tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post4588964662363121888..comments2024-02-25T20:07:55.973+03:00Comments on *.Hünerli Bayanlar.*: Etli KarnıyarıkMüge Hünerhttp://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comBlogger26125tag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-47025194538202413652013-04-22T11:33:59.706+03:002013-04-22T11:33:59.706+03:00Adsız;
Hayır, bu tarifte soğan kullanmıyorum.
Ama ...Adsız;<br />Hayır, bu tarifte soğan kullanmıyorum.<br />Ama siz damak zevkinize göre istiyorsanız ekleyebilirsiniz.<br />Sevgiler...Müge Hünerhttps://www.blogger.com/profile/14900612209949723897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-41094317645724356892013-04-22T00:19:37.432+03:002013-04-22T00:19:37.432+03:00müge hanim sogan kullanmiyormusunuz tarifte?müge hanim sogan kullanmiyormusunuz tarifte?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-71090914834259692622011-07-13T14:28:09.438+03:002011-07-13T14:28:09.438+03:006 tane patlıcan la yaptım ve 3 kişiyiz yetmedi :)
...6 tane patlıcan la yaptım ve 3 kişiyiz yetmedi :)<br /> bayıla bayıla yedik.. ellerinize sağlık...hülyahttps://www.blogger.com/profile/02777247008292791931noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-58079558019671373112010-09-06T11:56:04.062+03:002010-09-06T11:56:04.062+03:00Selam. Geçtiğimiz cumartesi ben bu tarifnizi yaptı...Selam. Geçtiğimiz cumartesi ben bu tarifnizi yaptım ve inanılmaz beğendim. hatta bugğn sizi de belirterek sayfamda yayınladım. Ellerinize sağlık gerçekten çok lezzetli oldu. Özellikle de benim gibi bir patlıcan canavarı için:)Tümay Öztürkhttps://www.blogger.com/profile/00379593608410505376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-88648004074537682742010-05-31T22:54:40.470+03:002010-05-31T22:54:40.470+03:00ellerinize sağlık çok nefis görünüyor...ellerinize sağlık çok nefis görünüyor...Banuhttps://www.blogger.com/profile/11315292910524416065noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-86429632299650045552010-05-30T19:28:27.390+03:002010-05-30T19:28:27.390+03:00Selam!
Notlarda belirttiğiniz gibi (orta ısıda 25 ...Selam!<br />Notlarda belirttiğiniz gibi (orta ısıda 25 dak. kadar) fırınlıyorum ben de..üzerlerine yağ sürerek... Sonra içlerini doldurup ya tencerede ya da fırında yeniden pişiriyorum, suyunu ekleyerek. Çok hafif ve lezzetli oluyor. Bir kez böyle pişirdiniz mi bir daha tavada yağ içinde kızartmayı düşünmezsiniz! Etli de çok hoş oluyor hakkaten ve tavuk etiyle de...<br />Paylaşımlar için teşekkürler..çok güzel tariflere yer veriyorsunuz. Yemek pişirmeyi sevdiğiniz belli oluyor ve yaptığınız işi de önemsiyorsunuz.<br />Şu milföy hamurunu unlayıp merdaneyle açarak içine ıspanak, sosis ve kaşar peyniri koyup sigara böreği şeklinde sararak fırınladım (siz içine mantar önermiştiniz). Harika oldu!<br />Hele şu perde pilavı! <br />Sevgilerle yeni tariflerinizi bekliyoruz.<br />SezerSezerhttps://www.blogger.com/profile/11304463314729581835noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-11745754357203871902010-05-28T20:37:06.640+03:002010-05-28T20:37:06.640+03:00Sunum çok güzel ama ben karnıyarığı soğanlı severi...Sunum çok güzel ama ben karnıyarığı soğanlı severim. niçün soğan koymadınız iç harcına?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-58022004322609713252010-05-28T18:23:19.546+03:002010-05-28T18:23:19.546+03:00birşey demeye gerek yok,sadece Müge yaparsa böyle ...birşey demeye gerek yok,sadece Müge yaparsa böyle yapar demek geldi içimden.Elerine sağılık süpersin.TÜRKAN ABLAAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-22575373693236900172010-05-28T14:28:58.731+03:002010-05-28T14:28:58.731+03:00Karnıyarık hastasıyım yanında pilav cacık da olcak...Karnıyarık hastasıyım yanında pilav cacık da olcak ki ooo süper <br />Etle denemedim hiç bi denemek lazım eminim çok güzel olmuşdur. <br />Patlıcanla ilgili notlarda yazmışsınız ki ellerinize sağlık.İlkaynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-29955395655081926622010-05-28T13:11:01.237+03:002010-05-28T13:11:01.237+03:00off notlarda zaten yaziliymis :)
Biz de Muge Hani...off notlarda zaten yaziliymis :)<br /><br />Biz de Muge Hanim atlamaz zaten diyorduk :)Mutfak Onluguhttp://www.mutfakonlugu.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-61001242153978563112010-05-28T13:09:30.557+03:002010-05-28T13:09:30.557+03:00Sevgili Müge Hanim :)
Tarif ve foto yine sahane :...Sevgili Müge Hanim :)<br /><br />Tarif ve foto yine sahane :)<br /><br />Hafif, en hafif karniyarik isterseniz patlicanlari firinda oldurabilirsiniz ya da henuz pismemisken karnini yarip pismekte olan harcin uzerine koyup pisirebilirsiniz :) Kizartmanin lezzetini yakalayamiyor ama hafif oluyor :)<br />Sevgiler,Mutfak Önlüğühttp://www.mutfakonlugu.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-34497787679079281362010-05-28T10:11:39.652+03:002010-05-28T10:11:39.652+03:00Ağzımdan akan suları toparlayamıyorum... Enfes gör...Ağzımdan akan suları toparlayamıyorum... Enfes görünüyor..Ellerine sağlık..Nurtenhttp://www.lezzetsokagi.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-33949885709375940892010-05-28T09:49:23.720+03:002010-05-28T09:49:23.720+03:00Sevgili Müge ben de karnıyarığa bayılıyorum ama ya...Sevgili Müge ben de karnıyarığa bayılıyorum ama yağda kızartılmışı sonradan pişmanlık yapıyor. Yeni yöntem, haşlamak :) bi denemelisiniz hiç fena olmuyor, gönül rahatlığıyla yiyebiliyorum.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-7101039757074633572010-05-28T01:45:08.753+03:002010-05-28T01:45:08.753+03:00Ne kadar lezzetli olduğu resminden belli..Bir iki ...Ne kadar lezzetli olduğu resminden belli..Bir iki yıl öncesine kadar patlıcan sevmezdim (çekirdekleri yüzünden) ki bunu için pişmanım şimdi bu sakıncalı güzeli çok seviyorum..Ellerinize sağlık..Kalbişekerhttps://www.blogger.com/profile/00400862379499259204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-76731406638089780762010-05-27T18:36:06.992+03:002010-05-27T18:36:06.992+03:00Müge hanım,çok nefis görünüyor,ellerinize sağlık.T...Müge hanım,çok nefis görünüyor,ellerinize sağlık.Tarifler,sunumlar,püf noktaları,detaylar ve fotoğraflar harika,maaşallah size...Tatlısever olarak,geçen akşam sofrasının tatlılarını bekliyordum:)Aişenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-30151925481274621172010-05-27T18:26:21.395+03:002010-05-27T18:26:21.395+03:00Off nefis görünüyor.Evdekiler yüzünden karnıyarrığ...Off nefis görünüyor.Evdekiler yüzünden karnıyarrığa hasret kaldım.<br />Öptüm canım.boncuk mutfaktahttps://www.blogger.com/profile/01884141963108261226noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-58650940660763571272010-05-27T18:01:29.483+03:002010-05-27T18:01:29.483+03:00hehehe patlıcan yazısından sonra bunu bekliyordum ...hehehe patlıcan yazısından sonra bunu bekliyordum ellerine sağlık canım afiyet bal olsun dün bende nefis zeytinyağlı olarak yaptım <br />mis gibi idi mis..Sevil Şahinhttps://www.blogger.com/profile/03456633929495403286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-39189861984111960102010-05-27T16:42:51.502+03:002010-05-27T16:42:51.502+03:00Kızartması elbetteki her zaman daha lezzetli bence...Kızartması elbetteki her zaman daha lezzetli bencede.Ama bizde bir patlıcan sever olarak daima közlenmiş ve etli yeriz.Közlenmişide gayet lezzetli ve sağlıklı oluyor.Sunum her zamanki gibi süper,fotoğraf ,renkler,bilgiler vs.her şey çok harika.Ellerine sağlık Hünerli Müge...<br />Sydneyden sevgiler<br />NazanNazannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-82754357846573855062010-05-27T13:24:44.158+03:002010-05-27T13:24:44.158+03:00çatalımı uzatıp yemek istedim hemen :)
nefis görün...çatalımı uzatıp yemek istedim hemen :)<br />nefis görünüyor<br />kıyma sevmeyen biri olarak içerisinde minik kuşbaşı et olması da daha harika olmuş bence<br />ellerine sağlık<br />sevgiler...Aynur (Küçük Hala)https://www.blogger.com/profile/03190837985343398828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-21577075496447388842010-05-27T13:04:34.341+03:002010-05-27T13:04:34.341+03:00Bence abi yemeği etli olduğu için severek yedi:) Z...Bence abi yemeği etli olduğu için severek yedi:) Zira o et seviyo:)<br /><br />Soracağıma Allah'ın yarattığı hangi nimet yararsız olabilir ki?? Toplarken insanların ellerini yakan/ısıran alt tarafı bir ot dediğimiz ısırgan otunda bile onlarca şifa varken, bu güzel patlıcanda hiç yararsız şifasız olabilir mi?:)<br /><br />Çok severim karnıyarığı, ama kızartmadan da olmuyor ya! :)<br /><br />Ellerine sağlık Müge abla..PAPATYA PRENSEShttps://www.blogger.com/profile/09004367962855018045noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-49777353215090071332010-05-27T12:58:25.961+03:002010-05-27T12:58:25.961+03:00Pilavına zaten hayranım :) Çamaşır suyuyla yıkanmı...Pilavına zaten hayranım :) Çamaşır suyuyla yıkanmış beyazlar gibi bemmmbeyaz göz alıyor valla :) Ve tane tane. Maşallah.kirazzadehttps://www.blogger.com/profile/15732305740806124023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-17161226150548974472010-05-27T12:57:13.379+03:002010-05-27T12:57:13.379+03:00Annem patlıcanları haşlayarak yapıyor. Ve tabak gö...Annem patlıcanları haşlayarak yapıyor. Ve tabak görüntüsü yine süper! Harikasın valla :)kirazzadehttps://www.blogger.com/profile/15732305740806124023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-51149942534337266342010-05-27T12:49:41.854+03:002010-05-27T12:49:41.854+03:00Karnıyarık benim de favori yemeklerimdendir. Çok g...Karnıyarık benim de favori yemeklerimdendir. Çok güzel görünüyor.Hep kıyma ile yapadım bu da çok hoşuma gitti. Ellerinize sağlık.çeşnici Handanhttps://www.blogger.com/profile/04400567930643032813noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-60688100231248507372010-05-27T12:36:29.887+03:002010-05-27T12:36:29.887+03:00Offff sabah sabah...agzimin suyu aka aka baktim fo...Offff sabah sabah...agzimin suyu aka aka baktim fotografa Mügecigim. Ben bunu tavuk eti ile yapiyorum...ama etli de harika görünüyor...ellerine,emegine saglik, sevgilerimleEyahttps://www.blogger.com/profile/09343720137846884428noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861874002014943592.post-57559017052102013262010-05-27T12:06:40.240+03:002010-05-27T12:06:40.240+03:00Allah ım cok severim karnıyarığı size misafir gelm...Allah ım cok severim karnıyarığı size misafir gelmek istiyorum harika görnüyor :)denemek için sabırsızlanıyorum...elahttps://www.blogger.com/profile/13863777038624229344noreply@blogger.com