitamin değeri kaybediyor,özellikle çocuğuma ertesi gün asla yedirmiyorum ıspanak.hem tadında bozulma oluyor,hem de vitaminleri öldüğü için yemenin bir manası kalmıyor.bunu ben söylemiyorum,değerli doktorlar,araştırmacılar bunu her defasında söylüyorlar.tadından da bu anlaşılıyor zaten.benimki sadece nacizane önerimdi.devamlı takipçinim,tüm arkadaşlarımda seni artık biliyor:)harikasın ve hiçbişeyin eksik kalmasın istiyorum:)))nurselnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-28144812077120735452009-12-23T21:11:31.934+02:002009-12-23T21:11:31.934+02:00ELLERİNİZE SAĞLIK..ISPANĞIN HER ŞEKLİNE BAYILIRIM:...ELLERİNİZE SAĞLIK..ISPANĞIN HER ŞEKLİNE BAYILIRIM:))LEZZETİN ASLIhttps://www.blogger.com/profile/17304064587061917533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-11519580638524807482009-12-23T15:30:23.824+02:002009-12-23T15:30:23.824+02:00Ellerinize saglik...
cok nefis görünüyor...
Sevgi...Ellerinize saglik...<br />cok nefis görünüyor...<br /><br />Sevgiler...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-76630473785004169412009-12-23T15:27:26.444+02:002009-12-23T15:27:26.444+02:00Gerçekten nefis bende çok severim elelrine sağlık ...Gerçekten nefis bende çok severim elelrine sağlık mügeciğim...Pembe Tatlarhttps://www.blogger.com/profile/09753725405436885281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-52511233570602503372009-12-23T14:09:18.301+02:002009-12-23T14:09:18.301+02:00Fatma Betül;
Yazıda da belirttiğim gibi; pazıyı da...Fatma Betül;<br />Yazıda da belirttiğim gibi; pazıyı da aynı şekilde yapıyorum. Tüm malzemeler aynı sadece ıspanak yerine pazı.<br /><br />Adsız;<br />Biz yemek takımını Karaca'dan aldık.Karaca o markayı satıyormu bilemiyorum.<br />Ama bizim yemek takımı; Karaca buna eminim :)<br /><br />Sevgilerimle.Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-77179064577432305302009-12-23T14:02:23.959+02:002009-12-23T14:02:23.959+02:00merhabalar... Annemde sizin gibi yumurta ile yapar...merhabalar... Annemde sizin gibi yumurta ile yapar. Ama ben yumurtayı sevmediğim için sıkça bende yumurtasızından yaparım. Daha dün yaptık afiyetle yedik. Pazıyı nasıl yapıyorsunuz onu merak ettim bende...Betülhttps://www.blogger.com/profile/03278751307843488813noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-36739751136821385562009-12-23T13:54:56.599+02:002009-12-23T13:54:56.599+02:00Mügecim ben de çok yaparım özellikle pazı kavurmas...Mügecim ben de çok yaparım özellikle pazı kavurmasını. ama yumurtasız ve bol soğanlı. offf misler gibi olur.ellerine sağlıkOrdanburdanhayattanhttps://www.blogger.com/profile/07932052390661629329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-42894184323451803832009-12-23T13:06:57.035+02:002009-12-23T13:06:57.035+02:00merhaba.. öncelikle ellerinize sağlık.. aklıma tak...merhaba.. öncelikle ellerinize sağlık.. aklıma takılan birşey var.. sizin yemek takımınızın aynısı royal porcelende de var.. siz, yemek takımınızın markası olarak karaca yazmışsınız..acaba karacadan royal porcelen marka bir takım mı almıştınız? yoksa aynı takımı karaca da mı yapmış? inanın çok merak ettim :)şimdiden teşekkürler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-45692811036887375182009-12-23T12:54:35.476+02:002009-12-23T12:54:35.476+02:00yumurtalı ıspanagı çok severim ama misafir menüme ...yumurtalı ıspanagı çok severim ama misafir menüme hiç koymamıstım ama iyi fikir ellerine saglık canım handanAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-3254283981099931382009-12-23T12:12:18.248+02:002009-12-23T12:12:18.248+02:00Ellerine sağlık Müge...Ellerine sağlık Müge...ARZU - ENGÜZELTATLARhttps://www.blogger.com/profile/06759551508963717346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-791030001404704372009-12-23T11:51:21.870+02:002009-12-23T11:51:21.870+02:00Canım ellerine sağlık bayılırım pazıya sunum süper...Canım ellerine sağlık bayılırım pazıya sunum süper kocaman öptüm...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14272844356654333849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-27427641680516942632009-12-23T11:26:51.930+02:002009-12-23T11:26:51.930+02:00tatlım yazma ekmekten kastım yufka ekmektir.su ve ...tatlım yazma ekmekten kastım yufka ekmektir.su ve un ile açılır .Saçta pişirilir.<br />Kastamonuda bu ekmege yaz<ma derler .<br />Baş örtüsü inceliğinde açılır ve saçta pişer ya ondan bu ismi vermişler .Sevil Şahinhttps://www.blogger.com/profile/03456633929495403286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-86430488176010833322009-12-23T11:01:28.804+02:002009-12-23T11:01:28.804+02:00ELLERİNE SAGLIK CANIM
ÇOK SEVERİM ÇOK YANINDA BİR...ELLERİNE SAGLIK CANIM <br />ÇOK SEVERİM ÇOK YANINDA BİRDE YAZMA EKMEK OLSA OF DEGMEYİN KEYFİME :))Sevil Şahinhttps://www.blogger.com/profile/03456633929495403286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-5788216094188026372009-12-23T10:59:27.597+02:002009-12-23T10:59:27.597+02:00Pazıyı bende biraz daha değişik bir versiyonu ile ...Pazıyı bende biraz daha değişik bir versiyonu ile yapıyorum.Elinize sağlık .Sevgiler.MineMiskokulu Lezzetlerhttps://www.blogger.com/profile/16194380222468988255noreply@blogger.com